מי צריך לשאת את דגל ישראל בטקס הפתיחה

זו איננה תשובה טובה במיוחד

להערכתי סלע(כמו אנדיוני) דווקא יקבל באופן חריג את הכרטיס הישראלי אילו זה היה קורה, כפי שידעו ברגע האחרון להבריג את אובזילר תוך דילוג על הוועדה. בפועל זה לא יקרה כי הוא התדרדר למקום ה-100 ולא מגיע ממדינה שמכונה "מתפתחת".

לגבי אנדיוני, הקריטריון כפי שאני ואייפ, ציינו בעבר דווקא מתכוון באופן ברור למקום ה24 ומשהו.
הם ממקומים איפשהו במקום ה-40. באופן ישיר הם לא יעלו.

השאלה אם יש סיכוי שהם יקבלו הזמנה.
לי הוא נראה חסר סיכוי.

apy ape

New member
יש לי רק מעט מידע חדש

כפי שטענתי לפני כמה ימים, רשימת השחקנים המשתתפים תלויה ביותר מדי גורמים והחלטות של יותר מדי ועדים אולימפיים ברחבי העולם בכדי שתהיה למישהו תשובה מדוייקת לגבי הסיכויים של אנדיוני להבחר.

אבל יש לי מעט מידע חדש: למרות שמספר הטניסאים מוגבל ל-172 שחקנים (כביכול 86 לכל מין) הבנתי שהמצב הוא לא בדיוק כך - מכיוון שבנשים אין הרבה שחקניות שמתמחות רק במשחק הזוגות רוב השחקניות בטורניר הזוגות גם ככהמשתתפות בטורניר היחידות, וקווטות מועברות מהנשים לגברים כדי לאפשר את השתתפותם של יותר שחקני זוגות גברים. אני לא חושב שיש הרבה צמדי זוגות איכותיים (מאותה מדינה) כמו אנדיוני. בנוסף כבר ציינתי שיש שיש להם מעמד בעולם הטניס ואני בטוח שיתחשבו בזה. אני אופטימי לגבי הסיכויים שלהם...

חוץ מזה, העובדה שאין לנו נציגים גברים בטורניר תעמוד לזכותם (עיקרון החלוקה הגיאוגרפית הוא מאוד חשוב). אגב, אני לא אפול מהכסא אם ה-ITF ייתן את אחד הכרטיסים החופשיים לדודי.

בכל אופן, בואו נמתין יומיים ונהיה חכמים יותר.

nitsansh

New member
אין שום מצב שיעבירו מקומות מגברים לנשים או

להפך!! לכל מין יש מכסה נפרדת של 86 טניסאים.

לגבי דודי... ITF לא ייתן לו כרטיס חופשי אלא אם יובטח שהוועד האולימפי הישראלי יאשר לו להשתתף, ולא שמעתי שיש כוונה כזו...

את הביזיון מהפעם הקודמת כולנו זוכרים

http://www.one.co.il/Article/119177.html

מאז למרות החיוכים מתחת לשפם שמובעת כאן, נראה שדווקא סלע שהיה אז במשבצת של אריק זאבי כדובר מחנה מתנגדי הקריטריון הישראלי וחטף מקלחות מלוסטיג ושות/, דווקר ידו היתה על העליונה לקראת לונדון, כשבלי להודות בכך במילים אלא ...במעשים, הוועד המקומי הודה בטעותו וביטל לחלוטין בפועל את הקריטריון הישראלי בטניס.

בכל מקרה, מועמדות סלע לא רלוונטית כרגע

בדירוג הקובע 108 בדירוג הקובע הוא לא יקבל כרטיס.
אנדיוני מדורגים 37,38 - הלוואי באמת שהם יקבלו.

nitsansh

New member
זה לא מקום 24 בדירוג אלא 24 מקומות

ציפי אובזילר לא היתה צריכה לעבור "ועדת חריגים" כי בזוגות לא היה קריטריון ישראלי ב-2008...
יכול להיות ש-ITF היה מעניק לדודי כרטיס חופשי כפיצוי על כך שנמנע ממנו להשתתף בבייג'ינג, אילו הוועד האולימפי הישראלי היה מסכים הפעם לשלוח אותו...

royfr

New member
אורן

האם העלת את השאלה בגלל זה ?

אגב, על פי וויקי, 5 מדינות כבר פרסמו את נושאי הדגלים שלהן, שניים מהם ישלימו דו קרב מעניין היום בפריז.

למעלה