מה חשבת על שבוע הלייב ה-1?
כפי שאתה יודע/זוכר אני צופה בתוכניות בפער של שבוע, כך שאתמול צפיתי בפרקי הלייב הראשונים.
ואתחיל מהדבר הכי מעצבן אך הצפוי-כבר השבוע הייתה
הדחה כפולה! כמה חבל שבגלל מריחות השידור שהיו בשלבים המקדימים, זה יבוא עכשיו על חשבון הלייב
ההנחייה: אז עם כל הגעגוע לדרמות', אני חושב שאולי וקרוליין עשו עבודה טובה שגרמה לכך שחסרונו לא ממש הורגש...אם בארה"ב ההנחייה הכפולה לא עבדה, כאן הייתה להם כימיה טובה וזה עבד טוב.
עבודת המנטורים: מבחינתי זה דירוג המנטורים לפי העבודה שלהם השבוע- 1.שריל 2. ניק 3. ריטה 4. סיימון.
שריל עשתה עבודה ממש טובה עם כל אחד מהאקטים שלה, כולם הפציצו(אפילו ראג'י&בולי ותכף ארחיב על זה), אפילו סיימון הודה בכך. ריטה איכזבה אותי...כל ההופעות של המתמודדות שלה היו די משמימות בלי תנועה על הבמה(עוד לא הבינה שהיא לא בדה וויס?) כולל הופעה מאוד לא מוצלחת של קירה. ו...סיימון, שחשבתי שהוא השלים כבר עם העובדה שזאת הקטגוריה שלו, אבל כנראה שלא. עשה עבודה ממש גרועה עם מקס, האקט עם הכי הרבה פוטנציאל בקטגוריה שלו.
ההדחה: די חבל על בופסי, כי היא כן נתנה הופעה טובה...רק השיר באמת לא היטיב עמה(וסיימון הודה בעבודה הרשלנית שלו, כך שזה עלה לו באקט אחד פחות). הכי מחפיר זה שהדיחו את להקת alien לטובת קירה, באמת?! מה עבר להם בראש?
בואו נחשוב מסחרית- ללהקה יש הרבה יותר פוטנציאל להצליח בשוק מאשר קירה שאין בה שום דבר ייחודי לעומת זמרות אחרות...ועזבו את זה שגם מבחינת התחרות עצמה-הלהקה מביאה משהו הרבה יותר מרענן ממנה...אז מה נסגר עם השופטים לעזאזל?! בגלל ביצוע "מרגש"?! מאוכזב
כדאי מאוד שהיא תצדיק את ההצלה שלה בשבוע הבא...
ההופעות המוצלחות:
לורן- המחמאות בהחלט היו מוצדקות. גם מבחינת ווקאלס וגם מבחינת ההופעה! בדומה לשופטים גם אני הופתעתי מהביטחון שהיא צברה על הבמה
ושלא תקשיב לניק שהיא "לא צריכה את כל ההתרחשות על הבמה"
מוניקה- איזה שיר, איזה ביצוע, כל הוויז'ואלס על הבמה...
ממש אהבתי. לדעתי זה ה-ביצוע של הערב. מאוד מקווה שמצביעים לה.
כל הלהקות של שריל- alien הפציצו והודחו שלא בצדק, 4th impact-איכותן כבר ידוע לכל(יש להן 4 מיליון צפיות ביוטוב! פער משמעותי לעומת השאר
אני מניח שאלו צפיות מהפיליפינים...או שזה גם מעיד על הקהל הבריטי והן אלו שצפויות לנצח? נחכה ונראה)
וראג'י&בולי בהחלט הפתיעו אותי. לא הייתי בעד ההעברה שלה ללייב, אבל אהבתי את השיר וגם את ההופעה...
מייסון נויז- אולי לא תחת הקטגוריה של "מוצלחות" אבל זה היה די טוב. מסכים עם ריטה שהגיעה הזמן להפסיק לבקש "סליחה" ולהתחיל להפציץ. אישית מצפה ממנו ליותר. אני אוהב אמנים שגם שרים וגם רוקדים, כמוהו.
לא התלהבתי מצ'ה צ'סטרמן בגלל שילוב השיר שכבר נעשה...הביצוע של ג'אמיין בזמנו היה מוצלח יותר, וההשוואה בלתי-נמנעת מבחינתי. גם השילוב בזמנו נעשה בצורה יותר הרמונית לעומת השנה.
ציפיתי ליותר ממקס סטון...לקחת שיר של אדל ולהפוך אותו לגרסת רגאיי זו החלטה שגויה
מה לעזאזל סיימון חשב לעצמו? הוא יכול כ"כ להצליח בתחרות, אם סיימון לא ימשיך לעשות איתו טעויות...
לואיזה הייתה טובה, נכון...אבל בא לי שהיא תעשה משהו אחר, ולא כל-פעם עכשיו שתבצע שירים רגועים.
שון מיילי מור-הם לא הצליחו לגרום לזה לא להיות תיאטרלי ודרמטי, כי זה כן היה מאוד קברטי, וחשבתי שאני צופה באיזשהו מיוזיקל.
סיכום הערב: היה ערב די טוב, אבל אני חושב שפחות משנה שעברה...אני זוכר שבזמנו דובר על כך שהרבה זמן לא היה לייב שואוס ראשון מוצלח כמותו...וזה עדיין מהדהד לדעתי.
וקראתי שגם בשבוע הבא תהיה הדחה כפולה