מי קובע לי תור עם אלוהים

• פותח הנושא F650
  • פורסם בתאריך

ש ו נ י

New member
אבל אני לא רואה את המוח שלך, אז איך

בדיוק את רוצה שאני אקרא מה כתוב שם?
אולי תעשי לה הוצאה לאור לכבוד הפורום? חח

גריני

New member
שלא תזכיר כאן את -

הצד הרך של הטלה - שומע??? שתיכף הפה שלי מתמלא ריר 'שתגעת? שאני אעלים לך הודעה? מה 'תה חושב??? זה בטח בגלל ה-
שלך - באה המפלצת בולעת ההודעות....

F650

New member
כמצוות אדוננו האסטרולוג...

אני הולך לנוח קצת לפני שאני הופך את עורי והולך לטרוף איזה זאב ברוטב אופס! בעור כבש....

גריני

New member
שיהיה לך בכיף, חביבי ../images/Emo45.gif

טוף... בסופו של דבר לא הבנתי כלום, כמובן אבל כנראה שכך צריך להיות.... ואולי תבוא אח"כ עם צליל מנדולינה ב-
?

F650

New member
אוקסימורון ../images/Emo70.gif גברים + משובחים.

טוב טוב חוץ מג'ון שלנו... ובראד פיט ולאונרדו דה קאפריו טוב חאלאס

ש ו נ י

New member
לומקובל עלי לומקובל עלי לומקובל

חוצמיזה, לא צריך להיות אפחד מהאנשים שציינת כדי להיות משובח המשובחים ביותר שפגשתי מימיי לא היו לא סלבז ולא סלט הם היו בחורים רגילים, חמודים עם
זהב, או משהו שמתקרב לזה לפחות

F650

New member
סתם - כלי ניגוח לתת לעליזה...

אני במקום עליזה הייתי נורא מתעצבנת ואומרת שאצל F650 - החלק הרך של הטלה זה מה שיש לו למטה.... שיו שיו ! לא הייתי שותק
טוב אם יורשה לי רגע רצינות! כל רעיון להעלאת האנרגיה = יתקבל בברכה... אני על הטיפות האחרונות של הדלק! זה מספיק ברור? ולא - פראמין לא נותן לך כנפיים (גריני!)

ש ו נ י

New member
בד"כ ההמלצה הרווחת היא

תעשה משהו שאתה אוהב אבל יש דבר כזה שכשאין לך אנרגיה תעשה משהו שצריך להשקיע בו אנרגיה, כמו לרוץ או כל ספורט אחר, וזה עצמו ממריץ ואם מדובר באנרגיה רוחנית/רגשית... פה.. אממ... תפילה, לימוד כלשהו, מוסיקה, מדיטציה, כאלה ובשבילי מאוד עובד הקטע של לצחוק ככה, משהו שיצחיק אותך אתר בדיחות סרט מצחיק משהו כזה זה ההמלצות שלי לעכשיו ותמיד אבל תמיד עובד לי אישית לשיר ולעשות מקלחת (ושניהם ביחד בכלל
)

גריני

New member
המממ... להעלות אנרגיה

(מאמצת את התאים האפורים...) מה עושה לי את זה? מה באמת עושה לי אנרגיה? (חוץ מ"באה מאהבה" של יהודית רביץ בביצוע הקצבי?)... לצחוק על עצמי.... לספר לעצמי איך אני מתכרבלת לי בדכאון... יושבת/שוקעת בתוך כורסא נוחה לוקחת חבילת טישיו - מה שבטוח בטוח מתכסה בשמיכה... ומתחילה להיזכר בככככככככל הצרות שהיו לי ב- 20 השנים האחרונות... האמת? זה לא כ"כ מצחיק ככה, אבל כשאני עושה את זה עם חברה טובה בטלפון, ותוך 2 דקות דמעות העצב הופכות לדמעות של צחוק זה מהזה עובד...

גריני

New member
ו... מה שניל היה אומר לך -

הדבר שאותו אתה הכי רוצה עבור עצמך - תן אותו לאחר.... אז אם פורום תמיכה למבוגרים הגעיל אותך במתיקות שלו ואם ההודעות שם נשמעו לך "לא אמיתיות" אז אתה יכול, למשל, להיכנס לשם ולעזור בצורה אמיתית לאחרים! שתול שם כמה הודעות תמיכה במישהו שסובל... לא תאמין איך זה עוזר (לי לפחות...) או לחילופין - אם יש לך חבר/מכר שאתה יודע שהוא לא הכי הכי, שהחיים שלו לא זורמים - טלפן אליו - הצע לו עזרה - ותיעזר בעצמך

