מי ראה את הפרק החדש במתים המהלכים?

מישהו 2

New member
היה פרק אדיר!

בכלל העונה הזאת בינתיים יוצאת מן הכלל, עבר זמן רב מאז שראיתי פרק עוצמתי כזה.
גם אני אחרי הצפייה, חיפשתי מה לעשות עם עצמי ... ואני לא יכול לשתף עם חברים כי הם מחכים לתרגום בעברית P:
&nbsp
ממליץ לך לא לחפש תגובות ברשת על הפרק... כי אני כבר נכוויתי מה שככל הנראה ספוילר מעצבן להמשך

מישהו 2. מה נראה לך הוא חי או לא?

מישהו 2

New member

זה בידיוק מה שדיברתי עליו חחח...

אני חושש שכן, למרות שהייתי מעדיף מאוד שלא... הסיטואציה שהוא נקלע אליה נראית בלתי אפשרית לשרוד והיא באמת כזאת, על פי כל חוקי הסדרה ומה שראינו עד עכשיו...
ככה שאם בכל זאת יוציאו אותו חי מכל הסיפור, זה יהיה חייב להיות עם פתרון קסם מופרך שלא יתקבל על הדעת מבחינתי וזה די יאכזב אותי.

כמו למשל נגיד שבעצם הוא נפל בצורה כזאת, שהחבר שלו נפל עליו והזומבים אכלו רק אותו, ושכל הדם והצחנה של הזומבים מסביב בזמן שהם אכלו את חבר שלו גרמה להם לא לזהות אותו... זה ההסבר הכי הגיוני שאני יכול לחשוב עליו כדי שהוא יצא חי, וגם זה לא מספיק מתקבל על הדעת ואני מעדיף שהוא ימות.

תוסיף לזה את העובדה שעד עכשיו, בכל פעם שדמות ראשית יחסית גומרת, בדר"כ עושים לה מן פרק טלנובלה 'סוחט דמעות' ומרגש... וכאן זה דמות מראשית הסדרה...

מקווה שהוא מת בכל אופן, דווקא בגלל שהוא דמות טובה

אני לא יודע מה עדיף. גלן הוא הדמות הכי אהובה עלי אחרי דריל.ככה שלקחתי קשה את זה שהוא מת.

מצד שני אם הוא חי כמו שאתה אומר יש בזה משהו מאכזב בעיקר בגלל שזה שובר את ההגיון הפנימי של הסדרה.

אפשר להסוות את עצמך כשיש לך ריח של מהלך מכל הדם שלהם והגופות וכל זה אבל לגלן אין משהו כזה כל הבשר והאיברים הם של ניקולס והבשר שלו טרי. אז זה חסר הגיון
שהם לא שמים לב לגלן הוא לא יכול להסוות את עצמו עם זה.

חוץ מזה יש שם כל כך הרבה מהלכים שאין מצב שניקולס מספיק לכולם.

כמו שאתה אומר רואים שניקולס נופל עליו אבל אחר כך לא רואים את הגופה שלו בכלל. ככה שזה די זלזול באינטלגנציה שלנו אם הוא ימות.

מצד שני, גלן הוא הכי זריז בחבורה שלהם והוא הצליח לצאת מכל מיני סיטואציות הזויות כמו הבאר שזרקו אותו אליה בתור פתיון.

בגדול אני מסכים שאם הוא חי אז זה פשוט זלזול בנו.

כי הדבר הכי מלהיב בסדרה הזו זה שאין לך ביטחון שאף אחד ישרוד אולי חוץ מריק.
ואם הם לוקחים את המתח התמידי הזה הם הורסים את כל מה שמיוחד.

אאוץ את הפרק של שבוע שעבר ראית לפחות?

גם כן היה גדול. תסתכלי על הצד החיובי תהיה לך אחלה צפיית בינג' ואחריה...
tales (של TT )

V Has Come To

New member
תתחילו לראות סדרות איכות כמו פארגו וטרו דיטקטיב...

