"ואין איש יודע שאת ןאני..."
S SHANILIROY New member 31/12/04 #23 גי'נגי היי גי'נגי אני בהריון ואני גרה ברחוב הירקון מעל מועדון מלוכלך קומה שנייה ...
S SHANILIROY New member 31/12/04 #27 סודות גדולים אני אומר על מה את חושבת את אומרת על החיים אני אומר עכשיו תתפשטי ותראי את גופך את מחייכת ומסירה עגילים
סודות גדולים אני אומר על מה את חושבת את אומרת על החיים אני אומר עכשיו תתפשטי ותראי את גופך את מחייכת ומסירה עגילים
S SHANILIROY New member 31/12/04 #25 מתחיל לנשום אני מתחיל לנשום לאט ועדיין כל כך נזהר כמו נחל קטן שלומד לזרום אני לומד להיות מאושר שיר מדהים ...שיצא באוסף אחרי התאונה
מתחיל לנשום אני מתחיל לנשום לאט ועדיין כל כך נזהר כמו נחל קטן שלומד לזרום אני לומד להיות מאושר שיר מדהים ...שיצא באוסף אחרי התאונה
נ נשמה הפצועה New member 31/12/04 #32 יופי התעוררתם תמשיכו ככה../images/Emo45.gif../images/Emo26.gif אני מביט מהחלון וזה עושה לי דיי עצוב
S SHANILIROY New member 31/12/04 #33 הומה יונה אני חושב עליך מה יהיה הזמן מהיר על משבצות הלוח וילדים קטנים לומדים לזהות אויב
S sarita4 New member 31/12/04 #37 כמו ענן העיינים האלה הקול הצרוד ואולי בודאי שאני זוכר מו סרט עילם שהתחיל לדבר
S sarita4 New member 31/12/04 #38 נולדת בשבילי 'עברו שנים אבל אני נשאר... מדוע אלוהים לקח אותך אליו אני רק בן תמותה...'
K keren arbel New member 31/12/04 #40 עד עולם אחכה... אני כותב מכתב הדף נגמר לי... אין ויכוח הכל פתוח בין עמק ובין הר ובינתתים מזגי לי יין אני מרגיש מוזר..
עד עולם אחכה... אני כותב מכתב הדף נגמר לי... אין ויכוח הכל פתוח בין עמק ובין הר ובינתתים מזגי לי יין אני מרגיש מוזר..