ש ו נ י

New member
אני מחזקת את דברייך-הייה אתה המקור

לאדם אחר של אותו הדבר שאתה רוצה לעצמך כלומר תן אותו לאדם אחר ואז תמצא שיש לך / בך את אותו הדבר בשפע אהבה ידע (שתף אחרים בידע שלך) כסף עזרה (עצה, עידוד, חיוך) תמיכה
גריני, אני נכנסתי כמה פעמים לפורומים לעזרה כי נתבקשתי ע"י מישהו שם מה שיצא זה שאני יצאתי כ"כ מדוכאת ממה שקרה שם במקום להתעלות איכשהו השחור שלהם דבק בי לא יודעת איך (כמו שסיפרתי שהייתי עושה הילינג ולא הצלחתי לחסום את האנרגיה השלילית של הפציינטים) ברחתי משם כל עוד נפשי בי ויותר מכך, גיליתי שלא משנה כמה אני נותנת כותבת עוזרת או לפחות מנסה, זה עוזר לשנייה ואחרי זה האנשים כ"כ מתעקשים לשקוע ברחמים עצמיים ובמחלה שלהם (מי שחולה), שברור כ"כ שהם יצרו את המחלות והמצבים שלהם כי כרגע מתאים להם לשקוע בזה, אז אני לא יכולה ולא רוצה בכוח גם כשאני הייתי חולה בבולמיה (נכנסתי לנסות לעזור אז בפורום הפרעות אכילה כאחת שהיתה בולמית המון שנים טובות) לא משנה מה מישהו היה אומר, אני הייתי תקועה בסחרור שלי. גם היום, כשאני מתעקשת על רחמים עצמיים אין מצב שמישהו יעזור לי אם אני לא רוצה לקחת אחריות ולעזור לעצמי אסרב בכל תוקף לעזרה אז... זה לא תמיד עובד. לי לפחות זה ממש לא היה טוב לנסות להכנס לפורומים האלה ולנסות לעזור, ברוב המקרים חבל, אבל לא הצלחתי פשוט וזה הוריד אותי למטה בדיקי ולא העלה אז... אני מנסה לעשות דברים בדרך האור כדי שהחושך לא יפגע בי כי אני די כזאת... רגישה כזאת ובד"כ דרך האור טובה לי אז ככה אני מוצאת המקום שלי לתת ולעזור ומשתדלת לא להניח לאחרים להוריד אותי ביחד אתם ולא לגרור אותי מטה אם הם שם

גריני

New member
זה מה אמרתי לפני כמה ימים:

כמה טוב שלא כולנו זהים.... קרה לי כבר כמה פעמים שהתחלתי את היום על צד שמאל... דיכי, בלאגנים... בקיצור - כשנכנסתי לאינטרנט ומצאתי שם מישהו/מישהי שזקוקים לאיזה עידוד, מילה חמה וכו' - נעלם הדיכי שלי...
אני מייחסת את זה לשיעור שקיבלתי פעם ושעל פיו - הדבר שהכי הרבה נותן לנו אנרגיה זה נתינה לאחר... את בטח זוכרת את הדיון שהיה לנו על כך לפני... למנוע מהחושך לגעת בך, זה תמיד הדרך הטובה ביותר ואני, כל מה שאני יכולה לעשות זה להציע דברים שניסיתי בעצמי ושעבדו עבורי. מסכימה איתך לגמרי - לא כל מה שעובד בשבילי יהיה טוב לאחר. ועוד יותר נכון מה שכתבת על כך שמי שלא רוצה להעזר - שום דבר לא יעזור, ועל זה כבר אמרו לפני "אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו"....

ש ו נ י

New member
עזוב הדרכים של כ"א מאתנו להעלות ה

אנרגיה מה עושה לך את זה? ממה אתה מרגיש טעון באנרגיה חיובית של חיות חיוניות שמחה ו.... מתי פעם אחרונה הרגשת את זה? אני חושבת שאם אתה נזכר בזמנים שאתה הכי הרגשת טעון ויכול לשחזר את זה בדרך של עשייה, או לפחות להתקרב (כלומר שלא יהיה אוטומטי, משהו שנובע מתוך אירוע שאנחנו מגיבים אליו ספונטאנית, כי את זה אי אפשר לזמן תמיד, אבל ליצור את זה או משהו קרוב, אפשר לנסות) אתה יכול לנסות ולשחזר את ההרגשה

avital24

New member
גריני השתגעת? ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

אני לא יודעת אם לצחוק או להאמין .... "DEVILMAN" מאיפה זה הגיע?

ש ו נ י

New member
ה../images/Emo105.gifשמנהלת את הפורום-ירוקת שמה

היא בד"כ אישה חיובית מאיפה הגיע הדבר הזה יא אללה שלך גרין?

למעלה