מי ראה עכשיו סיינס בהוט אקשן?

Nirrr212

New member
מי ראה עכשיו סיינס בהוט אקשן?

אחד מסרטי מדע בדיוני הכי טובים שראיתי... למעשה ראיתי רק מהאמצע עד הסוף אז אני מתכוון מחר לראות את כולו.. תנו חוות דעתכם על הסרט...

Darakan

New member
אהממ

הסרט עשוי טוב ומקפיץ מאוד, אבל הוא אידיוטי. חייזרים שבאים בחלליות בלתי נראות ולא מצליחים לפתוח דלת עץ מסכנה... ולשם איזו מטרה? "לקצור" בני-אדם...

Majestic12

New member
מסרט "סיינס"

היום אצפה בסרט לראשונה. אני זוכר כשהוא הופק, אבל לא היו לו ביקורות טובות... אבל - טוב מראה עיניים...היום (יום שני), יש שידור חוזר בשעה 16:40, ואני מתכנן לצפות בסרט....

ירדן121

New member
כשהוא יצא בדיוידי השכרנו אותו ואיזה

מפחיד הוא . למרות שזה לא אמיתי(אולי לא אמיתי!) יש לי פחדיםםםםםםםםםםםםםם מחלק מסוים בסרט... ועוד משהו אני יאמר לכם זוכרים שהעלתי לפה כתבה פרצופים אנושיים במאדים? ראיתי סרט שקוראים לו "המשימה מאדים". אולי אתם מכירים למי שיש הוט ביום שבת בלילה היה. מסופר על אסטרונאוטים שטסו לחקור את מאדים והם מצאו הר שיש בתוכו משהו זאת אומרת הוא מהבהב במכ"ם שלהם. אז הם הלכו לבדוק מזה והייתה מן סופת חול שבלעה כמה אסטרנואוטים ולאחר הסופת חול התברר להם שההר הזה הוא פנים של בנאדם ענקיים. ואסטרונאוט אחד ניצל והם באו להציל אותו והם גילו שהצליל המוקלט של הסופה אם הופכים אותו בכמה דרכים הוא הופך לדי.אן.איי אז הם הלכו לבדוק את ההר ונכנסו לתוכו כלומר לתוך המבנה של הפנים הענקיות האלה והם גילו שבתוכו יש את כל ההיסטוריה של המין האנושי ומי עיצב את הצורה של איך שהפנים שלנו נראות . מקווה שהבנתם כי צריך לראות את הסרט בשביל זה.

falson

New member
"סיינס" סרט טוב עד העשר דקות האחרונ

האחרונות שלו,מאכזב מאוד הסוף. "המשימה מאדים" סרט מעולה.

Nirrr212

New member
תגיד אתה יכול להעלות לפה לינקים

או תמונות של הפרצופים האנושיים שיש במאדים? אני זוכר שראיתי באיזה אתר אבל שכחתי כבר מהו.. תודה.. ואני חייב לראות את כל הסרט "המשימה: מאדים" יש לי נטייה לעזוב סרטים באמצע חח

Majestic12

New member
לינקים...

הנה לינק לאתר שבו כל ה"פרצופים" וה"מבנים" שצולמו על המאדים. יש עוד לינקים בדף הלינקים של אתר המרכז: WWW.UFOISRAEL.ORG ורק לידיעתכם - לאחרונה מתרבים הצילומים המגיעים מירחיו של מאדים ומירחיהם של שבתאי וצדק - גם שם נראים מעין "מבנים" מוזרים...יש להמתין עד שיגיעו צילומים איכותיים יותר...

