מי מזמין אותי להעביר שיעור כמדריך אורח

מי מזמין אותי להעביר שיעור כמדריך אורח../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

מובטחת חוויה שונה לגמרי רק פעם בחיים מוזיקה איכותית מדריך שנראה טוב המון אנרגיות טובות אני מביא את אני האמיתי עם כל מה שמשתמע מזה,פתיחות,ידע,נסיון רבבבבבבב וכמו שאומרים בא לעשות חוויה רק פעם אחת בלבד

ללי1

New member
לצערי לא אני..

אבל אשמח לבוא להתארח איתך כמתאמנת!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם ככה היומן מלא עד

סוף השנה ככה שאני לא יכול להגיע רציתי לראות מה התגובות אני שמח מאוד שלא היו פניות ופג תוקף לבקשה שלי יום מקסים

WOW...../images/Emo9.gif

מישהו פה מאוהב בעצמו קשות
...רק פעם בחיים....נראה טוב.....מי אתה נסיך פרסי אם מותר לדעת... איפה אתה מאמן?

"מאוהב בעצמי "לא , אבל מעריך את עצמי זה בטוח

הגיע הזמן אחרי שנים של עבודה קשה והתמדה לפני שנים רבות העברתי שיעורי ספינינג לקבוצות ללא קבלת תשלום עשיתי את בשביל האימון עבדתי בחדר כושר עם שכר של1500-2000 שח קודם אני מודה לאלוהים שהביא אותי עד הלום מודה למורים ומדריכים הנפלאים שלימדו אותי את המקצוע מודה לאנשים שנתנו לי במה וחשפו אותי בפני קהל ,חברי מועדון,מודה למתאמנים שלי שאיתי במשך שנים ועדין מצביעים ברגליים בכל שיעור ושיעור מודה למתאמנים האישיים שלי שהם יחד איתי מספר לא קטן של שנים היום אני יכול להרשות לעצמי להגיד את הדברים ככה
אני אדם פשוט שעשה דרך ארוכה הגדול מכולם יושב בשמיים לסיום ,שלא יהיה ספק אני עובד קשה מאוד על מנת לשמור על הקיים,ממשיך ללמוד מי שלא מעריך ימשיך בדרכו

אני משתמש בטכנולוגיות שהמון מדריכים לא

ככה זה נותן לי בידול ופער גדול מאחרים לא כל הזמן אבל 90% כן ומאמן תותחי על ככה שאני לומד מהם גם המון יאללה אנשים נפלאים שיהיה לכם את כל הטוב שבעולם אוהב גם אתכם תודה לכל המגיבים ,וקוראים סמוי או גלוי ותודה רבה לתמי מנהלת הפורום שגם נותנת לי במה
וזה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

הי נסיך, בדיחה,לא בדיחה אני עונה בשיא הרצינות

אמנם באיחור מה, כי אין לך מקום ביומנך... איך אפשר להמליץ על מאמן ספינינג בפני הנהלת מכון כושר, והמתאמנים בו מבלי לדעת את שמו, מס. הטלפון שלו,היכן הוא מאמן, ולהיות לפחות באימון אחד אצלו? האם תרצה להחשף פה ותמסור פה את הפרטים שלך?

חיים חדשים1 הנהדרת../images/Emo140.gif את צודקת

מזמן רציתי להגיד לך כמה שמתאים גם לי הכינוי ''חיים חדשים'' כי באמת אני חיי חיים חדשים בשנים האחרונות קצת עלי. רוב מנהלי מועדוני כושר,בעלי מועדונים בארץ במיוחד באזור המרכז,מרכז צפון,מרכז דרום מכירים אותי ניפגשתי עם רובם בלימודים,השתלמויות,תחרויות,או דרך מדריכים שהכירו בנינו אני אוהב מנהלים ,בעלים מועדונים נועזים שמוכנים לנסות מדריך ,בלי יותר מידי קישקושים,קורות חיים,המלצות,ובלה בלה בלה כולה שיעור של שעה לא חתונה קתולית אם מישהו היה מעלה רעיון כזה בפורום ואני הייתי קורא ,הייתי מסדר לו שיעור ב100% לא הייתי מאכז אף אחת\ד מבטיח אני טוב במה שאני עושה דרך אגב אני אחשוב על דרך יצירתית שאת תהיי אצלי בשיעור שבת שלום

נסיך פרסי יקר (מייק זה השם?), צ'טערת אבל...

אולי אתה מדריך טוב/ מעולה/ מדהים/ תותח/ חתיך /הורס או איך שתרצה לקרוא לעצמך.... אבל מי שבטוח בעצמו לא מתבייש להזדהות - אם זה בשמו האמיתי או במקומות שהוא מדריך איזה מסתורי.... מקווה שאתה לא שם מסכת "פאנטום אופרה" על הפנים שאתה מאמן.....

מה אמרתי לא נכון בדיוק , גיא?

לא אמרתי שהוא לא מדריך טוב, אמרתי שהוא יכול להזדהות בשמו הפרטי ולספר איפה הוא מדריך דווקא בשביל שנוכל כולנו להנות מהשיעור שלו. אם כל הזמן מישהו כותב כמה הוא מדהים והורס, זה היה נחמד לדעת לפחות את שמו ואיפה הוא מאמן, אז אולי תספר לנו אתה איפה אתה עשית אצלו שיעור ???

אני בטוח בעצמי100% ולהתבייש ברוב המקרים לא

כן קוראים לי גם מייק אני אכניס בעתיד הקרוב שיטת אימון,ותכנולוגית שונות ממה שקיים כרגע בארץ לחדר רכיבת אופניים בסטודיו ואז תהיה לי חשיפה אני עובד עכשיו על הצד לגייס משקיע יחד איתי היו לי כמה שלא התאימו לחזון שלי ,לכן זה לא יצא לפועל הזהות שלי הוא נסיך הפרסי ורוכב על 404 מסכה אין לי

בהצלחה מייק! ../images/Emo20.gif

כחובבת לימודים וגאדג'טים, אשמח להכיר שיטות אימון חדשות וטכנולוגיות חדשות לחדר הספינינג
עדיין לא אמרת לנו איפה אתה מדריך בארץ ......

למעלה