מי מצא צעצוע שהחתול "עף" עליו?

אלישבע777

Well-known member
כי אינך מדביקה את הקישור הנכון והדבקת בהודעה הקודמת קישור אל הנושא הזה ולא את הקישור של הסרטון
העתקתי את הכתובת מהיו טיוב. לחצתי על אייקון "הוסף קישור" והדבקתי. לא הלך לי. איני מבינה עדין, מה עלי לעשות נכון.

arseny92

Well-known member
מנהל
העתקתי את הכתובת מהיו טיוב. לחצתי על אייקון "הוסף קישור" והדבקתי. לא הלך לי. איני מבינה עדין, מה עלי לעשות נכון.
לא הוסף קישור אלא הוסף מדיה screenshot 2020-08-16 018.png בכל אופן קישורי YouTube אפשר גם פשוט להדביק ישר בעורך הטקסט, אבל אם תראי את ההודעה הקודמת שלך בסוף העמוד הקודם, תראי שזה לא הקישור שהודבק

למשל
screenshot 2020-08-16 020.png
יהפוך ל-

אלישבע777

Well-known member
וואו איך זה הפך לסרטון אחר...
היכן יש פה השלוש נקודות הללו, אין סמיילי אין שום דבר כאן רק רצועה תחתונה עם סימן ווצאפ באפור , מעטפת דואר ושרשרת של הוספת קישור

arseny92

Well-known member
מנהל
וואו איך זה הפך לסרטון אחר...
היכן יש פה השלוש נקודות הללו, אין סמיילי אין שום דבר כאן רק רצועה תחתונה עם סימן ווצאפ באפור , מעטפת דואר ושרשרת של הוספת קישור
ערכתי את ההודעה שלי לסרטון שכנראה התכוונת אליו קודם
הרצועה מעל עורך התגובה
לא זו שמתחת של השיתוף קישור אל הנושא (share), שם זה לא הוסף קישור אלא העתקת הקישור של הנושא לצורך שיתוף במקום אחר (כפי שאם היית מעתיקה משורת הכתובת של הדפדפן)

אלישבע777

Well-known member
הצלחתי. איני יודעת מדוע בגוגל כרום זה הלך ובאקספלורר אין רצועת כלים נורמלית... העיקר שיצא!! תודה ( לארסני הסבלני)

אלישבע777

Well-known member
ניסיון נוסף להעלות סרטון הניב שניים זהים במחיר אחד.... נפלאות תפוז

אלישבע777

Well-known member

חתולים מתים על עפרונות, קשי שתיה ושיפודים ונוצות. כמה קל לשמח אותם... וזול...

למעלה