מי צופה בשידורים החוזרים

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
אני רצינית...

ביקשתי להפסיק לנהל בגלל שהפורום לא מספיק פעיל כדי שיהיה בו ניהול...כייף לי להתכתב איתכם, אבל אני לא צריכה להיות 'כחולה' בשביל זה. הפורום לא יסגר אם תהיה בו פעילות , אבל אני לא אנהל אותו,אם הוא לא יהיה פעיל , סביר להניח שהנהלת
תסגור אותו באיזשהו שלב כן, ואם הוא כן יהיה פעיל הוא לא יסגר. בינתיים אנחנו מוצאים נושאי שיחה ודווקא היה לי רעיון לגבי משחק שנקרא שאלות21, רק רציתי להשתתף וחיפשתי מישהו שיעלה אותו, זה המשחק: כאן, אתם יכולים להכנס לפורום משחקי שירים או כל דבר אחר שבא לכם ולפתוח בעצמכם כל שרשור שעולה על דעתכם וקשור לשבתות וחגים, אני מאוד אשמח להשתתף , אין לי ספק שיש לנו המון נושאים שלא נגענו בהם בכלל , אבל אני לא רוצה להיות מדריכת תנועת נוער, תיזמו אתם , אני אשמח להשתתף...בכייף, באמת שבכייף

אם זה עונה לי קיוטי?

לא, לא ממש כאילו, קראתי את דיאלוג של יורם חטב ויעל שוב ושוב ושוב ושוב והוא אומר לה שם- אם אין הערצה- אין קשר, ואת יודעת מה? יש מצב אצלי בעברי הרחוק ההערצה היתה חד צדדית, בגלל זה אמרתי וואלה, אבל הוא צודק, אהבה לבד לא מספיקה, צריך הערצה והערצה הדדית, ברגע שהיא לא הדדית,לא רק שזה חולני אלא גם הלך הקשר. מעניין מי הגאון שכתב את זה.. :) ואגב אני חושבת שהמילה "הערצה" לא היתה מתבקשת, זהפשוט גאוניות שהוכנסה לשם..

qt1

New member
יה, אני ממש שומעת את זה../images/Emo9.gif

איזה מוזר? גם אתם??? משמעות המילה הערצה "כיבד מאוד, התיחס ביראת כבוד"/מילון ביה"ס של אבן שושן. אז יורם חטב אומר דברים בכלל לא פנאטיים, הוא מדבר על קשר של כבוד, הרבה כבוד...
והכל בתוך כל הציטוט ששוש הואילה לצרף כאן ו
לך שוש נהדרת
נראה לי מאוד הגיוני, מאחלת לכל אחד ואחת זוגיות שכזו, כמו שהוא מתאר. ואתם? חושבים אחרת?

למעלה