מי רוצה להפגש איתנו?

Naama P

New member
אני ממתינה להרשמה למפגש.

חשוב שהוא יתקיים, אנא, עשו מאמץ.

סוזי10

New member
יכולה לעשות מאמץ ב 11.12 בשעה 17:00

אבל אולי אפשר למצוא דרך אחרת דרך המחשב כי אני בטוחה שיש הרבה שירצו להביע דעתם ולא יוכלו להגיע. אני במקרה גם גרה ליד תפוז ברמת גן. מי שחושב כמוני יצביע.

חדגורית

New member
לכוללללללללללםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.../images/Emo206.gif|בב

לכל החברים היקרים ....................... ש- התמרמרו, גידפו ,צעקו , עשו אוטינג לחברים,והביעו שאט נפש לפרום. ולכל החברים שנעלמו , או התביישו להכנס לפורום בתקופה האחרונה. ולכל חברי הקומונות ,והפורומים השונים ברחבי הנייט למינהים שמשתתפים בעזרה לזולת. זוווווווווו ההזדמנות להופיע ולהשפיע. אני קוראת לכולםםםםםםםםם לבוא למפגש ולהגיד את כל מה שאנחנו רוצים. מבקשים או מתכננים. אני חושבת שזה בדיוק יהיה המקום לכל המצוקות שעברנו יחד בתקופה האחרונה. לא נראה לי שתינתן לנו עוד הזדמנות פז שכזאת, ולאחר המפגש שלא יקומו כל אותם המקטרגים ויתלוננו שנית. וששוב לא תהיינה מלחמות בין חברי המרכז לצפון, או מי ינהל את הפורום , אזזזזזזזז קומו ועשו מעשה ובואו למפגש- לאחר מכן לא תהיה לאף אחד זכות להתלונן. אז קדימה קבלו
ממני והזיזו את ה-(_)(_) ובואו בהמוניכם.

miryams

New member
אז ככה....

א. המרחק והשעות - לא מסתדר לי במיוחד בשל העובדה הפשוטה שאני תלויה בתחבורה ציבורית ובנוסף מתנגש לי עם ימי הלימודים , מבחינתי , יום חמישי הוא הכי נוח לי כי לא לומדת. ב. בעיה קיימת - טרם שוחררה חסימתי בניק המקורי שלי .

טיגריס2

New member
עם כל הרצון להגיע

אין לי אפשרות אני עובדת משבע בבוקר עד שבע בערב אבל... אם ובמידה יסתדר לי למצוא מי שתחליף אותי אגיע בשמחה למרות שאני מגיעה מחדרה. בתקווה לימים יפים פנינה

לא יכולה בחנוכה...

משפחה שירים 'צטערת אבל אשמח להגיע ביום אחר מעדיפה יום חמישי אחרי הצהריים.

naoh

New member
עם כל הרצון בשעות הערב אין לי אפשרות להגיע

אם זה יקרה בשעות הבוקר אני יגיע ענת

לאביהו ונעמה מנהלי הפורום

ישנה נקודה חשובה במעשה הנתינה, שתוך המרוץ של עצם הנתינה שוכחים אותה, וככה שוכחים כמה אנשים בדרך. בהיותכם מנהלי הפורום החדשים, ואחרי שהעליתי נושא זה בהזדמנויות שונות בפורומי נתינה ואיש לא התייחס לדברים ולא לקח אותם לתשומת לבו ברצינות (חוץ מכמה הינהונים לא מעשיים), והייתי כקול קורא במדבר, אני רוצה לקוות שהדברים (על אף שהם ארוכים) יזכו לתשומת לבכם הראויה. צירפתי את הדברים כקובץ בתקווה שבמפגש, נקודה זו תהיה חלק מהמפגש. וצריך לזכור שצריך מדי פעם גם לעצור לרגע קט ולחשוב איך לפעול טוב יותר.

למעלה