אני מחזקת את דברייך-הייה אתה המקור
לאדם אחר של אותו הדבר שאתה רוצה לעצמך כלומר תן אותו לאדם אחר ואז תמצא שיש לך / בך את אותו הדבר בשפע אהבה ידע (שתף אחרים בידע שלך) כסף עזרה (עצה, עידוד, חיוך) תמיכה
גריני, אני נכנסתי כמה פעמים לפורומים לעזרה כי נתבקשתי ע"י מישהו שם מה שיצא זה שאני יצאתי כ"כ מדוכאת ממה שקרה שם במקום להתעלות איכשהו השחור שלהם דבק בי לא יודעת איך (כמו שסיפרתי שהייתי עושה הילינג ולא הצלחתי לחסום את האנרגיה השלילית של הפציינטים) ברחתי משם כל עוד נפשי בי ויותר מכך, גיליתי שלא משנה כמה אני נותנת כותבת עוזרת או לפחות מנסה, זה עוזר לשנייה ואחרי זה האנשים כ"כ מתעקשים לשקוע ברחמים עצמיים ובמחלה שלהם (מי שחולה), שברור כ"כ שהם יצרו את המחלות והמצבים שלהם כי כרגע מתאים להם לשקוע בזה, אז אני לא יכולה ולא רוצה בכוח גם כשאני הייתי חולה בבולמיה (נכנסתי לנסות לעזור אז בפורום הפרעות אכילה כאחת שהיתה בולמית המון שנים טובות) לא משנה מה מישהו היה אומר, אני הייתי תקועה בסחרור שלי. גם היום, כשאני מתעקשת על רחמים עצמיים אין מצב שמישהו יעזור לי אם אני לא רוצה לקחת אחריות ולעזור לעצמי אסרב בכל תוקף לעזרה אז... זה לא תמיד עובד. לי לפחות זה ממש לא היה טוב לנסות להכנס לפורומים האלה ולנסות לעזור, ברוב המקרים חבל, אבל לא הצלחתי פשוט וזה הוריד אותי למטה בדיקי ולא העלה אז... אני מנסה לעשות דברים בדרך האור כדי שהחושך לא יפגע בי כי אני די כזאת... רגישה כזאת ובד"כ דרך האור טובה לי אז ככה אני מוצאת המקום שלי לתת ולעזור ומשתדלת לא להניח לאחרים להוריד אותי ביחד אתם ולא לגרור אותי מטה אם הם שם