מי רואה הישרדות?

SpongBobit

New member
זה היה גלולי ../images/Emo9.gif

אחלה DD: באמת ששנים לא דיברנו, וחבל ! היית המהתניק הכי נחמד !;; 3>

amit678

New member
אני! ../images/Emo13.gif

אני שמעתי על הישרדות הישראלי עוד לפני החופש הגדול של שנה שעברה כי אחת החברות הכי טובות שלי נסעה למשהו כמו שבועיים לצילומים בקאריביים כי אבא שלה היה הרופא שם והיא סיפרה לי שהיה שם הכי כיף בעולם אבל היא לא יכלה לספר לי כלום על המתמודדים כי היא חצמה על איזה חוזה סודיות (כן הסודיות שם ממש מפחידה..לפני כמה שהתחילו את הצילומים היה רשום באינטרנט שאחת המתמודדות שהייתה אמורה להשתתף השתכרה במסיבה או משהו והתחילה לספר שהיא תהיה בהישרדות וזה ופשוט העיפו אותה
). בקיצור ממש ממש חיכיתי לזה וזה ממש יפה אבל השינויי ימים האלו הם ממש בעיה- זה היה שישי ושבת, שבת וראשון, ורביעי ושבת. זה לא היה עיקבי אפילו שבועיים...יצא שאם ראיתי זה היה איזה חצי שעה אחרי שהפרק התחיל...סתם חבל שאת ההפקה הכי מושקעת שהייתה לערוץ עשר הם דוחפים לימים שאין להם מה לשדר בהם או אני לא יודעת מה השיקולים שלהם. זו באמת תוכנית טובה, אז נקווה שיהיה סיכוי שאני אצליח לעקוב אחריה! אה וסבאנה שולטים...אני ממש אוהבת את מולי

mor000

New member
מה מולי? ועוד משהו....

אפילו שערות על החזה אין לו... אני מהמרת שהוא לא ישאר הרבה, הוא סתם פוץ נחמד לעין. מה שבטוח, שהוא עדיף על דן. במידה מסויימת זה מאד מעצבן שככה ערוץ 10 מצליח לקנות אותנו. הרי מאד נח לקחת 20 דוגמנים ולשים אותם כל היום בלי חולצה על המסך שלנו ואז לצפות לרייטינג בשחקים. אני שמה כמה מאות שקלים על זה שהתכנית תגרור אחרי אלפי דיאטות ובמקרה העוד יותר גרוע, אנורקטיות. לפחות את הרייטינג הם לא מצליחים להשיג.

amit678

New member
מסכימה ולא מסכימה ../images/Emo13.gif

על מולי אני לא מסכימה איתך אבל בקשר לדוגמנים ממש כן...בשביל מולי מאמן קראטה זה רק מקצוע שניאחרי דוגמנות וורה הרבה יותר דוגמנית מברמנית אבל כדי שלא יגידו על ערוץ 10 שהם שמים אצלם רק דוגמנים בפריים טיים ושהם שיטחיים כי זה ריאליטי ורק דוגמנים זה לא משקף מציאות וזה אז למי שיש איזה מקצוע נוסף רשמו לו אותו אבל זה כזה ברור שהם דוגמנים... זה כמו שיגידו עלי בהישרדות שאני גננת כי עבדתי בגן ילדים לאיזה חודש בחופש הגדול...
ואל תדאגי, לצערי או לשמחתי, הרייטינג עוד יגיע ברגע שהם יחליטו על ימים קבועים (בתקווה שהם יעשו את זה...) וכבר שמעתי שמתכננים עונה שנייה בערוץ 10...

mor000

New member
לא הבנת אותי...

יש הרבה חבר'ה צעירים שנראים טוב והם לא הולכים לעבוד בדוגמנות... המילה "דוגמנים" הם רק תאור לאיך שהם נראים.... בפעם האחרונה שבדקתי, הרייטינג של הישרדות לא עבר את של נולד לרקוד, ככה שאת המטרה שלהם הם לא השיגו... [בכל מקרה ערוץ 2 הביא לעצמו שידור מיוחד עם הקרחת החדשה על ראשה של נינט באותו יום שהיה בו שידור של הישרדות...]

amit678

New member
דווקא הסכמתי איתך...

