מי רוצה סיפור?

MARMELAD

New member
מי רוצה סיפור?

הנה משחק קטן שלמדתי בפורום ישראלים בחו"ל. אז עכשיו אני מזמין גם אתכם לנסות: חוקי המשחק: אני אכתוב התחלה של סיפור. ההמשך - עליכם. מספר החלקים של הסיפור - עשרה. ככה שהחלק העשירי הוא גם הסוף. וכמובן, אתם יכולים להרשות לעצמכם להשתולל עם הדמיון החופשי... כמה שיותר מטורף יותר טוב. התחלנו:

MARMELAD

New member
../images/Emo41.gif פרק ראשון - מוטי הקרצייה

אני לא יכול יותר, אני לא יודע מה לעשות, עושה רושם שלאן שאני לא מסתכל - הוא שם. לאן שאני לא הולך - הוא רודף אחריי. מה שאני לא אעשה, הוא יגיע עם החיוך המעצבן שלו ויגיד לי : "אההה... הייי... מה העניינים..." ואני - כמו מטומטם.. אחייך בנימוס ואענה לו "הי מוטי"... אמנם אני מעקם את הפרצוף כשהוא בא לתת לי נשיקה בכל פעם, אבל הוא לא מבין. בכל מקרה, עד היום הכל היה בסדר. הוא צץ בכל מקום שהייתי בו, אני חייכתי בנימוס וברחתי כל עוד נפשי בי, אבל הוים כבר היה השיא. אני תופס לי מונית, ולפתע מוטי הקרצייה מגיע. "אהההההה.... הייי...... אפשר לתפוס איתך טרמפ?" "תשמע, מוטי (יא קרצייה)... אני נורא ממהר..." "בסדר.. אבל לאיזה כיוון אתה נוסע...? "אלנבי" "אוי, זה בדיוק הכיוון שלי..." הוא מגחך בגועליות. הזבוב נתפס במלכודת. הכדור נכנס לשער. הזרע הפרה את הביצית. "אממ.. תשמע.. אני יורד ממש בהתחלה של אלנבי.. יותר נכון בבן יהודה..." "זה בסדר" הוא עונה ונכנס אל המונית. את התיק שלו הוא מניח על הרגל שלי כאילו שאני איזו משענת. אני בוהה במונה בחוסר אונים. ואז הוא נשען לעברי, מניח את היד שלו על הירך שלי. "אז מה שלומך?" "אני.. אני בסדר.." "יופי." הוא מחייך.

אלי פלס

New member
../images/Emo41.gif פרק שני - לישוןןןן

(כותרת הפרק היא השראה ממה שאני אמור לעשות עכשיו ולא מצליח) ניסיתי להיות מנומס, בחיי שניסיתי. אבל לא יכולתי לסבול את הריח המבחיל שהתפשט במכונית כמה דקות אחרי שסיימתי לצחצח אותה. "אתה לא יודע מה זה בושם?" שאלתי בתקווה שיבין את הרמז ובזאת תסתיים מערכת היחסים שנכפתה עלי על לא עוול בכפי "ריח גוף טבעי הוא לא מחוייב המציאות" הוספתי. הוא שתק. הצלחתי להיפטר ממנו בנימוק שנזכרתי כי הכיוון שלי הוא בעצם אפקה. "איך יכולתי לשכוח את הפגישה שלי?" מלמלתי לעצמי... הוא ניסה לגמגם משהו על להתלוות אלי אבל פסלתי זאת על הסף ועוד לפני שהספיק לומר משהו עצרתי ליד תחנת האוטובוס הראשונה שראיתי, "יום נפלא" אמרתי ובשיניים חורקות סיננתי "תמות כבר יא קרציה". רונית. היא הייתה המטרה שלי בשניות אלו. הייתי חייב להשתפך בפני הידידה היחידה שלי על מסכנותי. יריב זרק אותי לפני שבועיים ולפני שעתיים התברר לי שרועי, הבחור שנדלקתי עליו במסיבה שלשום, נמצא עמוק עמוק במערכת יחסים. התפרצתי למשרד של רונית והשתרעתי על הספה בפוזת המטופל שהגיע לפסיכולוג. היא הכינה לי כוס קפה כמו שרק היא מסוגלת להכין, הודיעה לי שאין לה זמן בשבילי אז "תעסיק את עצמך" ויצאה תוך שהיא טורקת את הדלת.

