מי רוצה להפגש איתנו?

Naama P

New member
מי רוצה להפגש איתנו?

כדי להצעיד את הפורום הזה קדימה יש צורך בכמה צעדים חשובים ובהם בחירת מנהלים והחלטה על דרכי פעולה. אביהוא ואני רוצים מאד להפגש איתכם, הגולשים, כדי להקשיב, ללמוד ולשנות. ישנם שני מועדים רלוונטיים לפגישה שתערך במשרדי תפוז (השוכנים ברמת גן). אנא הצביעו תחת כל אחד מהמועדים ונחליט מתי תערך הפגישה. מועד 1: ביום רביעי 5 בדצמבר בשעה 11:00 בבוקר. מועד 2: ביום שלישי 11 בדצמבר בשעה 17:00 אחה"צ. בתקווה לשיתוף פעולה פורה, אביהוא ונעמה

Naama P

New member
מפגש ביום רביעי 5 בדצמבר בשעה 11:00 בבוקר.

מי שהתאריך מתאים לו שירים יד
תחת הודעה זו.

cial 1

New member
ערב טוב ../images/Emo136.gifNaama P|מה עם הצונים../images/Emo35.gif

cial 1

New member
חג.אורים.שמח.לך.לילדים../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif../images/Emo136.gif

Naama P

New member
משרדי תפוז נמצאים באיזור המרכז

והפגישה תערך כאן. אני מתנצלת בפני כל מי שלא יוכל להגיע, אך אין דרך אחרת לקיום המפגש. מי שעתיד הפורום מספיק חשוב לו ימצא את הדרך להשפיע.

לצערי לא יכולה להערך להגיע

בגלל השעות נעמה, אשמח לשוחח איתך ועם אביהו בכל אופן יש אפשרות שנארגן יותר מאוחר הפגישה? גלית

Naama P

New member
לא. אין אפשרות.

נשמח לשוחח איתך טלפונית, אך אינני רוצה לדחות את הפגישה.

Naama P

New member
מפגש ביום שלישי 11 בדצמבר בשעה 17:00 אחה"צ.

מי שהתאריך מתאים לו ירים יד
תחת הודעה זו.

סוזי10

New member
הייתי רוצה אבל השעות קשות

אני חושבת שכולנו כמעט עובדות ואחר כך ילדיםיוצאים מהגן. בשעות הערב הייתי שמחה, או שעות הצהריים שהילדודס עדיין בגן. לדעתי זה מפגש מאד חשוב, תבורכו.

0ziris

New member
../images/Emo140.gifרעיון מבורך -

אני שמח שיש אפשרות להגיע ולהשפיע . אני לא אוכל להיות מבחינת הזמנים - אבל אשמח להביע את דעתי בצורה אחרת או במייל או אחרת . כנ"ל תבורכו על הרעיון

5 סיגלי

New member
אשמח למפגש רק עם השעה יש בעיה

יכולה בשעות 19 ומעלה ביום שלישי

איציק78

New member
עוד פעם החליפו מנהלים

אני ישמח מאוד להפגש... אני הולך לפי הרוב מתי שמתאים לכולם אנימוכן להגיע ולהשפיע ... אולי נעשה את זה בתור מפגש חברי הפורום ויעוץ ... לנסות לבנות את הבית מחדש..... שכולם יבואו ולראות מה אפשר לעשות הלאה....

למעלה