מי מצא צעצוע שהחתול "עף" עליו?

אשמח מאוד להמלצות!
(אם יש במקרה אפילו תמונה או קישור לעמוד המוצר...בכלל!)

גורדיאן-II

Active member
אשמח מאוד להמלצות!
סוג א': הקרטון של גליל נייר טואלט, ארגז קרטון ריק, כורסאות, כדורי גומי רכים, ובגדול כל מה שאפשר לגלגל, לכסח, לקפוץ עליו, או תחתיו, או לתוכו.
עלות: אפס.
טווח שעשוע: בין 5 דקות לרבע שעה.

סוג ב': צעצועים יוקרתיים המיועדים לחתולים.
עלות: בין עשרות למאות שקלים.
טווח שעשוע: בין 5 דקות לרבע שעה.

סוג ג': ליטופים, דגדוגים וכו'
עלות: אפס.
טווח שעשוע: בלתי מוגבל בזמן.

זו תשובה נפלאה לשאלה איך לחסוך כסף על צעצועים אבל אני פשוט מחפש צעצוע שהיא תעוף עליו 😬
(דרך אגב ניסיתי עליה את מה שהצעת בסוג א' מה שעבד עליה קצת היה הארגז)
מישהו ניסה איזה צעצוע שהחתול שלו ממש התלהב ממנו?

אלישבע777

Well-known member
חתולים, בעיקר ככל שהם מתבגרים, מה השם אוהבים זה לישון. אין צעצוע אחד שיתאים לכל החתולים. אפילו לא מתקן גרוד שהם מתים עליו עקרונית. אצלי למשל, החתול- אינו מוכן למתקן גרוד ריצפתי- אופקי, רק אם הוא עומד... לכי תדעי זאת מראש. כל החתולים האחרים כן אהבו. החתול הבוגר שלי, עף על כדורי ספוג עם נוצה, שקיבלתי מחנות מזון בעלי חיים במתנה. זה היה הצעצוע הכי הכי אהוב עליו. עשרות כדורים, נבלעו בכל מיני חורים שחורים, מתחת למיטות ומתחת למקרר, ותמיד היה לו כדור כזה לחמש דקות , עד שגם הוא אבד... מעולם לא היה לו משהו שהוא אהב יותר מהכדור הזה, הפשוט. אבל בגיל מסויים אולי שנתיים שלוש, פג הקסם, והחתול העדיף לרבוץ תחתיו באפס מעשה ולחלום...
תעשי לך כדורים מנייר כסף. רוב החתולים שלי, אהבו אותם. זה זול ואפשר להכין בכל מיני גדלים. בסוף אפשר למחזר בפח הכתום.

אלישבע777

Well-known member
זו תשובה נפלאה לשאלה איך לחסוך כסף על צעצועים אבל אני פשוט מחפש צעצוע שהיא תעוף עליו 😬
(דרך אגב ניסיתי עליה את מה שהצעת בסוג א' מה שעבד עליה קצת היה הארגז)
מישהו ניסה איזה צעצוע שהחתול שלו ממש התלהב ממנו?
8ע8ד רעיון שאינו יקר - מצביע לייזר מחנות מכשירי כתיבה. אבל את צריכה להפעיל אותו והוא יתרוצץ, כלומר את תצטרכי להיות עסוקה עם זה. משחק לשניים... לבעלי חתולים שהם גם בעלי זמן... אין חתול שאינו רודף אחרי הנקודה האדומה. וזה גם מעייף אותם. באיזה שהוא שלב, אולי בעוד שנה שנתיים, הוא יבין שזה לא חרק... ולא תמיד ישתף פעולה, אבל מדי פעם כן.

