מי צריך להיות המודח הבא של ג'יבארו?

ויקה

מרינה ויעל הגיעו למצב שהן לא יכולות לראות יותר את דן איתה , הם ינסו להעיף אותה , בדוק

ויקה צריכה לעוף

אבל לדעתי מרינה או נעמה תעוף גם אם נעמה או מרינה ירצו לעשות איזה תרגיל נגד ויקה ודן, אז דן לא יתן את זה, הוא ילך נגד אחת מהן. גם אף אחד לא ישתף איתן פעולה.. אלכס, משה, יעל וסיון ישמחו להעיף את אחת הבנות (כי הן החלשות) במקום את דן, שהוא חזק מדי.

לדעתי סתם מנסים ליצור פרומואים דרמטיים עם כל

התככים של דן-ויקה \ מרינה-נעמה. בסוף כולם יעשו מה שדן אומר ובטח סיוון תעוף.

למה כולם כ"כ שונאים את ויקה?

היא אולי שרמוטה, אבל דווקא חמודה מאוד, אין לה פה גדול כמו נעמה. היא יצאה ממש מסכנה בפרק האחרון, הפילו את הכישלון עליה בצורה ממש מגעילה... נראה לי עוד כמה פרקים נעמה דוקרת אותה. אני לא זוכר הרבה מהשבט הזה, אבל מצידי שהמתולתלת עם הנמשים בכל הגוף תעוף. היא ממש ממש ממש מוזרה
זה מפחיד...

redsnowhite

New member
מה שרמוטה?../images/Emo28.gif

הפילו עליה את כישלון הקבוצה ובצדק
אם לא ויקה הם בהחלט היו יכולים לנצח! היא זו שלא הצליחה כ"כ הרבה זמן להוציא את המפתח מהמצוף! היא משכה כ"כ הרבה זמן עד שסבאנה הצליחו לעקוף אותם בשלב אחד שלם! ובקיצור.. היא זו שגרמה להפסד. אולי אין לה פה גדול כמו לנעמה אבל היא הרבה פחות חכמה וספורטיבית מנעמה ואת זה אי אפשר לשנות.. חמודה והכל אבל לא מועילה לקבוצה בשיט ואפילו די הורסת אותה.

בעיקרון אני מסכים איתך

אבל זה היה ממש ממש לא יפה איך שנעמה התפוצצה ככה עליה מול כל השבט והאשימה אותה... קצת טקט בטוח לא יזיק! וזה רק מה שהפריע לי. חוץ מזה, שנעמה לא -כזאת- חכמה. אם היא היתה חכמה היא לא היתה מתפרצת על כל דבר שזז, זאת תכונה שבטוח לא תעזור לה לנצח במשחק. אבל היא בהחלט חמודה

ד א ק

New member
שיעל תעוף?????....

תגידו השתגעתם?...היא הכי נורמלית וספורטיבית שם מכולן!!!! היא גם הכי אמיתית ,אם כי קצת בכיינית לעיתים...חחחח אבל להעיף אותה?, נו וואיי... אם כבר אז או את ויקה או את מרינה או נעמה. סיוון ויעל חזקות יותר פיזית משאר הבנות. ורק שעומר ישאר באי המתים...פליז...הוא חייב לנצח את טינה. לדעתי יתנו משימה יותר שכלית מאשר פיזית. כמו איזה כתב חידה כזה שמוביל למציאת משהו... עומר, אני איתך!!!

סאמוואן

New member
ואני איתך חחח../images/Emo3.gif

אני מאוד מאוד מקווה שהוא ינצח את טינה כי עומר פשוט תותח ומושלם ומגיע לו להגיע לגמר!

היא מעצבנת-מוזרה כזאת.

מה נסגר איתה? ראית איך היא דיברה ובכתה על נועם? לזרוק אותה ישר למזרה

LiRs Lullaby

New member
היי, אני לא שונאת את ויקה ../images/Emo13.gif

אני חושבת שהיא די מתוקה/פחות ביצ'ית שם מהבנות. אפילו את משה הייתי מעיפה לפניה. הוא כזה לא קשור ולא מתחבר לאף אחד שם. אבל אל הבנתי למה התכוונת ב"שרמוטה"? ממתי להיות עם גבר אחד על אי הופך אותך לשרמוטה?
ומה לעשות שהיא באמת חלשה ונעמה צודקת - בתחרויות אי אפשר לתת לכולם להשתתף. זה נחמד שהם מגובשים בתור שבט אבל בתחרויות צריך לנצח, במיוחד כשהפרסים קשורים לציוד הישרדות. אני לגמרי מבינה את נעמה בקטע הזה.

שוב, גם אני מסכים עם נעמה

אבל יש דרך להעביר ביקורת... היא עוד מעט ירתה בויקה
ולוקח בחזרה את מה שאמרתי, היא לא שרמוטה, אבל בעריכה משתדלים מאוד להדביק לה את התווית הזו

Fairywitch

New member
יעל לא מוזרה. ג'ינג'יות שולטות../images/Emo47.gif

ונא להימנע ממילים כו שרמוטה על גבי הפורום,

למעלה