מי רוצה להיות ישראלי בכלל?

adonhashlulit

New member
מי רוצה להיות ישראלי בכלל?

מי לעזאזל רוצה להיות שייך לארץ שיורקת עליך? מי לעזאזל רוצה 'לתרום' לארץ כפוית-טובה?

EmGee

New member
חתיכת אפס מאופס זה מה שאתה

אין לך מושג בכלל מה ההגדרה פאשיסט אומרת ואתה מנצל מניפולציות זולות כדי להצדיק את העובדה שאתה פרזיט. אני מאחל לך חיים נפלאים כשתרד מהארץ ותפסיק לשדל אנשים לעבור על החוק. שתהיה לך טיסה נעימה ולא נשמע ממך בחיים. טרול.

yehuda18

New member
יש לי שאלה אליך

אם צבא לא עשית... שירות לאומי עשית?

yehuda18

New member
אז

אתה פרזיט נטו. אם מסיבות "אידיאולוגיות" לא עשית צבא.. אילו סיבות יש לך לא לעשות שירות לאומי במד"א/כפרי נוער וכו' ? אתה פשוט פרזיט שחיי על חשבון החברה שהוא נמצא בה מבלי רצון לתת מעצמו. אתה מתרץ את זה כמובן בכל מיני שטויות...

adonhashlulit

New member
יהודה היקר,

ראשית, לתקוף אותי, הדובר, על רקע אישי, כנסיון להוכיח משהו בדיון, זה כשל לוגי. תבדוק בויקיפדיה. כלומר: אתה מתחמק מהטיעונים שלי, בגלל בעיות שאתה טוען שיש לי. אפילו האיש האדיוט ביותר בעולם יכול להיות צודק מדי-פעם. לקרוא לטענות שלי 'תירוצים', זה לא להתמודד איתן, אולי כי אתה לא יכול להתמודד איתם? לא ויתרתי על השירות הצבאי מסיבות פוליטיות, למרות שאין ספק שהן היו שיקול. בנושא שירות לאומי: בזמנו שקלתי ברצינות לתרום את האנרגיות שלי עבור שירות לאומי, אבל אתה יודע, כשהחברה מכריחה אותך לתרום - אתה לא תורם. אתה משרת. להנות מעבדות כלפי מישהו בלי לקבל תרומה זה להיות מזוכיסט, אני חושב. לא שיש לי משהו נגד קהילת הBSDM : ) אבל אני, אני כן רוצה תמורה. אני לא מבין למה אני צריך לבצע עבודה שמישהו אחר היה יכול לבצע, ולקבל עבורה כסף. זה די ריאלי, אפילו אם ערך ה"תאכל ת'חרא של המדינה ותגיד 'תודה', אדיוט" הוא ערך עליון בחברה הישראלית. כמובן שאני מכבד את כל מי שכן מכופף את עצמו לשירות לאומי, אבל אם הוא עושה את זה רק בשביל שהחברה תקבל אותו ובשביל להגיד לאחרים "תעשה צבא או שירות לאומי כי אני עשיתי", אני חושב שהוא מאבד את השיעור שהוא בא ללמוד. בברכה, שלולית

yehuda18

New member
תראה

לך יש כשל, לא לי. ופרזיט זו לא קללה, זו עובדה - אדם שחיי עח"ש החברה ולא תורם לה הוא פרזיט. אתה פשוט מאלה שלא אוהבים שמכריחים אותם.. אין בעיה.. מבין. אבל נחש מה, אתה חיי בחברה מסויימת ואתה חיי לפי חוקי החברה. לא רוצה לחיות לפי החוקים? שלם את המחיר. לא רוצה צבא חובה? תשלם עוד 2000 ש"ח בחודש (אם לא יותר) מיסים לצבא שכיר. אנשים שפכו את דמם בשביל הבטחון האישי שלך ושל משפחתך.. אבל אתה לא אוהב שמכריחים אותך. עשה טובה, תרד מהארץ.