מזדהה מאוד עם מה שכתבת. החתולה שלי בת השנתיים הפסיקה לשחק עם חכת-כדור שכ"כ אהבה והתחילה רק לרבוץ ולהשמין.
הלייזר עובד אבל מאוד מתסכל אותה, בדומה לכדור שכלוא בתוך צורה גם בלייזר יש תמיד חוויה של כישלון...
אוסיף בעצמי קישור למשחק אחד שכן היה הצלחה מסחררת - מחילה מתקפלת.
- עוד רעיון למשחק שהפתיע אתכם לטובה והחתול ממש התלהב ?

אלישבע777

Well-known member
מחילה מתקפלת אכן היתה אצלי הצלחה מסחררת, עד שגם בה מאס החתול ולא רצה יותר, אלא אם הייתי נשארת בסביבתו. בסוף מסרתי את המתקן לחברה, שיש לה חתולים צעירים

אז למה לא סיפרת לי עליה? יש לך עוד צעצועים שהצליחו שאת לא מגלה לי עליהם ...?? ;)

Yukita

Active member
מנהל
הח
אשמח מאוד להמלצות!
הח'ברה אצלי אוהבים כזה כדור גומי עם בליטות.

משחק הדורש הפעלה על ידיך, אבל הם נהנים מהתנועה לכיוונים שונים. כמובן כל הכדורים בסוף נעלמים תחת הספה/מקרר/רהיט אחר. יש לנו לא מעט כדורים אובדים במקומות עלומים בבית.

הח

הח'ברה אצלי אוהבים כזה כדור גומי עם בליטות.

משחק הדורש הפעלה על ידיך, אבל הם נהנים מהתנועה לכיוונים שונים. כמובן כל הכדורים בסוף נעלמים תחת הספה/מקרר/רהיט אחר. יש לנו לא מעט כדורים אובדים במקומות עלומים בבית.
חזאאק את הכדור הזה אני חייב לנסות :)

אצלנו הולך מכסה של קוטג' או גבינה לבנה. המשחק כולל מסירת המכסה לחתולה, העפתו על ידיה מתחת למקרר, נסיונות של החתולה להוציא אותו, יללות של החתולה שנעזור לה, והזזת המקרר.
כל יתר החתולים מוכנים להסתפק בחכות

*אחת

Member
אשמח מאוד להמלצות!
החתול שלי (כיום בן שנה) מואס מהר בצעצועים/בגירויים חדשים וזו אכן בעיה. אני כן יכולה לומר שמה שהוא הכי אהב ועדיין אוהב לאורך זמן הוא כדורגל ספוגי קטן וכן עכברי צעצוע קטנים ומרשרשים. כמובן, רובם "נבלעו" עם הזמן בחלל הביתי ולא נודע גורלם... צריך לחדש מלאי כל כמה זמן אבל לפחות זה זול מאד. בנוסף, אני מביאה לו מבחוץ ענפי עלים, פרחים וזרדים ולאחר משחק קצר הם נאספים וחוזרים למרחב האורגני (לגינה).

voyager2005

New member
אשמח מאוד להמלצות!

פקקים של בקבוקי יין. מאוד קופצניים, ונעלמים חיש קל מתחת למשהו

קניתי להם צעצועים, אבל בגדול אין להם עניין בהם

Yukita

Active member
מנהל
אגיד לכם מה הצעצוע החביב על מק'קוי בימים אלו :mad::-[|בוקס|

ספוגי מטבח. כן, הספוגים האלה עם הכיסוי המתכתי שמלאים בסבון כלים משטיפת הכלים.

בימים האחרונים צריך לאסוף אותם מרחבי הבית, והבוקר גם התגלה שעל הדרך הוא פתח את ברז המים, שזרמו מי יודע כמה שעות :mad::mad::mad::-[:-[

הבוקר הספוגים עברו לגור בקופסת חסה ריקה, נראה אם נצליח לגמול את המשוגע.

arseny92

Well-known member
מנהל
יש תוכנה כלשהי שמציירת את הנקודה המטיילת על המסך? למישהו יש קישור לזה?
זה סמן העכבר, או שהתכוונת לעשות כך שהסמן יזוז לבד (רק דוגמא השלל יישומים כאלה - שתי שניות חיפוש בגוגל) כך שלא יהיה צורך במשתמש אשר יזיז את העכבר?

