מי נוסע לספרד לכדור רגל?

מנורה

New member
דנית שבאה לדוג בספרד לא רואים??

היא

emmy5

New member
מנורה ומקסימה ....זו רקדנית

אלה רקדנים מהמועדון לילה

emmy5

New member
שרהל'ה,עכשיו כולם אירצו לנסוע

רעיתם את הציציס?

emmy5

New member
מקסימה, ספרד יפיפיה

יופי ,מפגש במועדון לילה במדריד... גברים לא לשכוח להביא בלייזר .....LOL ו פפיון, עניבה

emmy5

New member
דני,ידעתי שאתה יוצא איתנו ../images/Emo160.gif

מחיפה צריך לצאת בארבע ....המטוס יוצא בשמונה בבוקר

emmy5

New member
דני ,אם אתה חושב שאתה מתחמק מאיתנו

אנחנו שלחנו את המזבדות ,חוץ מי זה חסר לנו גברים

emmy5

New member
מזודות...ידעתי שאני עושה טעות

דני אתה רואה ...חייבים לעלות לעגלה

מנורה

New member
מאחר והטיסה יוצאת כל כך מוקדם../images/Emo160.gif

אני רצה לארוז ולישון לילה טוב חלומות נעים שיהיה לכם כח לרקוד

emmy5

New member
מנורה איך אפשר לאשיר כלב כזה חמוד

כלב כזה חמוד , משארים בבית? לילה טוב מנורה ,את נהדרת

סבאאורי

New member
מי אנחנו... (מסתובב ברשת)

אלוהים ברא את החמור ואמר לו: תהיה חמור תעבוד קשה מהבוקר עד הלילה.תאכל דשא, לא תהיה חכם ותחיה 50 שנה.ענה לו החמור: אני אהיה חמור אבל לחיות 50 שנה זה הרבה. . אסתפק ב-20 שנה. אלוהים הסכים. אחריו ברא אלוהים את הכלב ואמר לו:אתה תשמור על בתי האנשים, תהיה חברם הטוב,ותחיה 25 שנה. נאנח הכלב ואמר: אסתפק ב-10 שנים. אלוהים הסכים. למחרת ברא אלוהים את הקוף ואמר לו: אתה תקפוץ מענף לענף, תצחיק את האנשים ותחיה 20 שנה.ענה לו הקוף: 20 שנה זה יותר מדי אסתפק ב-10. אלוהים הסכים. לבסוף ברא אלוהים את האדם ואמר לו: תהיה אדם תשלוט על כדור הארץ ועל כל העולם ותחיה 20 שנה. ענה האדם - זה לא מספיק ,אני מוכן להיות אדם,אבל תוסיף לי את 30 השנה שהחמור ויתר עליהם.את 15 השנים שהכלב לא רצה, ואת 10 השנים שהקוף דחה.אהיה אדם. אלוהים הסכים. מאז - חי האדם 20 שנה כאדם, מתחתן,בונה בית, מביא ילדים ועובד כמו חמור 20 שנה. כשהילדים עוזבים את הבית הוא חי לבד כמו כלב 15 שנים וכשמגיע לפנסיה חי לו כמו קוף - קופץ מבית לבית של הילדים, עושה צחוק מעצמו על מנת להצחיק את הנכדים.............

למעלה