אוריאוס? יאמ.. תתחדשי.
N Nerade New member 23/7/04 #18 תתחדשי!^_____^../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif
T The Girl Who New member 23/7/04 #20 ט'נקס!!!../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif נוכל לשמוע את השירים שוב בתיאום...יאיי *בורחת*
T The Girl Who New member 23/7/04 #23 אוריאוס..../images/Emo99.gif אני חושבת שכל הפורום הזה אובססיבי לאוריאוס. ותודההה
C cobainos New member 23/7/04 #32 אוריאוס זה טעים! אבל הגזמתן שם אצל לירון... זאת עם הקוצים שלקחה את האוריאוס לכולם!איך קוראים לה?שכחתי..
אוריאוס זה טעים! אבל הגזמתן שם אצל לירון... זאת עם הקוצים שלקחה את האוריאוס לכולם!איך קוראים לה?שכחתי..
T The Girl Who New member 23/7/04 #34 ../images/Emo6.gif אחרי שהתחלקנו, אפילו נתתי עוד אוריאוס אחד למישהי. *גאה* ואין דבר כזה אוריאוס מיותר...
../images/Emo6.gif אחרי שהתחלקנו, אפילו נתתי עוד אוריאוס אחד למישהי. *גאה* ואין דבר כזה אוריאוס מיותר...
A Anat L New member 23/7/04 #44 ../images/Emo3.gif לא נורא... פעם הבאה תביאי. אחרת..... תראי איך האוריאוס משתלט עלי! לא אני רשמתי את זה!
../images/Emo3.gif לא נורא... פעם הבאה תביאי. אחרת..... תראי איך האוריאוס משתלט עלי! לא אני רשמתי את זה!
G Galadriel 3000 New member 23/7/04 #37 העוגיות האהובות על אמריקה ../images/Emo9.gif כאלה שחורות, עם קרם לבן באמצע...