מי מספר אחד שלכם ???"?

king iverson

New member
כלא

שקוף שיר הראפ הגדול בעברית, מהדיסק "החדש" שלהם אהבתי כמעט את כל השירים. מחבב את סגול.

Funky Giraffe

New member
ממ

אדם מהשבט טונה מהשבט סוניק גיא מר אלמוג, איזי (לא סתם אני נלחם שיהיו בלהקה שלי) מוקי, נימי שאנן סטריט החלוצים וזהו נראה לי

moshe alfasi

New member
אולי לא האמסי האולטימטיבי...

אולי הוא לא הבנאדם עם ההגשה הכי קלאסה, הכי מפוצץ, אולי הוא לא מזיין ת'שכל יותר מידי, או משעמם, אבל אני הכי מתחבר אליו, ובגלל זה לדעתי שי חדד הראפר מס' 1 בארץ לדעתי. ראפר עם נשמה, יודע לתת שואו מצויין, וכותב מהלב, וזה מה שחשוב מבחינתי, נותן זווית אחרת על שירים, ונקודה אחרת למחשבה. המון כבוד לבחור הזה, אני מקווה שימשיך לעבוד כמו עכשיו, הבנתי שהוא לקראת סוף ההקלטות לאלבום השני, בנתיים שמעתי 2-3 שירים שאני יודע בוודאות שיהיו באלבום, ואני מבסוט על זה. ביג אפ!
חשוב לי מאוד להזכיר את צ'ולו, שהוא באמת אגדה מבחינתי, ואני שמח לשמוע כל מילה שיוצאת לו מהפה, המוני ספיישלים לסאונדים שונים, המון שיתופי פעולה בהרבה אלבומים, וכמובן, אלבום הבכורה המדהים שלו! שתהיה שבת שלום ובתענוגות :))

U G I

New member
הג'ינג'י המסטול

מירו לא רואה ממטר. כאלה סקרים משעממים.

DJ$upreme

New member
אז ככה...

בליגת העל יש שלושה אמסיז שמתחרים על הספוט הזה אצלי: סאבלימינל - בגלל הקול, הכריזמה, הפלואו, והעובדה שהוא הראשון שעשה את זה לגמרי היפהופ וכמו שצריך. נימי - בגלל ההאטיטיוד, הרבגוניות, הפאנצ'ים, והעובדה שהוא הפך את שב"ק סמך ללהקה ששמתי אליה לב. קוואמי - בגלל הטקסטים, המקוריות, האומץ, הכנות, והעובדה שהוא דואג להקיף את עצמו במוזיקה משובחת. כל אחד מהשלושה האלה ראוי למקום הראשון, אבל בשורה התחתונה מי שאני הכי אהיה שלם עם עצמי לרכוש דיסק שלו זה קוואמי. מתחת אליהם יש כמה אמסיז ממש טובים שלטעמי לא יצרו לעצמם עדיין סטייל משל עצמם באופן שמאפשר להתייחס אליהם כאמסיז ברמה הכי גבוהה כרגע בארץ - רשימה חלקית בלבד היא כלא 6, שי 360, קאשי, ש"ס, לפעמים מוקי...ויש עוד.

tomoshe

New member
קוואמי??

כל מה שכתבת עליו נכון ולכן הוא מעניין כאומן, אבל כ MC? איפה הקול? איפה הפלואו? יש לו המון בעיות בתחומים האלו שעליהן הוא מחפה יפה עם שאר הדברים שכתבת.

DJ$upreme

New member
כן קוואמי!!

גם הקול וגם הפלואו עושים לי את זה במקרה שלו. אם היתה שם בעיה זה היה פוגע בכל השאר, שציינתי. אבל לא, אין שם בעיה. הפלואו ב"אבו מיקרופון" הוא למשל אחד החזקים ששמעתי בעברית. ומה שקוואמי עושה עם הקול שלו, אני מאוד אוהב, לרבות זה שהוא שר, ועושה קולות. לא קול קלאסי של MC, אבל בהחלט מעניין ומצליח להעביר את כל הרגש שצריך.

comer789

New member
הרבה בשרשור הזה

תקפו את הסגנון של קוואמי, ושלא בצדק! אם תוסיפו למה שסופרים אמר(עם דגש על הכנות בטקסטים,האופי שמשתקף מהטקסטים של קוואמי מעיד על כך שהוא בן אדם באמת מיוחד,ציני ואידיאליסט, שאולי בכלל היה צריך להיות איזה עיתונאי חושף שחיטויות או איזה מהפכן מסוג כלשהו), קוואמי שולט בטקסטים שלו בצורה שלא הרבה ראפרים יכולים(בזכות האינטלגציה הגבוהה שלו), והוא משחק ומסובב את המשפט בצורות שמגרות את האוזן יותר יותר מפלואו שכביכול נעדר, ומפצות בהחלט על העובדה שאין לו קול דומיננטי במיוחד. קוואמי דה לה פוקס לעד!

זה משתנה כל יומיים בערך

שאנן, שהיה הנאמבר 1 הבלתי מעורער שלי מאז ומעולם, קצת איבד את זה לאחרונה. אז אני מוציא אותו משלושת הגדולים עד שיתאפס על עצמו קצת. 3. טונה מאן (מהשבט). 2. פלד (מאורטגה). 1. סאב (מלימינל). שוב, קחו את זה בערבון מוגבל כי כמו שאמרתי, כל חמש דקות אני נזכר בעוד ראפר שאני ממש אוהב. וצפו ממני להיות בראש הרשימה שלכם תוך משהו כמו שבועיים-שנתיים.

Killo Vat

New member
סגול 59

ללא ספק הפריסטיילר הכי טוב בארץ, כותב מעולה ושנון - מס' 1 שלי.

ק ר ח

New member
וקרח אומר שחלוצי החלל

זאת המוסיקה בלי קשר למוסיקה שחורה או הגדרה של משהו מסוים, בכלל,חלוצי החלל הם האלבום הכי טוב שהיה בא"י אי פעם!!!! ובקשר למה שהיה כתוב פה קודם:"אתם כנראה לא מכירים ראפרים בארץ"-זה ג'יזמו הטמבל כתב את זה מהניק שלי בלי לשים לב כי הוא טמבל,אז עמכם הסליחה.

למעלה