מי פה משחק היום במיני ftops

ראסטה2

New member
כן

אני גם עושה את זה אבל לא עם ידיים זבל :0 כי תשלום מחסל אותי לפחות שיהיה לי קלפים להתמודדות

2המרפא

New member
תשלום לא בהכרח גומר אותך

אתה צריך לדעת עם איזה ריינג' אנשים משווים אותך. לדוגמה אתה בעצמך אמרת שאתה נוטה להתבנקר לפעמים ולשחק רק ידיים גדולות כמו אסים גדולים וכו', עכשיו תחשוב שאני עושה רייז אנדר דה גאן עם 85 ואני יודע שהריינג' שאתה משווה אותי איתו הוא מאד מצומצם ואם אתה דוחף זה אומר או שיש לך אס גדול או זוג גדל. אז בוא נגיד שהשוות אותי מהביג עם אס ג'ק: אני יודע שזה הטווח שאתה משווה אותי איתו ויוצא פלופ נמוך שפיספסתי לחלוטין, אתה לא יכול לעשות כלום כי עשיתי רייז אנדר דה גאן ומאוד יכול להיות שיש לי זוג ביד ואני דוחף לך אול אין אחרי שאתה מצ'קצ'ק ואתה מתקפל. יש המון ערך בלדעת לשים את היריבים שלך על ריינג'ים ולפעמים לעשות השוואות מאוד גבוליות פרי פלופ ובפלופ כדי לבלף בריבר.

ראסטה2

New member
תראה יש אחוז נכבד של

שחקנים שבמידה ונפתח פלופ נמוך והם לא פגעו ישלמו אול אין עם AK AQ או כל אוברפיר מעל הפלופ

2המרפא

New member
בשלבים מאוחרים AK AQ דוחף

וגם זוגות מעל 8 9 ואז אתה יכול להתקפל בלב שקט. כשאתה מקבל השוואה אתה די יכול לשים את הבנאדם על ריינג' כזה או אחר.

ראסטה2

New member
בכל אופן

היה משחק טוב. פעם המשחק לטובתנו פעם לרעתנו. וכל מה שאנחנו צריכים זה למזער את עיניין המזל כמה שפחות. למרות שיש הרבה חמורים ודגים שלא מבינים עיניין

FrecCo

Active member
יש הבדל ענק בין אובר פייר לAQ...

אף שחקן טוב לא ישווה לך עם AQ-AK פרי פלופ כשהפלופ נמוך ואתה הימרת לפני ודוחף אול אין אחרי.זו השוואה מטומטמת ואתה לא מקבל סיכויים טובים ובכלל אתה יכול לנצח רק בלוף מוחלט וגם אם אתה 80 אחוז בטוח שזה בלוף אתה לא תסכן את הטורניר שלך. אובר פייר זו השוואה יחסית לגיטימית כי אתה מנצח AK/AQ ומפסיד רק לאוברפייר יותר גבוה. תראה, מה שאתה אומר זה שאתה כמעט לא מבלף. הרעיון מאחורי בלוף הוא לדחוף עם קלפים זבל, אם יש לך סוטד קונקטד או טופ פייר או מידלפייר אז זה לא בלוף זה VALUE או סתם בדיקת המצב שלך. ואם אתה לא מבלף, שיהיה לך בכיף...לא רואה אותך מרוויח לאורך זמן

ראסטה2

New member
שמע אני עושה את זה

רק במצב של פוזישין מתחת לדילר או הדילר חוץ מהעמדות האלה אני לא חושב על לעלות עם קלפים זבל

2המרפא

New member
זה הופך אותך למאוד צפוי ויקרה לך מה שקרה

לאלה ששיחקו נגדי וניסו לגנוב לי, כל פעם שאני מריח חצי גניבה אתה מקבל אול אין לפנים.

ראסטה2

New member
העיניין שאני עושה את זה בצורה מתוחכמת.

אני לא טיפש. והאמת ששחקנים כמוך נפלו הרבה במלכודת שלי. או גורם להם להכנס לטילט ולנסות לגנוב לי מתי שאני בביג. יש שיטות לא דואג לזה.

2המרפא

New member
שחקנים כמוני לעיתים רחוקות נופלים במלכודות

האלה. ואני לא דוחף עם ידיים חסרות ערך לחלוטין אלא עם ידיים ששחקן טייט לא ידחוף איתם. נכון שאני גונב הרבה אבל הגניבות והאסים שלי נראים אותו הדבר אז שיהיה לך בהצלחה לנחש מה זה מה

2המרפא

New member
אני רק אומר תאזן את הריינג'ים שלך זה הכל

בשנייה שהריינג'ים שלך יהיו יותר מאוזנים יהיה יותר קשה לשים אותך על יד, ויהיה לך הרבה יותר קל לקבל תשלום על ידיים גדולות.

ראסטה2

New member
אבל אתה מסכים איתי

שאם ובמידה אני מחזיק אסים ויודעים שאני טייט ומישהו מחזיק אס קינג או מלכות או קינגים ילך איתי עד הסוף או יודעים שאני טייט ואני עם אסים ולשחקנים אין קלפים למשחק אז הם יפלו. או במידה ואני לוס אני מחזיק אסים שחקן שאין לו יד לשחק לא ישחק. שיש לך יד אתה צריך פרטנר.. טוב איגור אני חותך להיום. אני חושב שהתדמית הטייט אגרסיב שלי הביאה אותי לנקודות נחמדות. יש הרבה מה לשפר אבל כל אחד עם הסגנון שנוח לו.

darkAI

New member
כמו שכתבתי לך בשרשור האחר

אולי רק אחת לכמה עשרות פעמים כשאתה תגיע deep, אתה אמור, סטטיסטית, להגיע לשולחן הגמר. תמשיך לשחק כמו שאתה משחק ובסוף זה יקרה. וכשזה יקרה - תזכור את מה שאמרתי לך פה ותשלח לי 10% מהזכייה.

Shaycus

New member
כמה כסף האיבנט הזה?

הבנתי שהגעת דרך לווין אבל בתשלום רגיל כמה זה, וכמה לוקח מקום ראשון?

2המרפא

New member
לאיבנט 8 נכנסתי ישירות לא דרך לווין

זה היה ארוע של 13 דולר נוקאאוט, סיימתי בערך חמש מאות מתוך איזה 30 אלף או משהו כזה. הפסדתי ברגיל עם עשיריות נגד תשעיות באול אין פרי פלופ.

Shaycus

New member
אה 13 זה סבבה

חשבתי שזה יותר :) כמה לוקח מקום ראשון וכמה אתה לקחת אם אפשר לשאול?

למעלה