מי מקדם פוסט שונא נשים כזה?

wranger

New member
דווקא נראה לי לגיטימי

אני לא הייתי מגדיר אותו כפוסט שונא נשים, אלא כזה שמביע דעה. זה שעורכי התוכן של תפוז בחרו לקדם אותו, לא אומר שהם מסכימים עם הדעה, ובאותה מידה יכלו לקדם תוכן פמיניסטי. היי, אי אפשר תמיד למצוא חן בעיני כל מחזיקי הדעות באשר הם, נכון? מה שכן מפריע לי בקידום הזה, הוא הסרטון המופיע בסוף. חשבתי שזה יהיה עוד סרטון כמו אלה שמתרוצצים לנו במיילים מדי פעם, על אישה שמתהפכת עם הרכב, או דופקת כמה מכוניות, או מתקשה לחנות, אבל ללא שום אזהרה קיבלתי אדם נדרס.

מנמוסין

New member
איך אתה חושב ככה?

הדעה שהסרטון מביע היא שנשים לא צריכות לנהוג, והוא מצרף את הסרטון הזה, כאילו שזה קשור לעובדה שהנהגת אישה(לא צפיתי בסרטון). מבחינתי שהאיש הההוא יכתוב מה שבא לו, אבל בעיניי לא לעניין שתוכן כזה יקודם. אגב, גם תוכן פמיניסטי זה לא כזה להיט, הפמניזם המודרני מאוד רחוק מהמקור. התואר פמיניסטית, בימנו, הוא שם נרדף לשונאת גברים, ואני נגד קידום כל אג'נדת שנאה באשר היא, לא רק שנאת נשים. חבל מה שקרה לפמיניזם בחלוף השנים.. ואולי תקרא את הפוסט שוב.. נ.ב לא ידעתי שאתה מנהל כאן, מתה על הבלוג שלך.

wranger

New member
אני חושב שיש מקום לכל הדעות

ולו בתפוז היו מקדמים רק רשומות חביבות שימצאו חן בעיני כווווולם, אז יכול היה להיות פה די משעמם. ככה, עם קידום של רשומות המביעות דעה כלשהי, יש יותר גיוון ועניין בתכנים. מה גם שמתעוררות תגובות ברשומה עצמה או בפורומים, כמו הדיון הזה ממש, וזה גם דבר חיובי. בקיצור, לגיטימי. ותודה על הנ.ב. נעים לשמוע. מזמן לא נפגשנו בבלוג, הלא כן?

מנמוסין

New member
אני מסכימה עם הדברים שאתה אומר על ריבוי דעות

העניין הוא שבפוסט הזה, זה לא ממש מוצג כמו דעה אישית, אלא כמאמר מלא עובדות (או בפועל דמגוגיה זולה) ושוב יש הבדל בין זכות הדיבור שיש לאדם פרטי, לעובדה שהרשומה קודמה. ואין לזה שום קשר לזה שאני אישה, גם אם זו הייתה רשומה שנבנתה באותו אופן, רק במקום על נשים על החדרת שיטת המעמדות לארץ, כי ילדים של <הכנס קבוצה ותיאור סטרוטיפי> יהיו <תיאור סטראוטיפי> בעצמם, הייתי מתרעמת. ועל הנ.ב אכן עברה תקופה מאז שהגבתי, אבל אני קוראת כל פוסט למרות שאני סטודנטית עם מליון שעות במערכת, וגם הצבעתי לאישתך במבצע מרכך כביסה
נו, היא זכתה?

wranger

New member
אני לא מסכים

זה פוסט שמביע דעה אישית ומביא עובדות-לכאורה שיתמכו בו. הלא בקלות אפשר לכתוב מאמר נגדי שיטען את ההיפך עם עובדות-לכאורה משלו, וגם לו יהיה מקום בקדמת הבמה (ואולי, אגב, מישהו ירים פה איזה כפפה ויכתוב מאמר כזה. אם הוא יהיה מספיק טוב, אולי יקדמו אותו, ואז נראה כאן דיון שלם שמתפתח מהכיוון השני - איך מקדמים מאמר כזה נגד גברים? וגם עליו אני אסנגר...). ובקשר לאשתי, התחרות טרם הסתיימה. אמורה להסתיים בסוף יולי, משהו כזה, ואז נדע אם היא זכתה. בכל מקרה תודה שהקלקת, ובינתיים, אגב, גם אני הצטרפתי לתחרות, אבל אחרת. בקרוב רשומה.

