מי מקדם פוסט שונא נשים כזה?

פנומן 72

New member
להפך, זה מראה על בגרות של מקבלי ההחלטות

בקדנציה הקודמת של מקבלי ההחלטות בתפוז רשומות של גברים שרק הביעו דעה שונה מדעה פמיניסטית לא היו זוכים לראות קידום ובאותה התקופה גם סגרו לבן אדם בלוג בגלל זה... הקדנציה הנוכחית מוכיחה שאפשר לתת ביטוי גם לדעות מנוגדות ולהישאר בחיים - ע"ע העיתון המצליח ביותר בישראל "ישראל היום" אשר הספונסר שלו הוא איש ימין מובהק אבל אנשי שמאל קיצוניים כותבים שם טורים. לתפוז יש מקום לכולם - חוץ מלתולעים ...

מנמוסין

New member
יש מקום לכל הדעות, נכון

ולדעתי לסגור בלוג על דבר כזה, זה קיצוני.. אבל, למה לקדם אג'נדה שפוגעת בחצי מהציבור? ואני לא יודעת אם עשית את זה בכוונה, אבל הדוגמה שלך ממש לא מקבילה. יום טוב.

לא טרחתי להיכנס

ראיתי את הקידום כאשר הרשומה קודמה, לא טרחתי להיכנס אליה. אלימות, גזענות ושנאת חינם מעלים רייטינג וזה מה שחשוב לתפוז. לכן רשומות כאלו יקודמו בלי לחשוב. אני כבר מזמן הרמתי ידיים והפסקתי להתלונן על קידומים כאלה. כל מה שאני יכולה לעשות זה רק לא לשתף איתם פעולה ולא להיכנס לרשומות האלו. ובכך גם לחסוך עצבים.

מנמוסין

New member
אני דווקא לא זוכרת רשומה נוספת עם אופי דומה

בזמן האחרון. את אומרת שזו תופעה, ולא משהו חד פעמי? זה פשוט נורא.

motior

Member
לא נכנסתי לרשומה קודם

אבל כעת נכנסתי. ויצאתי. מילא אם זה היה כתוב בשמץ הומור, או בצורה שיכולה לעורר ויכוח כלשהו. אבל כל מה שכתוב שם אפשר לתמצת בשורה אחת: "כל הנשים הן נהגות גרועות"

למעלה