מי ראה עכשיו סיינס בהוט אקשן?

אני מכיר! זה עם זה ששיחק בגולשים

בזמן, חח אתה השכרת אני ראיתי בטלוויזיה, אבל לא משנה....

Nirrr212

New member
יש קטע אחד שממנו לדעתי היה השיא

שהאיש (נקרא לו מל גיבסון בשמו האמיתי) הלך להביא את הטלויזיה למחרת וראה דרך הטלויזיה הכבויה צל של חייזר וזה היה מפחיד כל הקטע הזה ולדעתי היה ממש מרתק.. מישהו מסכים?

noname20000000

New member
סיינס.

מעולה. אחד מסרטי החייזרים המועדפים עליי, אפשר לומר. וזה גם הסרט הראשון שאני ודוד שלי ראינו לגמרי לבד בקולנוע. (בלי קשר לנושא הנ"ל).

חפY

New member
לא לשכוח

את סרט הקולנוע המוצלח, לטעמי, "תיקים באפילה" שאף הוא עסק בהשתלטות הדרגתית של חוצנים על העולם. דרך אגב- קראתי או שמעתי באיזשהו מקום שחלק מהמקרים המוצגים בסדרת הטלויזיה- מבוססים על סיפורים אמיתיים. מישהו יודע אם זה אכן כך?

Majestic12

New member
אז בקצרה לגבי תיקים באפילה

הסדרה כולה מבוססת על סיפורים ותקריות שאירעו (אגב - לא כולם לקוחים מתחום העבמי"ם - חלק לקוח מאירועים מוזרים ובלתי מוסברים שאירעו בעבר). כמובן, שלקחו רק את לב הסיפור האמיתי, ועליו הלבישו סרט שלם עם עלילה דמיונית. כל העוסקים התחום העבמי"ם, תמיד מוצאים איזכורים לתקריות אמיתיות ומוכרות מתחום העבמי"ם. אבל לדעתי - אין כמו הסדרה "TAKEN". הסדרה הזו למעשה סקרה את כל ההיסטוריה של חקר העבמי"ם המודרני, כמובן תוך כדי יישום האירועים על סיפור דמיוני ועלילה דמיונית. חבל שהסדרה לא שודרה בישראל בכבלים - אני ממליץ לכם להוריד אותה, או להיכנס לאתר של הסדרה...

Majestic12

New member
סרטי המד"ב הטובים ביותר

בזמנו ערכנו רשימה של סרטי המד"ב הטובים ביותר (בפורום הרשמי של המרכז לחקר עבמי"ם), ואני מזכיר רק כמה...אז למי שבאמת מעוניין מסרטים איכותיים, מהטובים בכל הזמנים - הנה רשימה חלקית (בטח שכחתי כמה...אבל עוד לא שתיתי קפה הבוקר): 1. מפגשים מהסוג השלישי. 2. מלחמת העולמות (הגרסא המקורית מ- 1952). 3. היום בו עצרה האדמה מלכת. 4. זרע אנדרומדה. 5. האלמנט החמישי. 6. ET. 7. מלחמת הכוכבים (כל הסדרה).

Gilliana

New member
שכחת הרבה חנן ../images/Emo13.gif

מה עם: סדרת "שליחות קטלנית" למשל? CONTACT? בחזרה לעתיד? ורק בגלל שאני ממהרת אני מקצרת את הרשימה...

CONTACT השאירה עליי רושם חזק מאוד!

פשוט הייתי מרותק לסרט ברמות, לפי דעתי זה היה הסרט הכי טוב שראיתי, הסרט הזה סיקרן אותי לגמרי,פשוט לא רציתי שהסרט יגמר, אני לא יודע איך להסביר את זה...

Gilliana

New member
תיקים באפלה...

מבוססת על היסטוריה ועובדות אמיתיות בשפע שסביבן טווה הבמאי כריס קארטר את תאורית הקונספירציה שלו, במומחיות ובגאונות. לפניח כחדשיים הרציתי על הנושא במסגרת פסטיבל אייקון 2005 שנערך בסינמטק ת"א.

Ker

New member
הסרט "תיקים באפלה"

התאכזבתי מהסרט ,היו יכולים להשקיע יותר גם בעלילה וגם באפקטים ..

בילבי16

New member
בקשר לסיינס

החייזרים הם ממש לא הפואנטה בסרט הזה. הם סה"כ כלי להעברת מסר. הסרט הזה מנסה להעביר מסר שבעצם כל מה שקורה בחיים שלנו צריך לקרות, אין צירופי מקרים, לכל דבר שקורה בחיים יש סיבה. זה המסר המרכזי בסרט. והעבירו אותו דרך הסיפור עם החייזרים, אבל החייזרים הם לא הפואנטה שלו בכלל.

100police

New member
מצטער להתערב..

מצטער להתערב-- ..סתם ככה בפורום, אבל לא יכולתי שלא להביע את דעתי - מה, לכל הרוחות, עובר על הסרט הזה? הוא היה מצויין לכל אורכו, ולפתע מופיע חייזר שללא ספק עוצב על ידי קבצן שנמצא זרוק ברחובות, זורקים עליו קצת מים, הוא מת וכולם הולכים. מה הייתה הבעיה לגמור את הסרט הזה בדאוס אקס משינה ("האל במכונה" - כשמביאים לנו סיום פתטי שנגמר באופן שהתסריטאי המציא בראשו כדי לא להתחייב למתוח את הבעיה עד שתהיה רלוונטית - או כמו שאמר סופר במאה ה-19 [שבמקרה גם כתב את הספר שעליו מבוסס הסרט "מלחמת העולמות"]: "מה מפתיע בעולם שבו הכל יכול להיות?")? נכון, זה יהיה פתטי, אבל לפחות פחות פתטי מלראות חייזר כזה עלוב. ובכלל, הסרט בכל זאת נגמר בדאוס אקס משינה - שהרי מותו של חייזר אחד היא לא סיבה לנסיגה של צבא חייזרים שלם, מה אני אגיד לכם, הסרט הזה היה כל כך טוב, והוא הרס את כל מגדל הקלפים שהיה לו בנשיפה אחת.

Majestic12

New member
יכולות להיות 2 סיבות לכך:

1. כותבי התסריט החליטו ללכת על ז'אנר האימה, יותר מאשר על ז'אנר הבדיוני. 2. מל גיבסון לא קרא את הספרים של ג'י וולס. הוא היה עסוק כנראה בקריאת הברית החדשה (לקראת הפקת הפאסיון)...

למעלה