adonhashlulit

New member
יהודה היקר,

זכותך להמשיך להתעסק בי במקום בטיעונים שלי; אני כן אנסה להתעסק בטיעונים שלך, כי אני מחפש אמת, ולא פריקת עצבים. האמן לי, בהתלהבות הייתי יורד מהארץ, וכמה שיותר מהר! למרבה הצער, בשל אילוצים כלכליים שונים (ממש ככה, לא כל ה'משתמטים' גרים בצפון ת"א), העניין הזה נדחה שנה אחר שנה. אם יש לך סכומי-כסף שיעזרו לי לעוף מפה, אנא, תרום! אני סבור שהגזמת במחיר הצבא השכיר. להפך, צבא שכיר יעלה הרבה פחות, כי הצבא לא יצטרך להחזיק בעשרות-אלפי ג'ובניקים וג'ובניקיות שמשמשים כשלט אנושי בבקו"ם או מחזיקים בתפקידים כגון "סגן אחראי ממטרות". הבעיה שלי היא פחות עם "מכריחים", אלא יותר עם ההליכה העיוורת: לעשות משהו רק כי כולם עושים אותו. אתה יכול בעצמך לחשוב על כמה מקרים בהם הליכה עיוורת הובילה לטרגדיות ופשעים נוראיים. אנשים שפכו את דמם לשווא. אתה טוען שהם מתו בשביל להגן עלי. לא. הם מתו בשביל להיות מגניבים עם רובה (כמו רמבו!) או יותר גרוע, כדי לא להיות שונים. ואפילו אם הם מתו בשביל שאני אהיה חי - הדבר הכי ראוי שאני יכול לתת להם בתמורה זה 'להשתמט', ולהשאר בחיים. חבל על כל כבשת חאקי שנשחטה עבור פוליטיקאים ורועי-צאן אחרים, או כמו שמאיר אריאל זצ"ל אמר היטב - "כל האסונות בסוף הולכים אל מעדן חלב". ואם מה שאני צריך לעשות בשביל לא להיות עיוור זה להיות כבשה שחורה, כפי שאמרת - זה "לשלם את המחיר" - אשלם. רק כבשה שחורה רואה צאן. אני לא מחפש נוחות וקבלה. אני מחפש אמת וצדק. בברכה, שלולית.

yehuda18

New member
אתה באמת שלא שווה תגובה

להגיד שאנשים מתו כדי להיות רמבו... אתה רק מצדיק את הדעה שלי בנוגע למשתמטים - אפסים מאופסים. אני לא אגיב יותר להודעותיך.

otk

New member
אתה כזה יצור../images/Emo6.gif

בן כמה אתה בכלל? עד עכשיו, אם הבנתי נכון את "טיעוניך" (מי לעזאזל רוצה לתרום..." וכו'), עולה כי אינך התגייסת מסיבות הדוניסטיות גרידא. משעשע איך אתה ממשיך להתרעם למה אנשים עוסקים בך ולא בטיעוניך, למרות שכל טיעוניך מסתכמים למעשה בכמה אמרות כנף של מפורסמים שאתה מעריץ, ועוד כמה קלישאות חבוטות. חוץ מזה, באמת שלא נותר עוד מה להגיב לך. כל הודעה שלך נראית כמו ספר ציטטות. אני מאחל לך שיום אחד תשתחרר מהעולם ההזוי שיצרת לעצמך בדמיונך הפורה, ותבין שלהיות ביטניק בטלן שמאזין כל היום לפינק פלויד, היה אופנתי בערך בשנות השישים. רוצה לעוף מפה? תתחיל לעבוד ולשם מיסים, חתיכת פרזיט.

לא

אבל אם אתה עובד ומשלם מיסים (ואפילו מתנדב במסגרת אזרחית חלילה) אי אפשר לקרוא לך פרזיט.

EmGee

New member
לא

אבל מי שנכנס לפורום שיש לו מטרה מסוימת ומתחיל להטיף עם מניפולציות לההפך המוחלט כדי לעורר פרובוקציות הוא טרול.

למעלה