אתה חי בסרט ,מותק
ל ליטאי איכותי20 New member 2/2/09 #16 אתה כנראה חושב שאתה יותר חכם ממנו.. רפואה שלמה... או שאתה שומע לרבן אחר. סבבה
W Womanizer99 New member 2/2/09 #17 אני לא חושב שאני יותר חכם ממנו או שהוא יותר חכם ממני. אני פשוט לא מחזיק ממנו והוא לא הרב שלי. לכן לא ממש חשוב לי מה שהוא אומר.
אני לא חושב שאני יותר חכם ממנו או שהוא יותר חכם ממני. אני פשוט לא מחזיק ממנו והוא לא הרב שלי. לכן לא ממש חשוב לי מה שהוא אומר.
א אובססיה 22 New member 2/2/09 #18 אז-הוא-אמר סו וואט? הוא לא אבא שלי. אין לו את היכולת לשלול ממני את זכות ההצבעה.
א אובססיה 22 New member 2/2/09 #22 אני שואל אותך כחרדי מה פתאום שאדם יצביע למפלגה שבמשך כל הקנדציה האחרונה לא סיפקה את הבוחרים שלה?
ל ליטאי איכותי20 New member 2/2/09 #23 אני לא נכנס לזה אם סיפקה או לא יש דעת תורה ומי שבן תורה! שומע לה, מסכים?
א אובססיה 22 New member 2/2/09 #25 תראה אני יכול להבין, כשלאדם חרדי יש בעיה בעוף הוא ילך לשאול את הרב, שבזה בעצם התחום שהוא מבין. אבל אני עדיין לא מבין איך משפטן הלכתי יכול להכריע בתחום שמחוץ להבנתו.
תראה אני יכול להבין, כשלאדם חרדי יש בעיה בעוף הוא ילך לשאול את הרב, שבזה בעצם התחום שהוא מבין. אבל אני עדיין לא מבין איך משפטן הלכתי יכול להכריע בתחום שמחוץ להבנתו.
א אובססיה 22 New member 2/2/09 #35 המושג ``מערער בדברי חכמים`` לא מרתיע אותי. אני יכול להסתכל על הצורת התנהלות בג` ולענות לעצמי את התשובה, עד כמה הרב אלישייב מעורב בעניינים.
המושג ``מערער בדברי חכמים`` לא מרתיע אותי. אני יכול להסתכל על הצורת התנהלות בג` ולענות לעצמי את התשובה, עד כמה הרב אלישייב מעורב בעניינים.