מן הסתם זה גם תלוי בחתול, יש כמו זה שרק מסתכל על סמן שזז, אבל אם ינסו לצוד כמו את מצביע הלייזר, זה לא יהיה טוב למסך אם יוציא ציפורניים, ובטח שלא רעיון הכי טוב למסך מגע, אם חתול הולך על מקלדת כאשר אתה בעורך טקסט זה דבר אחד, אבל אם פותח יישומים ולוחץ משהו בממשקים זה דבר אחר

נערך לאחרונה ב:

גורדיאן-II

Active member
זה סמן העכבר, או שהתכוונת לעשות כך שהסמן יזוז לבד (רק דוגמא השלל יישומים כאלה - שתי שניות חיפוש בגוגל) כך שלא יהיה צורך במשתמש אשר יזיז את העכבר?

מן הסתם זה גם תלוי בחתול, יש כמו זה שרק מסתכל על סמן שזז, אבל אם ינסו לצוד כמו את מצביע הלייזר, זה לא יהיה טוב למסך אם יוציא ציפורניים, ובטח שלא רעיון הכי טוב למסך מגע, אם חתול הולך על מקלדת כאשר אתה בעורך טקסט זה דבר אחד, אבל אם פותח יישומים ולוחץ משהו בממשקים זה דבר אחר
האזהרה בהחלט במקומה, אבל בקרוב אשים יד על מסך משומש, המערכת שלי תומכת בחיבור שני מסכים למחשב כך שאוכל לתת לחתול להרוס את הישן כאוות נפשו, ואולי אם אחבר את המסך לעמוד הגירוד שלו זה ישכנע אותו לעזוב את המזרון שלי בשקט לפני שהוא יהרוס אותו לגמרי.

BigBadWolf

Member
אז קודם כל, אקדים ואומר שהגור שלי מת על כל צעצוע חדש שהוא מקבל (בין היתר כי הוא רק בן ארבעה חודשים). אבל יש כמה שהוא אוהב יותר מאחרים, והמשותף לרובם שהם משמיעים צלילים. אז אתחיל עם יוצאי הדופן, חתולים מאוד אוהבים לשחק כדורגל, לחתול שלי יש כמה כדורים ואחד מהם הוא אוהב במיוחד. כנראה כי הוא קטן יחסית וצבעוני. הוא גם גונב לי גרביים בבוקר ואחרכך משחק איתם כל היום. צעצוע נוסף שהוא אוהב במיוחד הוא עכבר שמצייץ כשלוחצים עליו. הוא לוקח את העכבר הזה איתו לכל מקום וקופץ עליו כדי שיצייץ. גם חכות עם דברים מרשרשים הוא מאוד אוהב. לבסוף, הצעצוע האהוב עליו כרגע שקניתי לו ביום שישי הוא מה שבתמונה. מאז שהוא קיבל את זה הוא לא מפסיק לשחק, עם כל החלקים שם (לקח לו בדיוק 5 דקות לגלות את כל הפיצ'רים ומה הם עושים). זה לא זול אבל הוא כל כך אוהב את זה שהקניה ממש הייתה שווה. במיוחד הוא אוהב בצעצוע החדש את החוט עם הכדור המרשרש ואת התעלה למטה.

קבצים מצורפים

• index.jpg
    index.jpg
    KB 99.1 · צפיות: 4

אלישבע777

Well-known member
אשמח מאוד להמלצות!
נראה לי, שאין חתול שיסרב לשחק עם קופסת קרטון של הסופר. ליצירתיים, אפשר להדביק טפט נאה ולגזור חלון עגול - וזה משחק בלתי נדלה, אבל תופס מקום בבית.
כמו כן חתולים אוהבים שקיות ניילון ושקיות נייר להיכנס אליהן וללכת איתן... אנסה בהמשך להעלות סרטונים כאלה.

למעלה