מי מכיר מס. 13

• פותח הנושא KT13
  • פורסם בתאריך

KT13

New member
מי מכיר מס. 13

היא כונתה חצי נזירה וחצי מופקרת, בגלל שיריה שכללו גם מוטיבים דתיים וגם ארוטיקה. היא הוחרמה ע"י השלטון, עמדה על סף טירוף, אבל סרבה לכתוב שירה מגוייסת. מחוץ לארצה זכתה להכרה והערכה ואחרי מותה זכתה לרהביליטציה גם במולדתה.

KT13

New member
מסירה את הכובע

בפני הפותר האלמונימי. אכן, אנה אחמטובה, המשוררת הרוסיה. אני מקווה שהראש לא כואב לך מאד ומציבה לך אתגר. אנא, חבר "מי מכיר מס. 14" תודה

קפת

New member
../images/Emo32.gifסליחה שאני חודרת ללא הגנה

אבל אם כבודו מחליט להיענות לאתגר, יואיל ויועיל לשרשר את החידה לשירשור זה, ולא לפתוח הודעה חדשה. זה מאוד חשוב לבריאות הנפשית שלי, שגם ככה התערערה מאוד מאז שאודיסאוס הנבזה חזר לפורום.

יס באך

New member
מי מכיר מס' 2X39 בחזקת -10

זמרת מדהימה שחורה חיבבה הירואין וכנראה גם גברים מכים ואני במיוחד מת עליה

יס באך

New member
מר יודה אי -תמר

מה החרטא שלך? תראה, אם אתה לא מסוגל לקרוא חידה בלי להרגיש מותקף, אז אולי כדאי שתחזור לאי היותך כאן, עד ש"התחננו בפניך" עאלק. של נעליך

כאילו, ככה מהשרוול

וויטני יוסטון (שמתעקשת להשאר עם בובי בראון)? ואם וויטני זה דפקא קוקאין, אז יכול להיות שזו בילי הולידיי. וואלה?

קפת

New member
אוי, אני מבינה שהמידע כבר דלף החוצה

אז אני מוכנה לתת עוד קצת אינפוט: בעבר הייתי מעורבת בפרוייקט סודי שמומן על ידי הפנטגון: אלכימייה אנושית. ניסיון לגרום לשחלוף של חומרים גנטיים שיובילו לשינויים מורפולוגיים בבני אדם. נורית גלרון, מייקל ג'קסון, אניטה פללי, בוריס ילצין, אוזי אוסבורן, וטקצ'נקו - הכל עבודות שלנו. בספרות הרפואית יש ויכוחים נוקבים על מידת ההצלחה של הפרוייקט, משום שאף אחד מהפרוטוטייפים לא יצא כפי שרצינו. נורית גלרון, לדוגמה, היתה אמורה להיות שחורה. זה הצליח רק בתלתלים.

יס באך

New member
לא, טינה לא מגיעה לרגליים שלה

רמז היא כבר לא בחיים עוד רמז יש לה ולקלינטון משהו דומה

שים ../images/Emo23.gif

אז מה משותף לה ולקלינטון? שניהם היו נשיא ארצות הברית? שניהם מנגנים על סקסופון? שניהם מעשנים סיגרים? לשניהם היתה חברה בשם מוניקה?

למעלה