מי? מי?

אבא גאה

New member
אני מוחה!!!!!!

אין הכי יפה!!!!!!!!!!! כולן פה מ-א-מ-מ-ו-ת ואין אחת שיותר יפה משהשניה. גם אישתה של הצולעת יפה, יפה מאוד אבל לא הכי יפה! היא יפה ועומדת בשורה הראשונה של היפות לצידה גליה וטוסבהינדא, מצד שני פרח ודנה (איפה היא בכלל?) ניראות ניראת בשורה השמאלית ליד עוד כמה בנות יפות מהפורום. ובמרכז? מיילס! (שאני מוכן להתפשר עליו כמגיש הפרחים - אבל אני דורש הוא יהיה על הבמה!)

משפט שלומית -

נחתוך אותה ונחלק בין כולן?

Myles

New member
הרי ברור שאני מקום ראשון ../images/Emo47.gif

בתחרות יופי של לסביות כשכולן שמנות, מכוערות, משופמות, קצוצות שיער, מלאות שומות ועם פירסינג בפטמות. ברור שאני הכי יפה.
תודה להורי שהביאוני עד הלום, ותודה מיוחדת לרבלון.

מיילס מותק -

מאז שאתה בקנדה - העברית שלך השתפרה פלאות
ו- חשבתי שאתה אלרגי לרבלון???

BOOGY BOOGY

New member
טוב, אז אני אגלה לכם את התשובה..

הנכונה! כשכתבתי את הודעתי לא ידעתי שיווצר מתח שכזה.. רציתי להוביל אתכם לתשובה הנכונה בנועם וזה לא הלך לי.. לכן אני אגלה לכם את התשובה הנכונה.. ובכן בנות יקרות אל תשימו לב למיילס.. כולכן יפות! ונשותיכם יפות גם כן.. אבל האישה הכי יפה בעיר (ובעולם כולו) (כך אמר לי הראי שעל הקיר..), היא אישתי! כן, אישתי שרית המשגעת! וזהו.. סוף לדיון!

נכון !

את צודקת. זוהי התשובה הנכונה
כולן להפנים, ולגלגל על הלשון: "האישה הכי יפה בעיר (ובעולם כולו) (כך אמר לי הראי שעל הקיר..), היא אישתי! "

אבא גאה

New member
מיילס?

הומו?
אז יכול להיות שבגלל זה הוא נדחף לי למיטה כל ערב ורוצה ש.......... ????????????????????. (צונזר למען עתיד הפורום והילדים שיודעים או יידעו לקרוא באשר הם)

שירת ימי הבניים כמובן

הוא נסיכה לא?
ונסיכים אבירים קוראים שירה לנסיכותיהן

למעלה