מי מכיר מס. 13

• פותח הנושא KT13
  • פורסם בתאריך

יס באך

New member
לא, לא, לא

אמרהנ לי כבר הקפת שהניסוח של החידה כלכך גרוע, שאין סיכוי שמישהו בכלל יוכל לזהות. אבל אני יש לי תקווה... תגידי קייטי - מה את רצה לארצות ניכר? אין לנו אף יהלום-י ששר כמו מיטב זמרי הקיטש בעולם?

KT13

New member
מה אני מבינה ביהלומים?

הם אפילו לא החברים הכי טובים שלי. היהלום היחיד שאני מכירה הוא שאול יהלום והוא לא שר וגם לא שר (מיניסטר). אני גם לא מבינה בקלפים, אז כנראה שיהלום זה לא פיק. חוץ מזה ,קפת צודקת

קפת

New member
קפת תמיד צודקת

ואתה אל תאשים את יהלומי שתהילתו חלפה, כי אתה בו מקלדתך השמדת כל סיכוי שמישהו ידע. חרא חרה ניסוח של חידה. מה זה צריך להיות? אם אני אכתוב "זמר שיש לו מגפיים ובשם שלו יש מלה שכולנו אוהבים לפעמים לשיר" אתה תדע למי אני מכוונת? כי אם כן, אני חותכת ואגינה אחת, ומוסרת לצדקה. או לויקי קנפו.

יס באך

New member
את רעה ממש רעה

זה יותר גרוע מהצלפה על פצעים ועליהם מפוזר מלח ים גס- ברררר זה טוב. עוד אחת חידונת: היא לא כושית אף לא שחורה אבל גם בלונדה היא לא ממש חיים ארוכים כאן היא חיה ולאחרונה פצתה פה אבל לא בשירה? מי אני ומה שמי?

תראה, יס באך

אם תמשיך לתסכל אותי עם החידות האלו אני לא אצליח להיות מרוכז כשאני עושה אתזה עם קפט. ותאמין לי, אתה לא רוצה להיות האחראי לזה. מה לגבי רמז?

אני יודעת!

אסתר עופרים! אבל זה דווקא מתאים לפילב ולא לאודי. נו טוב. שיהיה.

Peelb

New member
מה פתאום אסתר עופרים ../images/Emo31.gif ../images/Emo93.gif

אסתר דווקא כן פוצחת בשיר ומתנזרת ככל האפשר מאמרות פוליטיות. פרטים על ההופעות שלה תמצאו כאן. אמש היה ב Mezzo קטע שלה במסגרת תחרות כשרונות צעירים בבלט (שידור חוזר ברביעי ובשבת ב 16:00 ) יפה גם כן שרה שוב בשבת בצוותא - למי שאוהב .... ראיתי בערב חדש או משהו כזה (משהו כזה זה 6 עם ...) מה זה כל החידות האלה על כל מיני חטיארים? אה? יש משהו עכשווי? ומאיפא אחות נחמה מכירה אותי? לא פייר.... ומזל טוב לכווווולם על חתונות והולדות למיניהם. שיהיה לכם המון נחת.

יס באך

New member
פילב

אז בשבילך: נערה צעירה יפה כמו לבנה נעה כמו חתול טובה היא מהשאר טיפסה אל על ידיה מונפות יפחותיה מה רבו בעת באה הברכה. מי אני ומה שמי.

יס באך

New member
לא, והפעם בניגוד לפעמיים

הקודמות, יש איזה "טריק לשוני" בחידה, שמי שיעלה עליו מייד יזהה. וזה אחולמניוקי רמז רמז...

KT13

New member
שחרחורת

בסוף אני אצליח לפתור משהו יפה ירקוני ??

יס באך

New member
נכון מאוד!

שחרחורת כך קראו לי בפלוגה ולא שחרחורת שחרחורת יקראוני כל יורדי הים [דמארי]

למעלה