מי פה?

• פותח הנושא sad
  • פורסם בתאריך

sad

New member
הי חמודה, בדיוק

שוטטתי לי באתר של ליאת לוינהר וקראתי דברים שכתבת. אני מתארת לעצמי שזה היה מאד מרגש לקרוא על אחיך ובטח זו תקופה מאוד עצובה..

yellowt

New member
היי ליאתי...כולן ליאת מסביבי שמת לב

מזגתי לי יין שקניתי בשבת בייקבי רמת הגולן ...משהו מובחר ביותר ממליצה בחום"גולן מוסקטו...כזה מתקתק מוגז במקצת כיף אמיתי ...רק לעשן אני לא יכולה בתוך הבית בגלל התינוקי איזה באססה איך בא לי סיגריה עכשיו.... בעניין מה שכתבת באמת ריגש אותי וכאב לי הכול ביחד...זה פשוט מדהים איך מתגלגלים דברים בחיים ועוד כול כך עצובים....ובאמת זאת תקופה עצובה כבר חצי שנה והעצב רק מתגבר מיום ליום והגעגועים בכלל......את יודעת.... מה שלומך ? קראתי את שכתבת מקודם על הצבא וצמררת אותי כהוגן.... את יודעת לפעמים כשאני קוראת כאן את כולכן אני מאד רוצה לפגוש אתכן....את חושבת שזה אפשרי? מה דעתך?

sad

New member
קודם כל לעינין הסיגריות

אני כל כך מבינה את הצורך בסיגגגגררררייייייהההההההההה!!! עכשיו מייד אני כבר חמישה חודשים לא מעשנת אחרי 10 שנים ארוכות שכן ושלוש פעמים ביום אני רוצה! ממש רוצה!! פעמיים ביום לא אכפת לי אם הייתה סיגריה בסביבה.. ורוב הזמן אני בוכה על המשקל שנוסף כתוצאה מההפסקה אז בסיגריה הבאה, קחי שאכטה גם בשבילי ולעיניין היין, אני מחייכת כשאת ממליצה לי, כי אצלנו במשפחה יש מחויבויות משפחתיות ליקב אחר לאור השתייכות תעסוקתית, כך שהס מלהזכיר שיש אפשרות שאשתה יקבי הגולן.... זה עשוי להתבטא בקשרים משפחתיים מנותקים. ולעינין האופן בו דברים מתגלגלים, אני צמיד טוענת בציניות שחורה שאנחנו גרים בביצה שכולם מרגישים בה את כולם גם פה אנחנו נפגשים, וכולם מכירים את כולם.... לגבי אפשרות מפגש... בשלב זה של חיי הוירטויליות טובה לי, גם ככה יש לי רגשות פרנואידים מדי פעם שתוקפים אותי, האם מישהו מזהה, מישהו קורא ומכיר אותי..... וזה צעד קטן לאנושות אבל עצום עבורי, זה לא היה קורה פעם אז אולי פעם, מי יודע... ועוד שאלה, אני מקווה שלא קשה מדי כעת אולי פיספסתי את זה, ורציתי לשאול, מה בעצם קרה למשה?

noor נור

New member
sad?????גם לי קשרים משפחתיים

אבל דווקא מיקבי הגולן!!!!!!!!!ארצנו הקטנטונת....

sad

New member
אז באופן רשמי אנחנו

אויבות
סתם האמת היא שתמיד מצחיק אותי הלויאליות הזו שאנחנו מחויבים אליה (דרך אגב זה מהצד של החתן לא שלי) אבל תותי פיתתה אותי ובא לי כוס יין גם

yellowt

New member
ל ח י י ם ..ליאת..(כמה אירוני אהה..

נור מה איתך התצטרפי לשחיתות.....

noor נור

New member
ורק עכשיו אני ממשיכה לקרוא

על הפרנויה שלך, אז בואי נרגע, קחי לך יין "משלך" ואנחנו בכלל לא מכירות אף אחד.....והנה שחטה לכבודך!!!!אההההההההההה..........

yellowt

New member
גם לי יש כמה שאלות......בעניין היין

??? וזה בסדר לשאול תמיד.... אז ככה.... משה היה איש סופר בריא ספורטאי חזק בריון גבוה ובנוי כהוגן... לא היו לו אף פעם בעיות בריאותהוא אפילו טס בf16 לפני שנה וחצי..ובשביל זה צריך לעבור בדיקות יו נוו..... בערב שבת אחת מקוללת...משה דיבר בטלפון עם הפקידה שלו בצבא ואמר לה שהשיג לה טרמפ למחרת ופשוט תוך כדי המשפט צנח ומת במקום. מהר מאד הגיע נטנ וכל המאמצים והיו רבים ומגוונים לא הצליחו להצילו. לאחר 3 חודשים קיבלנו תשובה מהניתןח שפשוט לא מצאו דבר (והם ממש חפרו.....)והגיעו למסקנה שהי דום לב או איך שהם קוראים לזה" הפרעה חשמלית בקצב הלב"... כך פתאום...בלי שום סימני הזהרה בלי שום הכנה הלך לנו בשיא חייו בגיל 29 עם תינוק מקסים בן שנה ו-7 והשאיר את כולנו המומים וכואבים שאי אפשר לתאר בכלל..... משה וליאת היו אמורים לנסוע לטקסס דאלאס לשליחות מהצבא לכמה שנים וכבר התחלנו להתגעגע רק מהמחשבה שהוא יהיה באמריקה והיינו נורא מבואסות מזה אני ואמא ...ותראי מה קרה לנו בסוףףףף.... כבר הייתי מוכנה שהוא יעזוב לתמיד לאמריקה רק שיהיה חיייי.... זהו וזה כואב וזה שובר את הלב לרסיסים ןאת יודעת מה המשפט האחרון שמשה אמר לי ערב קודם אצל הורי בבית: "אני יספיק לראות את התינוקי נכון???"....תוך כדי ליטוף בטני העגלגלה... ןעם המשפט הזה אני הולכת לישון כל לילה אחרי שאני מנשקת את שהם שלי הקטן ומרגישה את משה בתוך הלב..... טוב די עכשיו אני כבר בוכה.......

yellowt

New member
היי נורה מה שלומך?

כבר עבר יום השנה?ואיך את בכלל איך המצב רוח???

noor נור

New member
היום זה היום ..... ../images/Emo16.gif

התאריך העברי....אבל אנחנו "נחגוג" בלועזי. יום מוזר. הדלקתי לו נר כל היום, להורי לא התקשרתי, אבל לכם כל כך רציתי להעביר איזה קובץ מסוים שסירב לעבור אליכם (מפאת הגודל), וכמו שאני תמיד אומרת "לא מן הסתם"...

yellowt

New member
מתי הלועזי..מקווה שיעבור לך קל..

והנה אנחנו פה בשבילך את יכולה לנסות ולשפוך במילים את מה שכול כך רצית להעביר....אני מוכנה לשמוע.... מאיפה את בארץ?

למעלה