מי פה?

• פותח הנושא sad
  • פורסם בתאריך

noor נור

New member
ב-6.10 אבל זה יוצא שבת השנה,

אז כנראה נעשה את זה בשישי הקודם לו. רציתי להעביר משהו שהכנתי לכבוד ה-30, תמונה כמו שאני רוצה לזכור אותו עם שיר שכל כך התאים לו, כל כך הגיע לו לשמוע, וגם לאימי- תודה על הכל ."מלך העולם" של שלמה ארצי, המקור באנגלית.

sad

New member
הי לך נור גם ממני

למה בעצם לא התקשרת להורים? מעניין ועצוב, השיר הזה עושה הרבה מאוד להרבה אנשים הוא מאוד משמעותי גם עבורי, אבל במשמעויות שונות, מתישהו אני אספר

noor נור

New member
למה? ממש "כ כ ה" נמאס להסביר....

ומעניין שתמיד, אבל תמיד, כשאני מתחילה להיכנס לעומקים מסוימים בטאג-ליין מופיעה הודעה שלי...

noor נור

New member
אתם הנה השיר ואני מקדישה אותו למיכל

שיודעת על מה אני מדברת.... שם בתוך מיטה, מול קיר ענק כחול, קר וזול, לפעמים אתה, נאנח בלי קול ובכל זאת, אמא שם שומרת גם כשאתה גדול מחליפה לך בגדים אומרת שאתה:" מלך הגברים" בשבילה אתה יכול להיות מה שבא לך לראש, למשל, מלך החיות או מלך ההרים, אם תטפס אי שם, קום תהיה כל מה שבא לך כי בשבילה אתה תמיד מלך העולם. "שם אתה תמיד, כל מה שתרצה, רק תבחר", כך אומרת היא ואתה שואל:" מה עוד אפשר מה שלא הייתי בטח לא אהיה"... מחליפה לך בגדים, אומרת שאתה: "מלך הגברים", בשבילה אתה יכול להיות מה שבא לך לראש, למשל, מלך החיות או מלך ההרים, אם תטפס אי שם, קום תהיה כל מה שבא לך כי בשבילה אתה תמיד מלך העולם. בשבילה אתה מלך השירים בשבילה אתה יכול להיות, מה שבא לך לראש למשל, מלך החיות או מלך ההרים, אם תטפס אי שם, קום תהיה כל מה שבא לך כי בשבילה אתה תמיד מלך העולם, מלך העולם

sad

New member
הי, זה בסדר

הלוואי שאני יכולתי לעשות מה שאני רוצה, פשוט "ככה" כי זה מה שבא לי הייתי פעם אחת בחיי מחוץ לארץ גם ביום האזכרה וגם ביום הולדתו, ומאי שם כפר בהודו, שום מקום וללא חשק - התקשרתי כי ידעתי שמצפים ופחדתי להכאיב אני משתדלת לאחרונה לעשות מה שבא לי כי ככה

yellowt

New member
בטח בטח....היין אמנם עושה את שלו...

אבל אני פה ובינתיים לא הולכת לשום מקום...אולי רק אקפוץ לעשן לי סיגריה כי אני ממש רוצה כבר.......

sad

New member
לקחתי גם אני כוסית ../images/Emo48.gif

אז לחיים? לחיי פורום משפחות של מתים - טוב אז עוד לא הזכרתי שאני שתיינית גרועה ומתמסטלת מהר..

sad

New member
וחוץ מזה

אבא שלי הקריח מוקדם ותמיד אמר לי שלו מותר לצחוק על זה ולספר בדיחות אז גם לי מותר...

noor נור

New member
wellcome to the club..... ומבטיחה

להקדיש את הסיגריה שאני מדליקה ברגעים אלו- ל....שתיכן!!!

yellowt

New member
תגידו בנות...אם אפשר כמובן לגלות לי

בנות כמה אתן?...בשנות השלושים כמוני במקרה???.

אני נישקתי אותם לפני יותר משנה

והייתי מחליפה את הביטוי "משבר גיל ה-40" ב-"פריחת גיל ה-40"!! אולי כרונולוגית זה אמצע החיים אבל בהרגשה שלי החיים רק מתחילים או שהחיים מתחילים להיות נכונים
אחת שמצתערת מיום ליום

sad

New member
אז נגעת בנקודה רגישה...

בנובמבר הקרוב אפרד משנות העשרים ואצעד אחר כבוד לתחילת שנתי ה- 30 אומרים שעוברים את זה ושזה בסדר... מצד אחד אני חושבת שאני מוכנה להיות גדולה מצד שני אני תוהה, לאן לעזזל הולך הזמן? בת 30 בקרוב......

yellowt

New member
אז אני הסנדויץ בין שתיכן....34..

אני קוראת לזה" הגיל המגעיל"......

yellowt

New member
ראיתן איזה שירשור עשינו .....

והנה אני מכתירה אותנו הערב ל"שלושת המשרשרות"...... היין...היין.....סלחנה לי בנות.....לא שותה כל יום.....שפוט יין טעים.....

yellowt

New member
האמת-הוא אצל שהם כרגע........

והוא ישן אז למה להפריע לו...... בננות אני נעצמת וכל כך כיף לי איתכן... מה עושים?

למעלה