מנמוסין

New member
אתה יודע מה עצוב?

אני חושבת שאם יכתב מאמר כזה, אף אחד לא יחשוב להתלונן, כי כולם יראו בו בדיחה או קוריוז של "איזו פמיניסטית שונאת גברים" תראה משהו קצת לא קשור- א. אילו אסוציאציות עולת לך למשמע התיאורים הללו? "פמיניסטית שונאת גברים" "שוביניסט שונא נשים" ב. שמת לב שפמיניזם ושוביניזם אינם הפכים?

Ronit FL

New member
הנה בבקשה.

אני אוהבת גברים. מאוד אוהבת את הצד החלש הזה של האנושות. הם נוהמים, הם מגרבצים, הם שעירים, הם דוקרים אם אינם מתגלחים. הם לא ממש חכמים. הם לא כל כך טובים במולטי טאסקינג והם מגדלים כרס כשאנחנו בהריון. למרות זאת ועוד, אני מתה עליהם. טוב, לא על כולם, על חלקם. אם יבטיחו לי בול, אני כותבת רשומה מכל הלב על הגברים ומקדישה אותך לך. בשיא הרצינות.

wranger

New member
זה לא נכון. אני לא שעיר.

ואת זוכרת שזה עובד הפוך, כן? קודם את כותבת מכל הלב, וכו'.

Ronit FL

New member
טוב נו,

זה שאתה לא שעיר לא עושה אותך מושלם, יו קנואו... כתבתי מהלב. מה, לא יפה?

foofoo77

New member
הוא מביע דעה חשוכה

בזמן שסטטיסטית גברים הרבה יותר מנשים מעורבים בתאונות דרכים . לא כי הנשים פחות נוהגות טוב אלא כי תרבות הנהיגה שלנו גרועה לא מתאים לאתר כמו תפוז לקדם זוועה כזו.

פנומן 72

New member
בואי נעשה סדר בדברים

גברים נוהגים גרוע מבחירה, נשים נוהגים גרוע מחוסר ידע.

foofoo77

New member
קודם כל

נשים נוהגות ואל נוהגים דבר שני כולנו קיבלנו את אותו הידע מה שאנחנו בוחרים לעשות איתו הוא עניין שלנו אני מכירה כמה וכמה נהגות מצויינות כמה וכמה נהגים מצויינים וגם כמה וכמה גרועים יותר וגרועות יותר. אי אפשר להכליל על פלח אוכלוסיה שלם ולומר שהוא נוהג גרוע כי חסר לו ידע . כולנו קיבלנו את אותו הידע במלואו.

פנומן 72

New member
תחשבי מה שאת רוצה

לגברים יש קואורדינציה טובה יותר באופן גנטי. יש להם יכולת מוטורית די מולדת, מה גם שמגיל קטן נותנים להם מכוניות ואופנועים כמשחקים בזמן שאתן מלבישות ברביות. אני לא אומר את זה חלילה מהרצון לעקוץ - אבל זו עובדה. לגברים ראיה מרחבית טובה יותר ויכולת התמצאות בשטח פי אלף טובה יותר. נהג ממוצע שנוסע ברכב יכול לדעת מה קורה מאחוריו בכל רגע נתון, אם מישהו עשוי להתפרץ לו לכביש וגם עלמת-חן ארוכת רגל ובהירת שיער שמעכסת לה על המדרכה וגונבת את תשומת לבו - לרוב לא גורמת לו לאבד חוש התמצאות. אז למה גברים מעורבים יותר בתאונות - כי הם מטומטמים שלוקחים סיכונים כל הזמן. כן, גם זו תכונה מושרשת, רק בעוד שהגברים האינטליגנטיים יודעים לשלוט בייצר ההרסני של לקיחת סיכונים, הערסים הפרימאטים עם המצח הנמוך לא מעוניינים לשלוט ומכאן הכמות הרבה שבה מעורבים נהגים זכרים. נהגות באופן טבעי נוסעות לאט יותר ומשתדלות להיות זהירות יותר - זה לא מונע מהן לדרוס פאקינג חתול מסכן שהלך לאט מדי כי סתם לא שמו לב אליו - או שהן לא רואות את החברה הולכת על המדרכה ומנפנפת לה עם אוהל סיירים כי היא מסתכלת בלחץ על הכביש ורואה מטר קדימה. ושלא יהיו אי הבנות - יש המון דברים - המון - שנשים טובות הרבה יותר מגברים. אבל היות וזה לא הנושא אז לא אפרט כאן. וחלאס, תתמודדו עם המציאות.

