מי צריך להיות המודח הבא של ג'יבארו?

efi s8

New member
מי צריך להיות המודח הבא של ג'יבארו?

לפי דעתי זה ברור שויקה די נמאס לראות אותה הורסת את המשימות ואם דן יעצבן אותם יותר מידי עם ויקה הוא גם בסכנת הדחה

אוהד 49

New member
יש הרבה אופציות, הכל פתוח..

יכולים לעוף- משה, יעל וכמובן דן ו-ויקה. את נועם דיי ברור שהם לא יעיפו (אם הוא בכלל יחזור) ואלכס גם לא אשם. את משה לא ניראה לי שיעיפו, כי כמה שהוא אולי 'סתם' נימצא שם- הוא בטוח נותן/תורם יותר מויקה (פזית). אין מה לעשות ויקה דיי חלשה...
אולי דן יעשה תרגיל (שוב!) כדי להעיף את משה או את יעל. אני מהמר שיעל תעוף..(ואם כן, יהיה מעניין לראות את זה באי המתים עם עומר, במידה והוא ינצח את טינה)

efratcn

New member
היום ההנהגה של דן תעמוד למבחן

אם הוא מנהיג מספיק חזק, אני מעריכה שנעמה תעוף. היא מאיימת עליו ועל ויקה יותר מדי. אם ההנהגה שלו מתחילה להסדק אז ויקה תעוף.

ד א ק

New member
דןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

הלוואי ויעיפו אותו. אני מתה לראות את הפרצוף המסכן שהוא יראה. אם נעמה, מרינה,סיוון, יעל, אלכס ומשה יהיו חכמים ,הם יתאגדו יחד קודם להעיף אותו ואח"כ את ויקה החלשלושה. ואם עומר ינצח את טינה באי המתים,זה יהיה אחלה לראות אותו מכסח את דן. נו, הלוואיייייייייייייייייייייייייייי.

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo45.gifהלוואי....

אבל אם יעיפו את ויקה, יהיה מעניין לראות מה הוא יעשה בהמשך בלעדיה.

LiRs Lullaby

New member
רק אם אתה חרמן.

איך פורום הישרדות נהפך לפורום מציצים לויקה לעזאזל?

AshkenaziAmiti

New member
חחחחחח דווקא הרעיון לא הייתה סגידה לויקה

פשוט כי הם זוג....הייתי אומר את זה גם אם מישהו היה יוצר זוגיות על האי עם טינה(
) והיו שואלים מה הוא היה עושה בלעדיה(היו שואלים את זה לפני שהיא עזבה חח
)

../images/Emo31.gif היחיד שמשחק שם סוג של אסטרטגיה...

אם נאבד אותו עם מי נשאר? עם הזיופים של משה וסיוון? עם מולי הרב? עם התלונות של נעמה? עם עידן שלוקח לעצמו את הקרדיט על השלום עם מצרים? עם "שחר"? (ההפקה עובדת עלינו בעיניים. לא קיימת כזאת מתמודדת...) היחידה חוץ מדן שהיא מלכה זאת ליה. ליה לשלטון. (טוב נו, גם מושיק סבבה לפעמים)

LiRs Lullaby

New member
אתה מושפע מצפניה יותר מדי../images/Emo6.gif

מה הבעיה עם שחר? היא כבר מתחילה להופיע יותר ויותר בתכנית......

../images/Emo3.gif

ההשראה מצפניה מתבטאת אך ורק במרכאות לשחר שזו אחלה דרך לתאר אותה. להופיע יותר ויותר? אני לא יודע כלום עליה חוץ מזה שהיא מורה לערבית. הוידויים שלה ממש מיותרים, נותנים לה וידוי לא נחוץ באמצע אתגר החסינות...

LiRs Lullaby

New member
טוב, זו לא אשמתה שהיא לא מקבלת זמן מסך...

רק העורכים אשמים בזה. וכבר חשבתי שמיצינו את הנושא הזה שהם באמת לא עושים עבודה נקייה.

למעלה