הייתי עסוק קצת,ככה זה הסיפור
חלק מסיפור חיים של לאנס דומה לחיים שלי [ללא המחלה] לכן אני מעריץ גדול שלו רצון האל, כח רצון ואנשים שפגשתי במקרה בדרך הביא אותי עד להיכן שאני נמצא היום לפני שנים הייתי בעולם אחר לגמרי,עבודה קשה מאוד ללא עתיד הנראה לעין,משכורת ותנאי עבדות היו ימים שלא היה לי כסף לאוכל אפילו,היה תקופת שהרווחתי 300-400 שקל בחודש הפסקתי לעבוד לזמן ארוך יחסית פגשתי חבר עבודה במקרה שהציע לי ללכת ללמוד ספורט ,הוא הכיר את הרקע הספורטאי שלי,הבחור כנראה היה מלאך והוא הסביר לי על אך אפשר לקבל מלגה מלאה ללימודים גם בדרך לקבלת המלגה ולימודים הדרך לא הייתה קלה זה לקח יותר משנה עד שהודיע לי על קבלת המלגת לימודים וקבלה לווינגיט סימתי את הלימודים התחלתי לעבוד בתחום בשכר של 2000-2500 שקל לחודש כי לא היו לי שעות עבודה,שילבתי 2 עבודות בספורט כמובן לפני 10 שנים ואחורה הספורט לא היה מפותח כמו היום עבדתי בחדר כושר היה לי יותר ידע מאחרים.המון אהבה לתחום ולאנשים ,ככה אנשים אהבו אותי יותר והכרתי אנשים נפלאים ,איכותיים מאוד ברמה עולמית שלימדו אותי המון בדרך על מנת לשכוח את השנים עברו[כמובן אף אחד לא מכיר את סיפור חיי]הכרתי אנשים מאוד מצליחים שעשו את הדרך למעלה מהתחתית העולם זה 10% מסיפור של חיים הישנים בחיים החדשים אני באמת נסיך יש לי המון חברים איכותיים שמוכנים לעזור לי ולכוון אותי במקרה צורך מה שלא היה לי בשנים עברו לא היה לי אף אחת שיכוון אות לכיוון הנכון ,ואז הייתי נער שבח לאל אני היום מאוד מצליח ותורם מאוד למעכרת [עבודה] לעולם אני לא שוכח מאיפה באתי ותמיד חושב לעזור לאחרים שצריכים לפתות להם דלת ולתת להם הזדמנות,ואם יש מקרה כזה אני עושה הכל על מנת שהפרט לא יעבור את מה שאני עברתי היום אני מאמין גדול של אלוהים וסומך רק על עצמי לא מתבכיין שאכלו לי שתולי,לא מחכה שיתנו לי הזדמנות ,אני יוצר לעצמי הזדמנות ואם בדרך אני מצליח לעזור למישהו אך ליצור לעצמו הזדמנות זה האשר הכי גדול שלי בדרך למעלה פגשתי המון מנהלי מועדון,בעלי מועדון,או בעלי תפקיד שאין בהם תכונות אנושיות כלפי מתאמנים ומדריכים אני ממש לא המעריץ שלהם ככה אני חיי חיים חדשים כנסיך ובעזרת השם בדרך למעלה להיות מלך שבוע נפלא