מי מזמין אותי להעביר שיעור כמדריך אורח

בעד שכל אחד יבליט האכויות שהוא חושב שיש שלו

ולא רואה כל פגם בהעברת מידע מסוג זה לאחרים, לא חושבת שזאת שחצנות, ולא רואה שום הבדל למי שמתעטף במיטב המותגים ומתייפך, ועשה מאמצים להראות יפה, איכותי - מבחוץ, לבין מי שמבליט את כישוריו ואיכויותיו הפנימיים, אם יש להן כיסוי, כמובן! האם נוכל להציץ לתוך העולם הטכנולוגי החדש שלך? האם תוכל להסביר באופן כללי , מהם החידושים בספינינג שאתה מביא עימך?

הי נסיך יקר, האם תרצה לשתף אותנו

מה המשמעות של: "מזמן רציתי להגיד לך כמה שמתאים גם לי הכינוי ''חיים חדשים'' כי באמת אני חיי חיים חדשים בשנים האחרונות "... אישית הסתקרנתי.

מגן רן

New member
נסיך יקר...

מבלי חלילה לפגוע ועם כל הכבוד (ויש כבוד) להערכתך העצמית (החשובה כשלעצמה אך גובלת בנרקסיזם מוגזם) אני חייב לומר לך משהו: אני בטוח שאתה מתכוון לטוב אבל ההודעות שלך, לדעתי, עושות לך רע. מאוד רע. פרומו להישרדות לא נשמע בומבסטי כמו התיאורים שלך: פעם בחיים.... יומן מלא עד סוף השנה...טכנולוגיות חדשות....חליק! עדיף היה, לדעתי, אם היית פונה ואומר: "חבר'ה, אשמח לארח אתכם בשיעורים שלי, אני בטוח שתהנו וגם אשמח להגיע לשיעורים שלכם. מלבד זה, אם יש בין הקוראים מנהלי מועדונים/ סטודיו- אשמח להזדמנות". האמן לי היה נשמע טוב יותר.

היי רן איש יקר,בהחלט גם לי יש כבוד אלך

תודה על העצה ,מקובל עלי עצתך,אני לא שחצן כמו שזה נשמע כאן האמת שבפרק הזמן הזה אני לא צריך שמנהל מועדון\ סטודיו שיתנו הזדמנות ולארח חברה ,אנשים תמיד אני אשמח בכל מקום ובכל הזמן אני הכי אמיתי עד סוף השנה יומן שלי מלא,מה רע בלהגיד את האמת כן טכנולגיות שלא משתמשים בהם היום בארץ,מסיבה שזה עולה להם כסף,וצריך מדריך מתאים על מנת להעביר את השיעור חלקם אתה מכיר לכוונה פעם בחיים הייתה שאני אחשוף את המתאמנים למשהו שונה ,כן אני מתכוון לזה לא הייתי חוזר על זה שוב ותאמין לי שזה אמיתי לגמרי ,פשוט יצירתיות ,שיטת אימון,טכנולוגיה אני את ההזדמנות שלי קיבלתי תודה לאל ולכל אלה שנתנו לי אותו אני מעדיף שיתנו הזמנות לאנשים שבאמת מוכשרים ושיש להם מה לתרום לתחום הנפלא הזה ספורט[רכיבה על אופניים בסטודיו] שבת שלום אלוף

הייתי עסוק קצת,ככה זה הסיפור

חלק מסיפור חיים של לאנס דומה לחיים שלי [ללא המחלה] לכן אני מעריץ גדול שלו רצון האל, כח רצון ואנשים שפגשתי במקרה בדרך הביא אותי עד להיכן שאני נמצא היום לפני שנים הייתי בעולם אחר לגמרי,עבודה קשה מאוד ללא עתיד הנראה לעין,משכורת ותנאי עבדות היו ימים שלא היה לי כסף לאוכל אפילו,היה תקופת שהרווחתי 300-400 שקל בחודש הפסקתי לעבוד לזמן ארוך יחסית פגשתי חבר עבודה במקרה שהציע לי ללכת ללמוד ספורט ,הוא הכיר את הרקע הספורטאי שלי,הבחור כנראה היה מלאך והוא הסביר לי על אך אפשר לקבל מלגה מלאה ללימודים גם בדרך לקבלת המלגה ולימודים הדרך לא הייתה קלה זה לקח יותר משנה עד שהודיע לי על קבלת המלגת לימודים וקבלה לווינגיט סימתי את הלימודים התחלתי לעבוד בתחום בשכר של 2000-2500 שקל לחודש כי לא היו לי שעות עבודה,שילבתי 2 עבודות בספורט כמובן לפני 10 שנים ואחורה הספורט לא היה מפותח כמו היום עבדתי בחדר כושר היה לי יותר ידע מאחרים.המון אהבה לתחום ולאנשים ,ככה אנשים אהבו אותי יותר והכרתי אנשים נפלאים ,איכותיים מאוד ברמה עולמית שלימדו אותי המון בדרך על מנת לשכוח את השנים עברו[כמובן אף אחד לא מכיר את סיפור חיי]הכרתי אנשים מאוד מצליחים שעשו את הדרך למעלה מהתחתית העולם זה 10% מסיפור של חיים הישנים בחיים החדשים אני באמת נסיך יש לי המון חברים איכותיים שמוכנים לעזור לי ולכוון אותי במקרה צורך מה שלא היה לי בשנים עברו לא היה לי אף אחת שיכוון אות לכיוון הנכון ,ואז הייתי נער שבח לאל אני היום מאוד מצליח ותורם מאוד למעכרת [עבודה] לעולם אני לא שוכח מאיפה באתי ותמיד חושב לעזור לאחרים שצריכים לפתות להם דלת ולתת להם הזדמנות,ואם יש מקרה כזה אני עושה הכל על מנת שהפרט לא יעבור את מה שאני עברתי היום אני מאמין גדול של אלוהים וסומך רק על עצמי לא מתבכיין שאכלו לי שתולי,לא מחכה שיתנו לי הזדמנות ,אני יוצר לעצמי הזדמנות ואם בדרך אני מצליח לעזור למישהו אך ליצור לעצמו הזדמנות זה האשר הכי גדול שלי בדרך למעלה פגשתי המון מנהלי מועדון,בעלי מועדון,או בעלי תפקיד שאין בהם תכונות אנושיות כלפי מתאמנים ומדריכים אני ממש לא המעריץ שלהם ככה אני חיי חיים חדשים כנסיך ובעזרת השם בדרך למעלה להיות מלך שבוע נפלא

מבלי להתחשב בספור חייך, בעיני אתה כבר../images/Emo47.gif

מודה לך, על האומץ לשתף, על הכנות העמוקה שלך, על הבטחון העצמי, על כך שהתעלמת מה"מה יגידו" ו"לא נעים"... על הנחישות מודה לך מכל הלב שפתחת צוהר ואפשרת לי להציץ לתוך חייך. אם שמת לעצמך מטרה להיות מלך - חתור ללא פחד, ללא מורא - בטוחה שתגיע. שם אל תשכח אותי/נו.

למעלה