OMO

New member
פרק שלישי-בדד אלך, אהבה אין לי

לא עברו שלוש שניות מהרגע שרוניתי יצאה מהדלת, והטלפון שלה צילצל. מה עליי לעשות? להרים, לא להרים? הבנתי שההתלבטות שלי בכלל לא אופציה כאן, כי אחרי צלצול ורבע המזכירה האלקטרונית עונה "שלום, רונית, תשאירו הודעה" ואז מתוך המכונה הקטנה הזו בקע הקול הכי מדהים ששמעתי בימי חיי, משהו כזה שמשלב את הקטיפתיות בקולו של רמי קליינשטיין עם הרציונליות של יעקב אילון; "שלום רונית, מדבר אליאב מהמסעדה. מקווה שאת זוכרת את הפגישה שלנו הערב. מה זה היה, שמונה? טוב, אז ניפגש שם, להתראות." פי נפער בתדהמה וראשי הסחרחר החל להכביד עליי. רונית הולכת לצאת עם הבנדאם שיש לו את הקול הכל כך מושלם הזה. למה אני לא מוצא אנשים שווים כאלה. הלוואי שלאליאב הזה יש כרס בגודל עזריאלי וקרחת מתפתחת בקצב רצחני. מחיתי דמעה דמיונית מלחיי ונרדמתי על הספה, בסלון של רוניתי. בשבע בערב אני מתעורר לקול הדלת שנפתחת בסערה, רונית בפתח: "מה אתה עוד כאן? מה נשמע איתך... אני מאחרת נורא נורא לפגישה חשובה. היו לי טלפונים, טוב אל תקום לכבודי, רק הזלת ריר על החולצה שלי, דביל. תוכל להקפיץ אותי לשדרות חן? יש לי דייט מהמם להערב. אה, יש לי הודעה..." רק בנקודה הזאת הסקרנות ניצחה את העייפות ופקחתי את עיניי לרווחה סופסוף. "שלום רונית... אליאב... מסעדה... שמונה.... להתראות" איזה מאמי. אפילו מתוך שינה הוא נשמע הורס עולמות. בשבריר שנייה רונית הורידה מעליה את חולצתה הנוכחית (שדיים יפים, למה לי אין כאלה פטמות?) ולקחה את הווסט השחור המהמם שאסור ללבוש מתחתיו חזייה. היא לא לבשה. "אז אתה מקפיץ אותי?" שאלה בחיוך מתלקק של ילדה בת חמש שמבקשת סוכריה על מקל. וסופסוף העזתי לפתוח את פי (עם טעם שמזכיר לי ללכת לישון רק במידה שיש לי מברשת שיניים בכיס) ולהגיד "בוקר טוב רונית, איך היה היום שלך? אני מרגיש יותר טוב, תודה ששאלת..." "טוב, מאמי, אני נורא מאחרת" קטעה אותי באכזריות נשית משהו "אתה מקפיץ אותי כן או לא?" בלית ברירה הנהנתי להסכמה ודידיתי עם רגליי מבעד לדלת הדירה שלה.

MARMELAD

New member
טעות בשרשור..

התפשטויות זה בשרשור השני

לירוי25

New member
אם הוא לא יקח אני מסכים!

למה אין אייקונים של שוט ורצועות עור?? מרמוש לטיפולך!

fayd

New member
פרק רביעי ההפתעה.

אז כך אהי עם הריח פה הנורא והיא עם החיוך המטומטם נידחסנו לתוך המכונית הלא כל כך גדולה שלי והתחלנו ליסוע ואז הדבר הכי נורא שיכול היה ליקרוא קרה היא שאלה אותי ...לא ציחצחתה שניים נכון... הבושה כך לבסוף הגנו אל היעד הנכסף והיא בחיוך מלא מיניות עוד אמרה לי תוך כדיי יציאה מהמכונית "אל תחכה לי" מי מיתכוון לחכות לך בכלל אמרתי ניראה לך שאיין לי מה לעשות בחיים חוץ מי לחכות לך עד שתחזרי מהפגישה ? (לא) גם לי יש תוכניות (שקר)טוב בייי היא אמרה והלכה וכך אני חזרתי לדירה הקטנה שלי לפורנו שלי ולחיותה החתולה שליובסוף רק אחריי שהכלי שלי חטף שטף דם מרוב שיפשוף הלכתי לישון. בבוקר קמתי (וכן ציחצחתי שיניים) והלכתי לעבודה ואז בצוהורים הלכתי לאכול ארוחת צוהוריים וכך בעוד שאני עומד לינגוס בנתך עסיסי של צלעות כבש ניגש אליי בחור נאה ביותר ושאל עם הוא יכול לשבת אייך הקול הזה מאייפו הוא מוכר לי חשבתי לעצמי טוב סילקתי את זה מימחשבותיי ואמרתי כן בטח שאתץה יכול לשבת בקיצור ליפניי שיכולתי להבין מה קורא מצאתי את עצמי עיירום כביום היולדי בדירה נאה (שלו) על המיטה שלו (קשור באזיקי פרווה ורודות) ומקיים את הסקס הכי טוב שהיה לי בזמן האחרון הסקס היחידי שהיה לי בזמן האחרון עם רוצים להיטפל לפרטים ואחריי הסקס הלכתי להטיל את מימיי וכך ליד האסלה מצאתי תחתונים שהיוא מוכרות לי מאייפו שהוא ניגשתי אליו ושאלתי אותו אייך קוראים לך בכלל ואז הוא אמר לי בקול הזה את השם ואז סוף סוף נפל לי האסימון הקול הזה התחתונים ויותר מיכול התחתונים זה הדייט של חיוך מטומטם מאתמול חיש מהר עזבתי את הדירה שלו ובליבי מקוננת השאלה הכי גדולה העם לספר לה או לא

