LIVE-שבוע 2
מה עובר על סיימון העונה?
אני תוהה אם זה נטו בגלל הקטגוריה שהוא קיבל...כי הוא מתנהג בחוסר מקצועיות לחלוטין...התחרותיות לא מורגשת ממנו, והוא מורגש כחוליה החלשה בפאנל השופטים, לא רק כמנטור אלא כשופט...כולם כאלו נלהבים, תחרותיים ותומכים באקטים שלהם ורק הוא אפתי כזה ממש חבל
חייב להודות שניק וריטה התחבבו עליי יותר השבוע, גם כי שניהם עשו עבודה טובה יותר השבוע, וגם כי נראה שהם באמת into it, ניכר היה שכואב לניק ששניים מהאקטים שלהם מועמדים להדחה.
על ההדחה: אילולא הייתי יודע ששון מיילי מור מודח(נחשפתי לספויילר בטעות), הייתי מהמר ב-100% שמייסון הוא זה שיודח. איך שמחתי שנחשפתי לספויילר הזה
, זה בגדר הזוי ולא יאומן שכבר בשבוע ה-2 הוא מודח. בריטניה לא הצליחה לעכל אותו כנראה...כך או כך אני שמח שריטה היא זו שהפכה את היוצרות בהצבעות. ודי כבר עם "אנחנו שופטים לפי הסינג-אוף", זו דרך שיפוט לא-נכונה...ומה יקרה כשמול זמר "מרגש" יתמודדו נגיד רג'י&בולי-ז"א שמראש אין להם סיכוי? דפיקות
את קירה אהבתי השבוע, כך שהיה לי קצת חבל עלייה, הייתי מעדיף שאנטון יודח ואז סיימון יסבול עוד פגיעה
הופעות שאהבתי:
קירה- אני היחיד? זה בדיוק מה שציפיתי ממנה לעשות בשבוע הראשון. זה היה כייפי, צעיר, היא רקדה...היא הזכירה לי את השיר הזה מהעבר, והתלהבתי שבאמת עשו לו חידוש של "שנות ה-2010" עם פאוזת הקצב האופיינית למוזיקה של היום. זה בהחלט היה חידוש עד ש...עשיתי חיפוש ביוטוב לשיר, ומסתבר שזה לא חידוש ייחודי לX פקטור, אלא כבר עשו את זה
השנה:
https://youtu.be/c7lNU4IPYlk
הלהקות של שריל- אין כ"כ מה להוסיף, שניהם היו טובים. ומצחיק איך ראג'י&בולי תמיד מקפיצים את השופטים...מעניין איך הולך להם מבחינת הצבעות הצופים.
לואיזה ג'ונסון- עוד החלטה נכונה של ריטה לקחת אותה לכיוון הup-tempo. לא מבין למה השופטים אמרו שהיא נראתה לא נינוחה עם הריקודים, לי זה הרגיש מאוד טבעי. ההופעה הייתה ממש טובה
ציפיתי ליותר מ...
מייסון נויז- זה לא היה גרוע, אבל פחות טוב משבוע שעבר לצערי. השיר הוא זה שהכשיל אותו, הוא די מונוטוני ולא מתקדם לשום מקום...חוץ מזה שאני מעדיף את מייסון רוקד וזז על הבמה. מאוד מקווה שעם ההעמדה להדחה הוא יפציץ בשבוע הבא ויינצל
מוניקה- אחרי ההופעה המעולה משבוע שעבר אנחנו מקבלים את זה? וגם כן חידוש...טוב שהגרסא האיטית הזאת של crazy in love לא נחרשת בשנה האחרונה, אז מה החידוש פה?(לעומת נגיד הגרסא של קירה שהחידוש שלו לא מוכר)
מקס סטון- סיימון כ"כ מרגיש אותי, הוא כ"כ מתעלל בו ולא מבין אותו...כבר שבועיים שהוא לא מצדיק את היותו פייבוריט שלי, מה יהיה?
לא הבנתי מה כל ההתלהבות מ...
צ'יי-זה לא היה כזה וואו להאט את you can't hurry love
לורן-כנ"ל.
ההופעה של אנטון הייתה מביכה...לא מבין למה סיימון מתעקש להפוך אותו לjoke act. בגלל שאין העונה אחד כזה אז הוא מגחיך אותו?
ההופעה של פלור איסט
מוכיחה איזו תותחית היא!
בדקתי בוויקיפדיה מה הולך להיות בשבוע הקרוב...ואני לא מאמין ש
שוב הדחה כפולה(שלאחרייה בעצם נישאר עם 7 מתמודדים! ואנחנו רק בשבוע ה-3 מה נסגר?)
אה והנושא הוא שירים מסרטים
מקווה שלא ייבחרו את האובייז הטחונים