מי מספר אחד שלכם ???"?

יאנגי

New member
מי מספר אחד שלכם ???"?

הרבה זמן מעניין אותי מי מספר אחד אבל בלי קשר"להתמסחר","חרא בן אדם" וכל זה תאכלס סקילז של אם סי מי הראפר מספר אחד בארץ שלכם ??? תענו ממש מעניין אותי מה אתם חושבים

יאנגי

New member
אני מתחיל מספר אחד שלי סאב

למרות כל השטויות שהוא עושה הקמפיינים והמסחרה בכל פעם שאני שומע אותי שר לבד או עם אנשים אחרים הוא גורם לכולם להישמע כמו חובבנים סקילז שמתבתא בעיקר בביצוע חובה לציין

FreestyleBoy

New member
אני איתך..

למרות כל המסחרה, בביצועים נטו? אין אף אחד בארץ שמתקרב לסאב. הלוואי והיה מוציא חומר חדש בסיגנון האור מציון..

אני מת על שי, יש לי רק בעיה אחת איתו

יש לו המון שירים, שבהם הוא פשוט גונב ללודאכריס את הפלאו, הוא גם העביר את זה בתורשה ל-א.מ.ת...

FreestyleBoy

New member
תכלס יש כמה שירים שהוא גונב ללודאכריס

אבל עדיין הוא תותח בקנה מידה ישראלי..

e2 aka e2

New member
מעניין

לא יודע להגיד ת'אמת אולי נימי אבל הוא עשה קצת מידיי פשוט אני ממש אוהב את ההגשה שלו ואת הכתיבה שלו אתה בקטעים הכי חדשים מהדיסק הראשון של הכלא ממש אהבתי אותך, לדעתי טיפה הלכת אחורה אתה מפוצץ כישרון. הפיבוריט שלי? קשה להגיד על סאב אני לא כל כך זורם , אולי טונא מאן אבל הוא עשה קצת מידיי , טוב נו , טונא מאן הוא האם סי שאני הכי אוהב.

מספר אחד

טוב קשה לשים אחד אבל יש כמה שתופסים אותי בכל שיר: אבי הגדול מהארכיון אורטגה קוואמי (בחיי הבית השני שלו בשבוי מלחמה לא יוצא מהראש) (ברקע רק נזכיר את נימי שלא פעיל ואת סניקרז שלא פועל בארץ ודיי נעלם בזמן האחרון)

tomoshe

New member
קוואמי? הMC מספר אחד?

גם אם היית שואל את קוואמי, אמא של קוואמי והחבר הכי טוב שלו, הוא עדיין לא היה יוצא הראפר הכי טוב.

volatile

New member
התלבטתי אם לענות קוואמי

אני לא חושב שמבחינת סקילז הוא ה - MC הטוב ביותר וגם לא בחמישייה הפותחת, אבל כמכלול קוואמי הוא ה - MC שאני הכי מחכה לדיסק שלו מאוד. והוא גם ה - MC הישראלי היחידי היחידי שנשאר אצלי במערכת ברוטצייה קבועה במשך חצי שנה. אז כן קוואמי הוא הראפר האהוב עלי. אורטגה גם. סגול גם.

comer789

New member
שאלה כזאת נשאלת

בד"כ בגיל 15 או משהו אבל מילא... מאוהב-קוואמי מחבב- שי 360 מסמפט - סאבלימינל *הכל מבחינת סקילז ,כתיבה ויצירה, בלי קשר לתהפוכות של "נהיה מעפן"(סאב) במהלך הקריירה. כדאי לציין, את תאמר נאפר, שהוא האמ סי הכי מוכשר במזה"ת, ואת טאבו+ שהבית שלן ב"שיר העם הפסנתר", ועוד כמה דברים שהוא כתב, שמחייבים לעשות לו כבוד על היותו ליריסיסט ענק.

mayagoldi

New member
מחבב!

עם איזה ילדים הזויים שיחקת אמת או חובה בכיתה ב'?

omerr8

New member
סעממק הרסת לי את הילדות

שנים אני כבר חי מהסיפור על הילדה מכתה ג' שאמרה שהיא מספטת אותי..

Puskas

New member
אז ככה..

הראפר מס' 1: וולקן ולצערי הוא לא מכיר מספיק.. מפיק מס' 1: מסיקה, פשוט חולה על הביטים שלו! ההבטחה של העתיד: פטריוט,ילד בן 16-17 אולי..אבל תותח עם טקסט אמיתי וטוב! מבין המסחרות יש את שי 360 שהוא טוב למדי.

day day

New member
סאבלימינל אותי התחיל לשעמם

הוא כבר נשמע עייף מידי לא מחדש כלום ומבחינתי על הזין שלי איך הוא היה פעם ראפר טוב צריך להישאר ראפר טוב כל הזמן אז בשבילי יש אחד שתמיד נשמע מעניין ומגוון בקול שלו בשירה שלו ולצערי לא זכה לפרסום הראוי שהוא צריך לקבל גבירותי ורבותי...יפתי !!!! לא סתם...הרואה ואינו נראה - דנידין !

למעלה