התכוונתי שאת מולי, וורה ואחרים שהם כביכול לא דוגמנים לקחו מסוכנויות של דוגמנים אבל בגלל, שכמו שאמרת, לא רצו שיגידו שהם לוקחים רק דוגמנים והכול הם די "הלבישו" עליהם מקצוע או שרשמו מקצוע שהם עושים חוץ מדוגמנות. רובם אפילו לא סתם אנשים יפים, הם פשוט דוגמנים אמיתיים... ערוץ 10 רצו אנשים יפים אבל בגלל שחבורה של דוגמנים יגרור תגובות של מבקרים שיקראו להם שטחיים הם ניסו להסוות את זה כמה שאפשר (והם לא ממש הצליחו) ע"י זה שהם לא רשמו לכולם דוגמנים במקצוע ושהם לקחו איזה מישהו אחד שנראה כמו סבא ועוד איזו מיסטיקנית שעוד רגע מתפרקת... אבל פייר, זה הרבה יותר נחמד שלאנשים שמסתובבים כל היום בלי חולצה שם יש קוביות

SofyTofy

New member
הם משדרים סופית בשבת ורביעי

וזה בגלל שקשת ורשת החליפו ימי שידור והרבה יותר קל להילחם מול כלבוטק מאשר מול נולד לרקוד. בעיניי, זה נראה ממש ממש טוב, למרות שיש לי נטייה לתרגם את כל הביוטיים של גיא זוארץ לאנגלית. זה"כ הפקה מאוד מושקעת ברמה מאוד גבוהה. חוצמזה שהישרדות האמריקאית היא התוכנית הכי טובה בטלוויזיה.

mor000

New member
אני עדיין חושבת שהרייטינג

ישאר נמוך... ההפקה מושקעת בכסף הרמה מגיעה מחו'ל... אותה מתכונת, תפאורה, זויות צילום ואפילו משפטים קבועים ועריכה קבועה. את האמת שהעברית הורסת לי את כל הכייף \=

amit678

New member
אני פשוט לא רגילה לעברית...

כזה ישבתי עם אחותי (שלא רואה הישרדות האמריקאי) וראינו הישרדות הישראלי והיו לי יציאות כאלה כמו שכשגיא זוארץ אמר השבט אמר את דברו אמרתי כזה בקול רם "your tribe spoken" וכל מיני כאלה ואחותי כזה "מה עובר עלייך?" וזה ממש הצחיק אותי...

SofyTofy

New member
ברור שמגיעה מחו"ל

הישרדות האמריקאית החתימה אותם על חוזה שהם עושים הכל אותו דבר ולא עושים שינויים. על כל פיפס קטן הם היו צריכים להוציא אישור. אז ברור שזה אותו דבר.

amit678

New member
אני יודעת אבל עוד לא ממש התרגלתי לעברית ../images/Emo13.gif

אבל יש גם דברים חדשים כמו אי המתים (גאוני ביותר)...

סבאנה רולז:)

גיא הכי חמוד שם,ובג'בארו סתם מנייאקים ! כולם שם מעצבנים,היה שם אחד נחמד,עומר וגם אותו העיפו (למרות שנועם חתייך:)) אני ראיתי את כל העונות של הישרדות,וטוב שהם לא מעתיקים משם את הכל! לישראלים פשוט אין רעיונות מקוריים (כוכב נולד,רוקדים עם כוכבים). אה דרךאגב,אני גילושה פשוט שיניתי כינוי...

mor000

New member
זה ברור שזה יהיה דומה....

הם קנו את הזכויות לתכנית מהגרסה המקורית... אותו סיפור עם כוכב נולד. זה פשוט ז'אנר שתפס בזמן האחרון ולפעמים הוא עולה הרבה פחות כסף מאשר תכנית מקורית.

amit678

New member
הם רוצים שזה יהיה דומה...

"הישרדות" היא תוכנית שהצליחה מאוד בארה"ב והם רוצים לעשות בדיוק את אותו דבר רק עם ישראלים. הם משתדלים שהפורמט יהיה דומה, אמנם הם מוסיפים קצת חידושים כמו אי המתים (שזה גאוני בעיניי...) אבל זה אמור להיות כמו המקור... שמעתם שבקרוב מעלים בערוץ 10 את היפה והמרובע (beauty and the geek). אני ממש אהבתי ואני מקווה שהישראלי יהיה טוב (לפחות
) כמו המקור... נראה לכם שזה יצליח?

X D D

New member
בכוכב נולד לא קנו את הפורמט

כל פעם הם מוסיפים משהו אחר לתוכנית רק כדי לא לקנות... לא נפסיק לשיר, דואטים... בקשר להישרדות, הם עשו את זה ממש טוב לדעתי, אבל גם אני הפסדתי די הרבה פרקים כי קשה לעקוב... לא שערוץ 2 יותר טובים. רביעי! שבת! לא, בעצם רביעי! או שבת! כרגע זה הולך להיות בשני [מה הקשר?!] לפי מה שהספקתי לקלוט אבל זה בטח ישתנה עד שאני אשלח את התגובה. אגב אני כינרת, כ"נ חדשה, כרגע נכנסתי לפה פעם ראשונה וגיליתי שנרשמתי לתפוז פעם באיזה כינוי מפגר [איך לעזאזל משנים?] ולא השתמשתי בזה אף פעם :]

למעלה