מי ראה את זה???

מגושקה

New member
ואי לא ראיתי את זה אך פעם../images/Emo2.gif

איזה יפה הוא פה
ותגידו מה שתגידו אבל הוא תחמן, חחח עולה לגבהים שאף אחת לא מסוגלת להגיע אליהם, אהבתי. ותודה עדידס,
אני כבר לא מחפשת ביוטויב חומר חדש כי הייתי בטוחה שראיתי את הכל, איזה כיף לגלות פנינים כאלה.

talytal

New member

talytal

New member
והכל בזכות פומיקי ../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif

דורית41

New member
../images/Emo51.gifטליטל-תודה!

אני פעם ראשונה רואה את זה,(לא את הגופיה הירוקה...-אותה כבר ראיתי). אבל זה חמוד לאללה.ובקטע של נרדם-סוף סוף אנחנו מכירות מקרוב גם את אודי.(כי הוא לא בא למועדונים). אני בגיחה קצרה והולכת לישון-לילה טוב.

../images/Emo12.gif היה שווה לחזור.. קטעים נדירים!

לפחות בשבילי שלא ראיתי את התוכניות האלו בlive וכל קטע כזה חדש ומיוחד לי, אבל הקטע האחרון במיוחד..מדהים! קודם כל הצחוק
, אף פעם לא שמעתי את ג'קו צוחק ככה מכל הלב, והמשפט הזה שהוא ישיר על רגש כי חסר לו.. אךךךך
אבל עכשיו הרגש חזר, בגדול חזר !!! תודה טליטל ולילה טוב וחמים

אה אגב עטלף גם אביב גפן רוצה להיות

ככשאלו אותו אצל יאיר לפיד איזו חיה הוא גם ענה עטלף אבל אביב הציג סיבה אחרת כי הוא "קטן,מכוער עם קול חרא" (ציטוט שלו..
) ,מה יש להם מעטלפים?? יש לי כמה ליד הבית שיוצאים בלילה ופעם כמעט זינק עליי אחד, באמת מפחיד אבל מה רע למשל בסתם תוכי,
מהסוג הזה

talytal

New member
../images/Emo24.gif מה נשמע, מתוקיזה?

איזה יום ארוך! מתי כבר סופשבוע, מתי כבר הופעה של ג'קו? יומיים מעולם לא נראו לי כמו כל כך הרבה זמן...

מה אתן הולכות? חשבתי שויתרו פה

בגלל העניין של הגיל והסלקציה "הקפדנית" שהם כתבו אבל אם החלטתן ללכת cool וחבל שזה ביום שישי ואני לא יכולה להצטרף.. (דווקא עם בני 18-20 יכולתי להשתלב טוב
:- D ) אבל בבקשה תמסרו לג'קו ד"ש ממני..

Nova5

New member
היי, טליטל

תודה לך על הקטעים שהעלת אתמול. קיבלת מסר שלי אתמול?

talytal

New member
היי מתוקיזה! ../images/Emo140.gif

קיבלתי, אבל ראיתי את המסר נורא מאוחר בלילה, ומתוך עייפות גדולה מדי להתחיל להתנסח בצורה נורמלית... אני אוסיף עוד מעט את הלינק שהצעת. רעיון מעולה!

Karina85

New member
חמודיזה!!! הכל בסדר,

מה איתך? סורי שלא עניתי קודם, הייתי בערב גדודי!!!

ברר איזה קור בחוץ../images/Emo186.gifאת צודקת הצחוק

שלו בקטע כ"כ טבעי וחמוד ,מרגישים שזה בהתחלה כשהוא עוד היה משוחרר לפני כל הלחץ של התחרות.. תודה תודה תודה שהעלת

talytal

New member
אין בעד מה, בנות!! ../images/Emo24.gif

שמחה שנהניתן! תכלס אלה קטעים קצרצרים, אבל נראה לי שאת כל השאר כבר יש באתר של קשת. אם מישהי חושבת על עוד קטעים שאין שם, שתיידע אותי ונראה מה אפשר לעשות. אה, וערכתי סרטון די ארוך של כל הסאגה של העלייה של ג'קו לחצי גמר (הדו קרב פתע בינו לבין זהבית, הביצוע שלהם, הזכייה שלו וכו') ואני אעלה את זה גם עוד מעט.

למעלה