מי ראה אתמול את מבחן ה-IQ ?

SHANILIROY

New member
מי ראה אתמול את מבחן ה-IQ ?

באחת השאלות הראו את דויד ברוזה

SHANILIROY

New member
חברה חזרתי לא מזמן מההופעה...

והיה מ-ד-ה-י-ם - נו טוב כרגיל . ההופעה נמשכה שעתיים . דויד היה מלא אנרגיות והקהל היה חם ואוהב . נפגשתי עם דויד והראתי לו תמונות של לירוי הקטן והוא התלהב ממנו .מבטיחה תמונות מההופעה בקרוב .... אה ודרך אגב פגשתי את נשמה פצועה ואת מקסימה ... היו גם חברה שמעריצים את דויד בשולחן לידי שלא הכירו את הפורום והצעתי להם לבקר אותנו . נקווה שיהיה מפגש בקרוב . ניר שמחתי להכיר אותך .לילה טוב

rabenir

New member
גם אני

שמחתי להכיר אותך ! להתראות בהופעה הבאה. ניר

שנייי יש לך מסר ממני וחוויות ../images/Emo79.gif

מההופעה היה מקסים להסתכל על הידיים שלו מדהים
גם היה קטע שהוא סיפר שהיה לו יום שהוא היה עצבני הוא אפילו הוא עיצבן את עצמו
הוא הלך למאיר אריאל כדאי שייתן לו שיר הוא התבייש לספר לו שזו הסיבה שבגללה הוא בא אליו.. עד שהוא סיפר לו ואז מאיר הביא לו עיתון והם הלחנו את מה שכתוב בעיתון
היו לו ביצועים מקסימים
למרות שהוא היה מסתול והיה ניראה כאילו הוא עושה סקס כל ההוופעה שני שמחתי מאוד להכיר אותך ונשמור על קשר
מחכה לתמונות חבר'ה מה דעתכם להתעורר
אולי נשחק קצת.. תכתבו משפטים של דויד עם המילה אני לילה טוב שנה טובה לכולם

sarita4

New member
משחק?

"את ואני, את ואני את ואני והמיטה רחבה לתת אהבה..."

sarita4

New member
גם לי יש עוד אחד

"דניאלה אני לא יודע מהשיר הזה עושה לה..."

sarita4

New member
../images/Emo9.gif

"מה תעשי עם כל הימים בלי את בלי אני בלי אנחנו..." (מה תעשי, החומרים שמהם עשויה האהבה)

SHANILIROY

New member
עוד שיר

אני בועט על הגרדום בכל הרגעים אני יורק אל השמיים את דם הורדים אני שותק רק במקום שמתים האוהבים אני אבק, אבק שנעלם עם החיים

SHANILIROY

New member
סניוריטה

הנעורים בורחים אבל אני נשאר תמים מגיד העתידות אומר שאיון מה להגיד על ראשי סומבררו ובעני תשוקה ובליבי שני בקבוקי טקילה עתיקה והיא למעלה....

sarita4

New member
עוד

"אני חולם אותך לאט רוקדת בפני..." אני מביט בך כבר שנים, עינייך הסגולות"

sarita4

New member
סניורה

"זה שגזל ילדה מוקסמת אני הוא הגנב, סניורה אני לא חתן מהשמים אני כמעט מכת מצרים אבל מכה טובה, סניורה... ועכשיו אני אתן לה שעורים אם מתחשק לה תלמדי גם את, סניורה"

למעלה