וכי יש משהו ביהודים שלא מזכיר לך את גרמניה? אין כל חדש תחת השמש. סלח לי שלא קראתי מעבר לכאן.זה מזכיר לי את ה"הסברים" של הימין בגרמניה
מיצינו.
וכי יש משהו ביהודים שלא מזכיר לך את גרמניה? אין כל חדש תחת השמש. סלח לי שלא קראתי מעבר לכאן.זה מזכיר לי את ה"הסברים" של הימין בגרמניה
נא לא לירות בבלדר...וכי יש משהו ביהודים שלא מזכיר לך את גרמניה? אין כל חדש תחת השמש. סלח לי שלא קראתי מעבר לכאן.
מיצינו.
והמערכת הפוליטית הבכירה.נטבחו לוחמי צה"ל במיטות שלהם בתחתונים נרצחו ונחטפו נאנסו והושחתו ואזרחי ישראל בכל המרחב של עוטף ישראל בגבול הרצועה?
מי עדיין לא מאמין שהבגידה של הצבא בממשלה עדיין נמשכת ?
תאוריה מגוחכת שנועדה להסיט את האש מראש הממשלה ושר הבטחוןנטבחו לוחמי צה"ל במיטות שלהם בתחתונים נרצחו ונחטפו נאנסו והושחתו ואזרחי ישראל בכל המרחב של עוטף ישראל בגבול הרצועה?
מי עדיין לא מאמין שהבגידה של הצבא בממשלה עדיין נמשכת ?
הכתב שוטח כתמיד בפני העם את המידע שנתנו לו.לא היתה בגידה , היתה קונספציה שמאלנית שגויה שהובילה מערכת הבטחון והדרג המדיני כולל ביבי שאימץ אותה ש"החמאס מורתע" האמינו ש "תמריצים כלכלים לעזה ירגיעו את האויב".
המאמר הבא מתמצת היטב את הקונספציה.
צפה בקובץ המצורף 124179
לדעתי לא היה פה שום מידע שנתנו לו ושלא פורסם , היתה פה פרשנות שמאלנית טיפוסית שכאילו האלימות מול הגדר נפסקה בגלל שישראל הבטיחה להגדיל את התמריצים הכלכלים לעזה ( יותר פועלים , יותר כסף קטארי.. ) בנוסף הפרשנות השמאלנית שכאילו הטרור הערבי מלובה על ידי הימין ובראשם איתמר בן גביר ואם נרחיק אותו ממוקדי מקבלת ההחלטות אז תהיה רגיעה. איך נגיד את זה בעדינות - אלון בן דויד טעה!הכתב שוטח כתמיד בפני העם את המידע שנתנו לו.
מה זה אומר לגבי המציאות?
0 עגול.
ה"צבור" לא מוכן להשלים עם הרעיון שמיליציה חמושה חימוש-קל יכלה להסב נזק כה גדול למעצמה אזורית.הכתב שוטח כתמיד בפני העם את המידע שנתנו לו.
מה זה אומר לגבי המציאות?
0 עגול.
מאיפה אתה יודע אולי הייתה בגידה גם אז?ה"צבור" לא מוכן להשלים עם הרעיון שמיליציה חמושה חימוש-קל יכלה להסב נזק כה גדול למעצמה אזורית.
אי ההשלמה מביאה לטענה כי מישהו בגד, תקע סכין בגב.
זה קרה בגרמניה (הקיסרית) וזה קורה כאן...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.