סנגי

New member
כבר היום יש לווינים../images/Emo153.gif

כבר היום יש לוויני ריגול בעלי רזולוצייה של סמ מאדמה בעלי חדות של סכין יפנית לדעתי הגיוני שירכיבו אותה על הגשושים הלווינים ששולחים למאדים ולירחים לכן הם יתנו סוף סוף עדות חד משמעית אם זה מבנים תבונתיים או לא. לדעתי התמונות הסנציוניות לעולם לא ישחררו החוצה יצונזרו. לדעתי כבר קיימים תמונות בעלי רזולצייה גבוה שאולי ידהימו תעולם. אם חברה פרטית כמו וירגן הייתה עושה זאת גם ללא כוונת רווח לשלוח לוויני צילום וגשושים למאדים ולירחים היינו מקבלים את תמונות המבנים ללא סלקצייה והטייקונים העשירים האלו היו מרוויחים תהילת עולם על גילוי תמונות חדות של מבנים תבונתיים כמו כן בלעדיות על החומר זכויות יוצרים כניסה לספרי ההיסטורייה על חופש המידע ועוד ועוד. לכן צריכים לזרוק את הכפפה למילירדרים הפרטיים האלו שייקחו את היוזמה בשם חופש המידע העולמי ציבורי.

Majestic12

New member
קשה לצנזר

הלויינים הנמצאים כיום באזור מאדים ושאר כוכבי הלכת, וכן כל הגשושים שמטיילים על פני המאדים, שולחים יחד מאות אלפי תצלומים. אי אפשר לצנזר הכל. כיום נאס"א פשוט מתעלמת במידה ומתגלה משהו חריג, או מכסימום מנסה לתרץ את הצילום כמשחק אור וצל וכ"ד. דוגמא קלאסית לחוסר היכולת המלאה של נאס"א לצנזר הכל, הוכח בסרטון הוידאו שצילם ד"ר אורן סוורינגן (בארה"ב) מלפני כמה חודשים, ממעבורת החלל, בו נראו מספר עבמי"ם. הצילומים מועברים בשידור חי ויש צנזורה (ע"י דיליי של כ- 5 דקות מרגע קבלת הצילומים ועד לשחרורם), אבל לפעמים הצנזורים לא שמים לב, וכך מודלפים קטעי וידאו מוזרים ויוצאי דופן...

Gilliana

New member
מכירה את הסרט

ראיתי אותו כשהיה חדש - ולא התלהבתי. הרעיון די מטופש וגם האופן שבו הסרט עשוי לא משהו. הייתי מצפה למשהו מוצלח יותר מסרט ששנים מכוכביו הם טים רובינה וגארי סיניס, שחקנים יוצאים מהכלל בד"כ.

Majestic12

New member
הסרט...

למען האמת הסרט די תלוש מבחינת העלילה - עלילה שרק לוקחת את רעיון ההטבעות והופכת אותו לסיפור דמיוני מלא פנטזיות (עם קצת גניבת רעיונות מהיום השלישי - על חייזרים שבאים להשתלט על העולם)... לא יותר מסרט בינוני לדעתי. כלומר - עוד סרט לשעות אחר הצהריים...

צודקת לגמרי ../images/Emo45.gif

אני פשוא לא מבין את זה, רוב סרטי המדע בדיוני פשוט לא טובים, כלומר כיף לצפות בהם וזה באמת מעניין אבל מבחינת העלילה, הם משאירים את העלילה פתוחה, כשאני רואה סרט מדע בדיוני אני רוצה לדעת את הסוף, זה די מעצבן כשמפסיקים הכל בשיא.

Majestic12

New member
"רוב סרטי המד"ב"?

תלוי על אילו סרטים אתה מדבר. אני חושב שרוב הסרטים דוקא טובים ואפילו מצויינים - למעט פה ושם נפילות.

Majestic12

New member
כן.... ../images/Emo8.gif לא משהו מיוחד..

כבר היו סרטים טובים בהרבה...

gozlan8

New member
../images/Emo5.gifבאמת?!

ואני, כמו ילדה קטנה, כשהתחיל להיות SPOOKY החלפתי ערוץ מיד, שלא אפחד...

Majestic12

New member
../images/Emo13.gif כן - הסרט מפחיד...אבל...

הוא יותר דמיוני מבדיוני. זה יותר סרט אימה מאשר סרט מדע-בדיוני...

למעלה