מי ראה את זה???

a d i d a s 2 1

New member
מי ראה את זה???

בחיימשלי לא ראיתי את זה.. איזה חמודדדד זה היה בהתחלה, לא?

livi4

New member
שמת לב לחולצה

איזה קטעים לאן החזרת אותי אני מתה .... ולשירלי יש למטה קישורים בתוכן ההודעה - תכניסי ו....

a d i d a s 2 1

New member
נו מה אני קטנה קטנה אבל יש בי המון

נילי אמרה שאני קטנה עכשיו... ולא במימדים! ממממ כפרה עליך אני ניסיתי ככה...לא מצליח לי..לזה התכוונתי

talytal

New member
אווו, זה ישן, אבל כל כך יפה! ../images/Emo140.gif

אחד מקטעי הוידאו הראשונים שהופיעו, ממש ממש בתחילת העונה של "כוכב נולד". צולם עוד לפני שג'קו ונירית ביצעו את השיר בתכנית, ובגלל זה יש ביצוע רק לפיזמון, שבתקופה ההיא היה החלק היחיד בשיר שהכירו. אני ממש אוהבת את הקטע הזה, כי זה שירה נטו, בלי קשקושי מוח של כתבים מתחכמים...

a d i d a s 2 1

New member
אז זהו שלא ראיתי את זה...

שדרו את זה? לדעתי זה נפל בדיוק בשבעה של אחי או של סבא שלי..אחד מהשניים ובגלל זה פספסתי את התכנית של תגידי אני זוכרת שפספסתי... וליבי נששששששששמה, הגופיה זה בין הדברים הראשונים ששמתי לב אליהם חחחחחחחח רק מח של סמרטוטה עצבנית יכול לקלוט כאלה דברים במהירות האור...

talytal

New member
לא, זה לא שודר בתכנית

אם אני זוכרת נכון זה הופיע בכלל בכתבה של Ynet על מאיה רוטמן...

a d i d a s 2 1

New member
אה ואטאבר..איזה חמוד!

באמא שלי שאני מתגעגעת לימי חמישי שהייתי מחכה כל השבוע לתכנית ... שהייתי מזרזת את כל העולם ואישתו מהבתי קפה כי לי יש להגיע הביתה!

talytal

New member
אני אעבוד על להעלות עוד כמה קטעים

בשבילכן... אעדכן בהמשך.

a d i d a s 2 1

New member
נו כבר רשמתי פה פעם...

מי שמחפש באדם מלאך לא ימצא בו אפילו אדם אבל מי שיחפש באדם , אדם, ייתכן וימצא בו יישות של מלאךךךךך!

a d i d a s 2 1

New member
גם המשפט אוהב אותך...

אמאאאאא אין לי בית בחדריי במיטתי ואין לי מנוחה אילו יכולתי הייתי בוכה עוד דמעה מלוחהההה

talytal

New member
אוף, יוטוב לא משתף פעולה...

כבר פעם חמישית שאני מנסה להעלות את הוידאו והמחשב שלי נתקע באמצע.
בכל אופן, יש את הקטעים המקדימים שהיו בתכנית לפני "נרדם על החולות", "הייתי בגן עדן", ו-"תגידי". אנסה שוב מאוחר יותר.

למעלה