מי פה משחק היום במיני ftops

ראסטה2

New member
מי פה משחק היום במיני ftops

ומה השם משתמש שלכם במידה ואתם משחקים! ובהצלחה!

ראסטה2

New member
אתה רואה.. אתה חושב שלילי

אני מתכוון להגיע ל10 אחרונים! אם תהיה שם נוכל לאחד כוחות! לא חושב על זה? בוא נפסיק עם העקיצות אחי שלי. אתה שם היום?

2המרפא

New member
אני משחק לפחות באיבנט אחד אולי ב2

נראה כמה טוב ילכו הלווינים. אבל אני בספק אם יהיה איזשהוא סיכוי שנשב על אותו השולחן. שיחקנו מלא חברה באיבנט אחד וזה לא קרה אז....

2המרפא

New member
לקחתי סטלייט לשם נראה אם יהיה לי כוח

בינתיים אני משחק באיבנט 8 ילך טוב ננשחק גם בזה לא ילך אז לא

shaywh

New member
מסר מאיגור, 300 איש לבאבל

igorthecrazy: לזכותי יאמר שיש לי ביצים ענקיות

ראסטה2

New member
ולפי מה שאני רואה

הוא יושב טייייייט! חזק! והולך לו לא רע! בהצלחה איגוררר

2המרפא

New member
אני גונב המון אבל אין לי כל כך ברירה כי אני

די קצר, מצד שני הם מפחדים לגנוב לי כי אני דוחף כל מה שנראה ניסיון גניבה חחחח

darkAI

New member
מבאס לעוף ככה, אבל הכנסת את הכסף טוב וזה מה

שחשוב. כמו שאמרתי לך שם - רק עניין של זמן.

2המרפא

New member
לא מבואס כבר התרגלתי לזה להפסיד עם זוג לזוג

יותר נמוך. פעם הייתי נכנס לטילטים מזה ומתעצבן היום אני לוקח את זה רגוע לחלוטין. זה סתם מבאס כי זאת עוד ריצה עמוקה שהלכה פייפן. תשמע אני לא אבכה על סאקאאוטים כי דפקתי בעצמי כמה, אבל זאת קופה גדולה שמחזירה אותי חזק למשחק. בקטנה אני מבסוט על המשחק שלי עשיתי שם טרור בשולחן תשאל את shaywn, קיבלתי יותר walks מכל אחד אחר מהפחד של אנשים לגנוב לי.

2המרפא

New member
וראסטה אני מקווה שממה שאתה ראית הבנת

את הכוונה שלי לגבי אגרסיביות ולפתוח את המשחק שלך. אתה ראית כמה גנבתי ואיזה טרור השלטתי. אז נכון בשלבים המוקדמים זה לא עובד אבל עמוק בטורניר זאת הדרך לעבוד, רק להפעיל לחץ ולהשליט טרור בשולחן. אנשים לחוצים על להרוויח עוד 20 דולר וזה הזמן לנצל את זה. לשחק בלי פחד, כשאתה משחק מפוחד אנשים קולטים את זה ויתעללו בך. זאת הסיבה לדחיפות שלי מהביג ולרייזים שלי אנדר דה גאן עם זבל. בשלבים המאוחרים אנשים מתבנקרים וזה בדיוק הזמן לגנוב.

למעלה