מי מזהה את המקום ? הרוכב ?

BikingViking

New member
נשמע מוכר

הסיפור הזה עם ההנהלה. אני הצלחתי להגיע איתם לפתרון מצויין. יש תקציב חודשי לשטויות שלי, ושאני אשבור איתו ת'ראש. מבחינת ההנהלה שלי, שאבזבז את כולו על ג'יפה ירוקה ודביקה. כבר לא'כפת להם . כן כן, אם כבר ילדים - אז עד הסוף...

רֶשֶף

New member
תמונה גדולה, ללא ספק ../images/Emo13.gif

וכל הכבוד למי ש"בישל" אותה.

shl17

New member
הלו אני לפעמים עושה סינגלים הפוך

זה לא משהו קבוע שאפשר לאמר שלמה שפרן סטייל

Tweenies

New member
זה כמו...

שלפיש נוצרה התדמית השגויה בעליל של "אוהב" עליות בגלל איזה קללה שהטיל עליו רשף (והבנאדם אוהב ירידות מטורף, תאמין לי) ככה לך נדבקה התדמית של עושה סינגלים הפוך...והכל בגלל שגיאה קטנה.

BikingViking

New member
גם עלי עכשיו ../images/Emo3.gif

נוצרה תדמית של חובב XC שונא סינגלים וטכני. והכל בגלל שרציתי לרכוב XC בבן שמן בשישי. אי אי אי מה שעשו לי . לכרמי יוסף לקחו אותי , אבל לטיול XC. הראו לי מה זה. כל זה- כי הדבקתי לעצמי תווית . ותאמינו לי - זה בטעות. חובב טכני אנוכי. לא יודע מה לעשות - אעלם מהפורום , אשנה זהות .

זה היה XC ? ../images/Emo178.gif

אם זה הXC שלכם, פלא שכשאתם רוכבים "טכני" לא נשברות לכולכם האופניים. פסיכופטים כולכם.

aFish

New member
XC רך...שאנטי במקרה הגרוע...

למה להכפיש? אנחנו נראים מחוספסים אבל מבפנים רכים כמו חמאה, כמו לחם טרי שיצא מהתנור.

shl17

New member
אבל האמת שיש סינגלים שדי כיף לעשות

הפוך למשל שוקף מישהו ניסה? ללא הקטע הטכני שלפני חניון האגם והקטע התלול שלפניו אז זה די נחמד. גם בחורשן אנחנו עולים הרבה סינגלים נו אז יש הרבה "שגיאות" לא נורא!

Eyal Hershtik

New member
מה יהיה עם הסופרמן שלמה ? כל

הזמן מפתיע מחדש !!! סינגלים הפוכים .......גדוללל

S h u g i

New member
הפוך גוטה הפוך ?!!!

זה מה שעלה לי בראש .... ( מציצים ) או שמיצית כבר את כל מקומות הסינגלים בארצנו או שאתה צריך אהבה חדשה .או להחליף כדורים ..?! יום טוב .

למעלה