מי מרקיד היום בגבעת השלושה?

כנענית 9

New member
עזרא כרמל - בקשר לצידקי

חייבת לחלוק על דעתך, יתכן שבספורטן קצב הלימוד באמת קצת מהיר אבל זה לפי דרישת הקהל, מה שלא נכון בכלל לגבי שאר ההרקדות של צידקי ואתה באמת סתם עושה לו עוול ,אבל זה לא המקום לכעוס אלא לתקן אותך ולומר לך שזה נובע מחוסר הכרות עימו ועם החוגים השונים בהם הוא מרקיד. יש הרבה רוקדים מהגבעה ובכלל שחייבים את תחילת דרכם לצידקי בזכות הסבלנות , סובלונות , הלימוד היסודי והאיטי יחסית , כן לא טעיתי לפעמים איטי למדי ! הוא שב חוזר ,מסביר ועובר בין כולם ושואל אם קלטנו או שצריך לחזור על קטע מסויים או שניתן להתקדם הלאה . פרט להרקדה בספורטן ששם באמת האולם מלא עד אפס מקום ולא ניתן להעתיק אחד מהשני ללא טעויות בוא ותגיע להתרשמות בלבד לנווה עוז פ"ת ואני בטוחה שתחזור בך מדברייך! אתה צריך לדעת שכאשר מרקידים בהרקדה מסויימת באולם גדול / קטן אך בו יש מעגל רוקדים אחד גדול העבודה היא יסודית (ובכלל צידקי יסודי בכל הקשור לעבודתו) ותשומת הלב לגבי פרטים וצעדי הריקוד של הרוקדים היא גדולה וזאת כי למרקיד יש את האפשרות לראות את כלל הרוקדים ולהיות ערני לגבי הצעדים וגם לרוקדים יש זוית ראייה מכל הכיוונים ואין פספוסים,השליטה היא 100% . ואני בתור אחת שרוקדת בנווה עוז ומידי פעם מגיעה לספורטן יכולה לומר שלכל הרקדה יש את המאפיין שלה וכמו שאמרתי בשרשור קודם איתך " לא כל האצבעות שוות" מה שמתאים לי לא תמיד אם בכלל יתאים לאחר! מקווה לראותך בנווה עוז להתרשמות אפילו בתור אורח !!!!!!!!!!

לכנענית החביבה,תודה על ההסבר הטוב

שלך,שנכתב בתבונה רבה, אשתדל להיות בנוה עוז בהקדם האפשרי. אם כך לפי דברייך ,צדקי יוכל בהחלט להתאים גם לגבעה.

כנענית 9

New member
עזרא כרמל - מקווה שאתה הולך לספורטן

מאחלת לך בהצלחה במציאת בת זוג מתאימה , כמו כן אשמח לשמוע איך ומה היה שכן יש לי התחייבות אחרת להיום . תהנה !

לכנענית שלום.הייתי בספורטן. כתבתי

עמוד שלם. הקישור של הרשת לא רצה להתחבר והכל נמחק ונעלם. בקיצור הרפרטואר וצדקי היו נפלאים. הרוקדים כהרגלם היו מגעילים, יחס מנוקר ודוחה, עם תקרית מרגיזה, מצד הרוקדים, כאחוות לוחמים. הרבה סנוביות מרוקדים ורוקדות מגעילות באופיים. האם זה מאפיין אופי של תושבי פתח תקוה, או שזה אופי רע כלל ארצי שמאפיין רבים מהמדינה הזאת. מה שאני רואה,זה , אדם לאדם זאב. לא מתאים בכלל לאופי שלי.

צודק עזרא

לתושבי פתח תקוה יש אופי רע. מה זה רע ? רע מאד !..
ובכלל.... בשער הכניסה לעיר.. בצומת גהה.. יש בודקה עם
המקפיד שיכנסו רק בעלי אופי רע, איכס ומגעיל. אנשים בעלי אופי נפלא כמו 'שביט האחד והיחיד'
לא מורשים להכנס לעיר... הם ממשיכים לגבעתיים. לכן איני מתפלא שקיבלת כדבריך "יחס מנוקר" (ב-'ק')....
מי ניקר אותך ובאיזה מקור ???? שתהייה בריא לנו עזרא..
אין.. אין עליך...

דבלה.אני יכול לנחם אותך ואת תושבי

עירך,שהפשע בפתח תקוה הוא בין הנמוכים בארץ בהשוואה לישובים רבים אחרים.

hadas74

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo45.gifלילך - גם אני חושבת כמוך

אם אינני מכירה את הניק ניים - אני מעדיפה לא לאמין לכול חוות דעת.

למעלה