מי רואה הישרדות?

mor000

New member
מי רואה הישרדות?

אני התחלתי לראות את הריאליטי בפרק הראשון, הבנתי שזה הולך להיות בשבתות והחלטתי שאני בהחלט יכולה להתמיד שעה ומשהו ביום שבת בכדי לראות סדרה אמריקאית, אבל הפעם בעברית, וכמובן מה שעושה את זה עוד יותר מעניין - הישראלים!!! אבל לא. החבר'ה מערוץ 10 השקיעו כל כך הרבה כסף בתכנית הזאת, שהם החליטו לשדר אותה גם ביום ראשון, ואחר כך ביום רביעי, ואז עוד קצת ספיישלים מאי המתים ביום חמישי או וואט אבר. הפסקתי לעקוב, לא שהתכנית כל כך על רמה, אני חייבת לציין שבאנגלית זה נשמע הרבה יותר טוב, ו20 ישראלים תקועים באי, זה לא בדיוק כמו 20 אמריקאים שתקועים על אי.... איך אני הגדיר את זה.... זה הרבה הרבה הרבה יותר מסוכן, מגיע מהמקום מוכר ואולי בגלל זה גם יותר משעמם. אני מקווה שערוץ 10 יבינו סוף סוף שיש לנו קצת חיים, ואנחנו לא באמת שמים לב באיזה יום הם מחליטים השבוע לשדר את הפרק... בכל זאת, יש קצת איכות בקוביות האלו שמופיעות על המסך שלי מדי פעם, ואני ממש לא רוצה לפספס אותם. ד"א אתמול יצא לי לצפות... תגידו, אני היחידה שרציתי להוציא את דן החרמן הזה מהמסך ולהביא לו מכות?! אם זה ימשך בקצב הזה, והעורך דין החמדמד הזה ימשיך להעיף לי את הקוביות מהמסך, אני חוזרת לערוץ 2... בעצם אתם יודעים מה?, אני מעדיפה לכבות את הטלוויזיה. מה אתם אומרים? שיהיה שבוע מצויין.

דן חתיכת מאנייק/: ../images/Emo29.gif בכלל, כל ג'יבארו מעצבנים וסכסכנים לגמרי,אולי חוץ מהמורה לספורט... אני ממש מרחמת על יעל עכשיו

mor000

New member
אני חושבת שסיון הכי מלכה...

כולם עסוקים בתככים המעצבנים האלה ורק היא קולטת שהיא פאקינג בקאריביים [= וכמובן לא שמה על אף אחד!!!

סיון שוכחת דבר חשוב../images/Emo29.gif אם היא סוציומטית-אנשים יעיפו אותה. אם יעיפו אותה-היא לא תהיה יותר בקאריביים. משמע- תהני בקאריביים אבל אל תהיי מפונקתO_O

mor000

New member
../images/Emo6.gif בידרת אותי....

יש לי הרגשה שהיא לא הגיעה בשביל המשחק... שבוע בקאריביים על חשבון ערוץ 10 נשמע טוב גם בלי הדירה בסוף לא?

amit678

New member
כן אה?!

למרות שכשחושבים על זה שאין להם אוכל, מקלחת וכאלו ואם הם לא מנצחים באתגרי הפרס העבירה מבאסת בטירוף ואם הם לא זוכים בחסינות אז אדם לאדם פשוט זאב... נשמע כבר פחות טוב

mor000

New member
אל תדאגי

אלו רק המצלמות שגורמות לך להרגיש ככה.... המצלמות מצלמות מקסימום 3-6 שעות ביום ועוד בעריכה זה נכנס לשעה, מה שאומר שבכל שאר השעות אין לך מושג מה קורה ותאמיני לי שהחיים נראים הרבה יותר יפים. אל תשכחי שזה רק משחק, הם לא שומעים את כל המוזיקה הזאת שמוסיפים לעריכה, וזה לא כזה 'מבאס' כמו שזה נראה לך, זה סתם האוירה והתחושה שהעורכים והיוצרים רוצים להעביר, זה נעשה אפילו בכל כתבה בחדשות.... יש שם גם המון דברים מבויימים, כן, בריאליטי יש גם ביום ואפילו הרבה ממנו. למשל אני אתן לך דוגמא, יואב לא נמצא באמת לבד על אי, קודם כל בגלל נושא הביטחון.. הרבה חיות ושטויות אחרות. דבר אחר צריך מצלמות, במאים, תאורה וכל החרא... הבנת?...

amit678

New member
תאמיני לי שיש מה לדאוג...

כבר אמרתי שחברה שלי הייתה שם, אז היא סיפרה לי שהבמאים שם ממש אכזריים... הרופאים היו צריכים להילחם איתם כדי שיתנו טמפונים לבנות(!!!) בהפקה רצו שהם יסתדרו עם עלים או משהו
ויש עוד הרבה דוגמאות כאלו...

amit678

New member
אני בצופים ו...

לפחות המחנ"ק שלי לא נראה ככה... יש מטבח ואוכל (ממש טעים
), יש מקלחות, שירותים כימיים (גם אם הם קצת מסריחים
), יש שקי שינה ואפשר להביא גם כל מה שאתה חושב שתצטרך... בעיני זה ממש לא כמו מחנה קיץ בצופים

מיכל163

New member
יובל, אם שאלת אותי...

אז שבט אופק, מהנהגת איילון. אללללללה אופק:) וטוב..נכון שזה לא ממש נראה ככה, אבל האמת שקשה לי להאמין שההפקה לא נתנה לבנות להשתמש בטמפונים ודברים כאלה. זה קצת...לא אנושי.

amit678

New member
בהתחלה היא לא רצתה לתת...

חברה שלי נסעה לשם, אבא שלה היה הרופא וההפקה לא רצתה לתת למתמודדים להשתמש בטמפונים. הרופאים ממש התעקשו כי זה לא היגייני והכול ובסוף נתנו להם. אבל זה רק דוגמה לכמה שההפקה קשוחה...

Volldemort

New member
אני מת על הישרדות!

בגרסה האמריקאית ראיתי 12/15 עונות
הישרדות ישראל טובה אבל אין על המקור. אה, וד"א, אני חדש! רון, בן 15.

mor000

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני מור הבדלה, בת 16 וחצי מראשון. כ"נ במעריב לנוער. תהנה פה.

SpongBobit

New member
רון !!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

ערוץ פאן ! גאד, התגעגעתי מלאאאאאא זוכר אותי ?

למעלה