מנמוסין

New member
לא הבנתי משהו

אם אתה אומר שנשים יותר זהירות מגברים, ומעורבות בפחות תאונות, מאיפה החלק של גברים נוהגים יותר טוב? ממה שאני רואה אתה אומר שגברים נוהגים טוב יותר מנשים אם ורק אם, מורידים מכלל קבוצת הגברים את קבוצת הגברים המטומטמים.
(לא ניסוח לוגי טהור, אבל אני יכולה לספר גם כזה כולל כמתים במידת הצורך!) לדעתי בסופו של יום, זה אולי נכון שגברים ישלטו יותר טוב על רכבים שנוסעים במסלולים צרים, במהירות גבוהה מעל צוקים תלולים מנשים, בגלל סיבות של ראיה מרחבית, שנים של משחקי סימולציה ויותר רקע בפיזיקה. אבל זה לא מה שמודד נהג או נהגת לעניין, מה שהופך נהג למוצלח זה ליסוע בצורה בטוחה. אין שום חובה לעשות מסלול כזה במהירות גבוהה.
וזה נכון שכנראה יהיו יותר גברים מנשים שיעשו את המסלול הצוקי, התלול, והצר במהירות גבוהה, אבל מה זה משנה, כי העיקר זה להגיע ליעד בשלום.

פנומן 72

New member
הבנת נכון

הרי פעם נאמר על נשים בבדיחותא שהן אינן יודעות לנסוע ברוורס. מה שנאמר כאנקדוטה התברר כמציאות. רובן של נשים מתקשות בנסיעה לאחור, והמעניין הוא שכל פעם שיש איזה חסימת תנועה בכביש צר, תמיד זו נהגת שנוסעת לאט מדי, או מנסה להכנס או לצאת מחניה וכד'. גם שפשופים ברכב הנוצרים מנסיונות חניה כושלים הוא מנת חלקן של נשים. חוסר הידע בהשתלבות נכונה בתנועה או נסיעה בכלל גורם לנשים לנסוע מאוד לאט (אתן קוראות לזה זהיר) ולעצבן את כל הנהגים. גם הגברים המטומטמים, עם האגזוז המרעיש והמוזיקה המזרחית בפול ווליום הם נהגים מצויינים, שלא יהיו אי הבנות. הם, מבחירה בלבד, מעדיפים לנסוע גרוע, קרי לסכן את כל יתר הנהגים ואת עצמם.

מנמוסין

New member
טוב, לא נראה לי שנגיע להסכמה

ובכל זאת, נקודה אחרונה למחשבה: אם לגברים מסויימים מותר להיות נהגים מצויינים שבוחרים ליסוע גרוע, אולי לנשים מסויימות מותר להיות נהגות מצויינות שבוחרות ליסוע לאט? (עדיף לאט מגרוע או מסוכן) ועל הרוורס- זה לא מסובך, ולא קשור לראיה מרחבית, פשוט מסתכלים במראות (ונוסעים לאט כדי לא לדרוס חתולים שמטיילים בשטח המת של האוטו).

Ronit FL

New member
אז אם לגברים יש קאורדינציה טובה,

אז איך זה שלוקח להם חיים שלמים לפתוח סוגר של חזיה? ואם הייתם כאלה מוצלחים, לא היו צריכים להמציא את ה-GPS.

פנומן 72

New member
יש הרבה דברים שגברים פחות טובים

לא רק בלפתוח חזיות, גם בללמוד להפעיל מכונת כביסה, או לסחוט סמרטוט. גברים רבים גם מעדיפים לא להתנסות בבישול או בהחתלה. לא שאלה של קואורדינציה. מה גם, שבכל מה שקשור לפתיחת חזיות, יש גם את אפקט ההתרגשות. גם אני כשרועדות לי הידיים, קשה לי לפתוח חזיות ...

למעלה