ולא זבל כמו המתים המהלכים...
הטעם שלכם בסדרות גרוע כמעט כמו הטעם שלכם במשחקים...

תראה מד מן לפני שאתה מכריז על אנשים שיש להם טעם גרוע.

אם אתה בכלל מסוגל להנות מסדרה עם איכות ספרותית כמד מן.

V Has Come To

New member
ניסיתי לראות את הפרק הראשון של מד מן איזה 3 פעמים...

ונרדמתי באמצע כל פעם...מה שכן אני מוכן להודות שזאת סדרה שהיא בטח כן איכותית הרבה יותר לפחות מהמתים אבל פשוט היא לא בשבילי...

אני דווקא חושב שבמתים יש אחלה מורכבות רגשית.

ציפיתי לסדרת זומבים טיפשית, ואני לא יודע עד איזה פרק ראית ואיפה נשברת אבל
זו סדרה שמתייחסת ברצינות לאפשרות של האפוקליפסה הזומבית הדמויות אמינות
ויש בסדרה הזו הרבה מעבר לאקשן.

מראים שם דמויות שצלם האנוש שלהן מתקלף מהן כמו חתיכות עור מתות. ובצורה הכי ריאליסטית שאפשר.

זו סדרה על רמה ואני לא רואה סיבה להתנגח בסדרה הזו, מלבד להיות "המגניב"
ששונא כל מה שפופולארי.

לא תמיד יש קורלציה בין פופלאריות לאיכות זה ברור. אבל גם לא כל מה שפופולארי הוא אוטומטית דבר שטחי חסר עומק.

מוזר לי שהחלטת שמד מן אולי איכותית למרות שלא סיימת את העונה הראשונה שרק בסופה, אתה מבין לאיזה מקום משוגע ופסיכי הגעת בסדרה שנראת שיא הבנאליות האמריקאית.

בעוד שהחלטת שהמתים טראש.

V Has Come To

New member
זה טיפשי להאשים אותי באנטי פופלריות...

כשהסדרות שדיברתי עליהן ואני אוהב הן גם מאוד פופלריות ושל חברות ענק והן לגמרי במיינסטרים...אני ממש לא כמו איזה חבר שיש לי שרואה רק סדרות נורבגיות ושוודיות שאף אחד לא מכיר...
שלא נדבר על סדרות עבר שהן ממש בטופ אצלי כמו הסופרנוס ושובר שורות שהן כנראה הסדרות דרמה הכי פופלריות אי פעם...
מד מן זאת סדרה מיוחדת ששמעתי עליה הרבה דברים טובים מאנשים שאני מעריך לכן אני די בטוח שהיא אכן סדרה איכותית...
המתים זאת סדרה על הנושא הכי חרוש שיש כיום..זומבים\אפוקליפסה וחוץ מזה שהנושא חרוש הוא גם לא ממש מושך אותי אישית מתחילה..אין לי שום כוונה לצפות בזה...

אז בקיצור אפילו לא צפית במתים המהלכים ואתה מלכלך.

לפסול את המתים בלי שראית בכלל על מה מדובר רק כי הנושא ממש חרוש וכנראה נפלת על סרטי זומבים גרועים שהמאיסו עליך את הז'אנר... מה חשבת על The last of us?

אגב, הסופרנוס, מד מן זה מהכותב של הסופרנוס אבל אתה בטח יודע את זה.

