מי מפה באמת חנון..??

yuval k

New member
but Green Day suck ../images/Emo10.gif

They are excellent, however, as dumb `background' music, and that is the reason I have quite a few of their songs
very useful when working. Though I refuse to listen to songs that have blatant grammatical mistakes (`seven years has gone so fast'
)...​

זה שיר! לא מחזה שייקספירי

ברצינות. הם מאוד מוכשרים שהם מצליחים להביא שירים קליטים עם שירה לא רעה ומילים שמתאימות לשיר. זה כשרון לבד. לא צריך לחפש את המשמעויות נסתרות בשירים ולמדוד אותם על פי זה. כל השירים הבאמת עמוקים ונוגעים, נכתוב על/בזמן השפעת סמים.

yuval k

New member
אז מה?

דקדוק זה דבר מאוד חשוב בשפה. לפחות לי
וצ'מע, אין מה לעשות, אבל יש מוזיקה הרבה יותר טובה ממה שגרין-דיי מייצרים (ולמען האמת, רוב השירים ששמעתי משלהם נשמעים פחות-או-יותר אותו דבר).

הקבלה מנטלית לצפייה בחיות בגן חיות

אם כי זה לא מתאים כי דולפינים ושימפנזות נחשבים אינטליגנטים

Theherod

New member
אגב, גילו שגם דגים הם חיה חכמה

(יחסית). ושיש להם זכרון טוב.

noname202

New member
כן?../images/Emo12.gif

אופס..סיפרו לי שלדגים יש זכרון של 3 שניות אז התעללתי בהם להנאתי
נו באמת זה פורום חנונים - נראה לכם שאני מתעללת בבעלי חיים חמודים?

יש שטוענים שליוויתנים הם החיות

הכי חכמות שיש ופשוט אי אפשר לראות את זה בגלל חוסר השפה והאפשרויות המטוריות (יש להם מוח ענקי, הם משתמשים לצרכים היומיומיים רק בשישית ממנו)

זה שטויות, וזה לא נכון.

אנחנו משתמשים בכל המוח שלנו פשוט תאורטית, אנחנו מסוגלים לנצל אותו יותר טוב, נולדנו ככה ואנחנו מנצלים אותו בצורה מסויימת, כנראה שאנחנו לא נצליח לעלות על אחוז מסויים, כמו שאמרתי, תאורטית אנחנו יכולים יותר תאורטית אפשר להתקיים בכמה מקומות בו זמנית, ולשלוט על מבנה החומר רק מהתודעה, אז מה ? אנחנו משתמשים בכל החלקים של המוח שלנו ליוויתן לא.

soulz

New member
אם אני זוכר נכון...

אנחנו משתמשים באמת בכל המוח שלנו, אבל בכל זמן נתון הפעילות העיקרית מתרחשת במקיסמום 10 אחוז מהמוח שלנו...

נכון, והסיבה לכך היא

שחלקים שונים במוח נועדו לתפקידים אחרים ואנחנו לא מנצלים את כל המוח בשביל פעולה מסויימת ליוותנים הם לא ככה, זו הנקודה שניסיתי להראות
אגב, שמעתי על מישהו שפתר תרגילים במתמטיקה עם עיניים עצומות במשך שעות בראש, משהו כמו 4 שעות ביום, ואחרי תקופה מסויימת הוא הצליח לאמן את החלק של המוח שלו שאחראי על הראייה לעזור לפתור תרגילים במתמטיקה, והוא פתר ממש ממש מהר. זה מגניב

למעלה