מי מייצג את הציבור בבג"ץ ?

מי מייצג את הציבור בבג"ץ ?

במקרה נתקלתי בקידומו של עו"ד מלכיאל בלס בשנת 2004 ממנהל מחלקת הבג"צים למשנה ליועץ המשפטי לממשלה. המצב שנוצר הוא - שמי שמגן על הממשלה ולא על הציבור בבג"ץ - זוכה לקידום ומי שייצג את הציבור... פשוט יודח מתפקידו. ולכן - קידומו של מנהל מחלקת בג"צים היא לא סימן-חיובי בעניני " מי מגן על הציבור בבג"ץ ". יש למישהו רשימה של כל מי שמילא את התפקיד הזה? שנבדוק אם מדובר במקרה בודד או בנוהל קבוע

היועץ המשפטי של מינהל האוכלוסין - מרגל?

אני מעלה את השאלה הזאת בגלל חשיבותה . אם מדינה זרה רוצה להחדיר גורמים-מזיקים-זרים למדינה שניה.... היא חייבת מרגלים במינהל-ההגירה ומינהל האוכלוסין ומשרד הקליטה וכו . ולכן אני שואלת את עצמי אם נכון לשמור על פרטיותם של העוסקים במלאכה הזאת כאן בישראל . כמובן שאני בכלל לא מנסה לדעת מי הוא היועץ המשפטי של מינהל האוכלוסין כיום..... כי אפשר רק לבדוק את הדברים רק בחלוף 30 שנה... ולפיכך אני מכריזה על חששי - שהיועץ המשפטי של משרד הפנים עו"ד זאב פלק ז"ל (( היועץ לשעבר )) חשוד כמרגל

הוכברג המדען והוכברג הרופא - אחד כלוא ....

האם הוכברג הופלל ברצח חברתו שנעלמה שולמית בלייכמן וברצח אמה על מנת שישב בכלא לטיהור קארמה של האנדוקרינולוג הוכברג מרמב"ם - תעלולים ושעשועים במערכת הבריאות

מוקש בגולן ורצח דני כץ ז"ל -מכנה משותף .

בשבת האחרונה קרה מקרה טראגי מאוד עת ה"יובלים" (( בני משפחת יובל)) נפגעו ממוקש ברמת-הגולן . הגירסה הרישמית היא "תקלה". נניח רגע לגירסה הרישמית ונפליג על כנפי הקונספירציה . על פי הגירסה האחרת (( קרוב לודאי שלא תקבלו אותה כמובן )).... מדובר במעשה מכוון (( המוקש הופעל מרחוק למשל )) לטיהור קארמה של "יובלים".... - האם ה"יובלים" הם שמות של אנשים או שם מקום או שם של קרן-פנסיה? אין לי תשובה כמובן אבל - אם נחקור את שתי הפרשות הללו ביחד - יש סיכוי גדול לקבל מידע חדש על "רצח דני כץ" הי"ד שגופתו נמצאה ב,יובלים" .

צירוף מקרים - שני ילדים בשם דני ....

אין לי תשובה. יש ישוב בשם "כפר דניאל".....אולי החיפוש עובר גם שם. אולי איש בשם "דניאל" שעוסק בטיהור קארמה של עצמו

השר"פ של הביטוחים המשלימים - הונאה פלילית ?

איך קורה שנשיא בית המשפט העליון בכבודו ובעצמו נותן יד להונאה רפואית? ההסבר היחיד - מדובר בזהות בדויה שלו (( כבוד הנשיא בדימוס אהרון ברק )) כיהודי ניצול שואה כאשר לאמיתו של דבר הינו בן למשפחה טמפלרית שמעולם לא עזבה את הארץ

ההונאות הממוחשבות של השופטת טובה סיוון.

צריך להיות בלש בשביל לדעת שביה"ס למיחשוב "סיוון" היה בבעלותם של בני הזוג סיוון? מעניין מה אומרות הקלדנית ז"ל .

מערכת משולבת עם ממר"ם ?

זה הניחוש שלי בזכות הקירבה הפיזית שבין בית המשפט ברמת גן לשלישות ובית המשפט בתל אביב לקיריה

למעלה