מישהו 2

New member
אתה לא יכול לבקר דברים לפני שצפית

תראה לפחות את 2 העונות הראשונות (העונה הראשונה היא עונה של 6 פרקים ולא מייצגת את איכות הסדרה).
רק אחרי זה תגיד על זה מה שאתה רוצה. תגיד שזה הדבר הכי גרוע שראית בחיים אחרי 2 עונות, אני לא ממש יאמין לך אבל אני אכבד את זה

זה מבוסס גם על קומיקס מאוד מוצלח.
&nbsp
אני חשבתי בידיוק כמוך לפני שהתחלתי לראות TWD - עוד פעם הנושא החרוש הזה של זומבים? מה כבר יש לעשות סדרה שלמה על זה? וכו' וכו'... אבל הם באמת לקחו את זה לרמה אחרת, שבאמת תתחבר לדמויות ולסדרה. חוץ מהעניין "העל טבעי" שהוא הזומבים, כל דבר אחר בסדרה בנוי בצורה הכי ריאליסטית שיש.
&nbsp
אני צפיתי בעונה הראשונה של True detective ולא הצלחתי להתחבר לדמויות, למרות שהעלילה נראית סבבה. אבל האופי של הדמויות היה משעמם ומרדים.

צודק. אני אפילו אהבתי את העונה השניה למרות שהרוב לא אהבו.

דווקא בעונה השניה נכנסתי לסדרה לגמרי. בעונה הראשונה בעיקר דריל משך אותי לא לוותר כי הוא היה דמות מדהימה בעונה השניה נקשרתי לכל הקבוצה ברמות אחרות.

יש בה פחות אקשן מבשאר העונות זה ברור אבל אני מסכים איתך שזו עונה מעולה.

V Has Come To

New member
אם לא אהבת את טרו דיטדקטיב...

ואתה אומר שהאופי של הדמויות משעמם ומרדים אין לנו כלכך טעם להמשיך להחליף דעות על סדרות כי אני ממש חושב הפוך ממך...
ועכשיו שאמרתם לי שזה מבוסס על קומיקס זה בכלל מוריד לי עוד יותר מהסדרה...אני לא אוהב קומיקס ולא אוהב עוד יותר סדרות וסרטים מבוססים על קומיקס חוץ מבטמן כי שם יש יותר אלמנטים קודרים ושל פשע...

במתים המהלכים אתה תמצא המון אלמנטים קודרים תאמין לי.

זו לא איזה ספיידרמן או משהו כזה (למרות שאני אוהב את ספיידרמן) אבל זו לא סדרה קלילה שאתה אוכל איתה פיצה וקולה ותוקע גרפס, ואתה לא אוכל פיצה כי אתה לא יכול לזוז מהמסך בכלל.

חוץ מזה הסדרה יש לה זהות ועצמאות משלה, נפרדת מהקומיקס והיא סוטה מהעלילה שלו ולא מפחדים שם לקחת עצמאות איפה שהם חושבים שהקומיקס לא מתאים לסדרה או איפה שלדעתם יש דברים שעובדים רק בקומיקס.

תכף תגיד לי שבכלל לא תנסה את the wolf among us כי המקור שלו בקומיקס, איזה פספוסים.

PlayGirl3

New member
מה אתה בכלל טורח לענות לטרול הזה?

אני עוברת על ההודעות שלו בשרשור ופשוט בהלם שאתה ומישהו2 מנסים בכלל לשכנע אותו אחרי הטיעונים הטיפשיים שהוא העלה.

אף פעם לא ראיתי בן אדם כל כך חסר ביטחון שצריך בכל הודעה שנייה לנסות לעבוד על מישהו שיש לו טעם טוב. השרשור הזה מוכיח יותר מאי פעם כמה הטעם שלו חדגוני.

כדי שיבין שדיבר שטויות ויאכל את הכובע שלו.

לא יודע אם הוא חסר ביטחון או לא, אבל אני רוצה להראות שהבן אדם הזה סתם שולל כל דבר שלא מוכר לו ובלי שום היכרות עם החומר שהוא שולל.

אני הרי ידעתי מראש שהוא לא צפה במתים המהלכים כמו שידעתי שהוא בחיים לא שיחק באף JRPG שהוא מלכלך עליו (ועל מי שמשחק אותו)

אז רציתי לראות אם צדקתי גם במקרה הזה, וזה היה נכון כמובן.

למעלה