MARMELAD

New member
../images/Emo41.gifפרק חמישי: בטח לספר. שתסבול.

השעה הייתה כבר שמונה בערב. רונית כבר בטח יושבת בדירה הצפונית המעוצבת להחריד שלה ורואה טלנובלות. עכשיו, היא באמת חברה טובה, אני מת עליה. אבל כל החיים היא תמיד לקחה את כל החתיכים לעצמה, ואני נתקעתי עם כל מיני מוטים מעצבנים למיניהם. חוץ מזה שהפטמות שלה מושלמות מדי. העבודה שלה מגניבה מדי. החיים שלה יפים מדי. ואני ? לא מספיק שזרקו אותי לא מזמן, ולא מספיק המוטי הזה שנתקע לי בחים כל היום... אז סופסוף הזדיינתי עם מישהו חתיך. ובמקרה הוא אותו האליאב שהיא נפגשה איתו אתמול. בסדר. היא צריכה לדעת מזה. גיי פאואר אני אעשה לה. בשמונה שלושים וחמש כבר התדפקתי על הדלת שלה. הושבתי אותה בסבר פנים רציני. ואמרתי לה שאני הולך לספר לה משהו חשוב, ושאני מקווה שהיא תבין שאני לא מספר לה את זה כדי לפגוע בה אלא כי אכפת לי ממנה. (זה בד"כ מה שאני אומר לפני שאני פוגע במישהו). אז התחלתי בזה שסיפרתי לה על הבחור החמוד שפגשתי.. את הנושא של האזיקים קצת הסתרתי אבל את מה שקרה היא די הבינה.. "ואת יודעת מה הקטע המדהים?" אמרתי לה - "היו לו בשירותים זוג תחתונים... מה זה דומות לתחתונים שקניתי לך ליומולדת!" "אהה.." היא חייכה בעצבנות.. "איך קוראים לו אמרת?" "אליאב. כזה חמוד." חייכתי ברוע. "אהה.." היא המשיכה בגסיסה האיטית. "אני חייב להתקשר אליו" נזכרתי בספונטניות מתוכננת. דרינג דרינג.. דינג. דינג? מה הקשר דינג? הדלת צלצלה. רונית קמה לפתוח אותה. אני המשכתי להמתין שאליאב יענה לי. ולפתע שמעתי קול מוכר.. עד אימה.. וריח נוראי. "בוא תיכנס".. נכנסה רונית לסלון עם.. לא נכון... עם מוטי הנאלח. מה לה ולהומו המגעיל הזה? הוא התיישב לידי על הספה, שילב רגל על רגל, הניח את היד שלו על הירך שלי - כרגיל - "מה העניינים חמוד? יש לך סיגריה?" ניתקתי את הטלפון. הושטתי לו סיגריה. רונית התיישבה מולנו בחיוך זדוני. עמדתי להקיא.

Flicker

New member
פרק שישי - העלילה מסתבכת

"למה אתה מעשן מרלבורו?", שאל הקרציה, "אותי אף פעם לא תראה עם מרלבורו." זה לא הפריע לו לקחת ממני את הסיגריה. עוד אני מנסה לחייך בנימוס, והפלאפון שלי מתחיל לצלצל. עניתי. "אהלן מותק, זה אליאב. אתה התקשרת אלי לפני רגע?" "אהמ..כן..", גמגמתי, "רציתי לשאול אם..." "תשמע, אני קצת עסוק עכשיו", שמעתי אותו מתנשף, "אני בדרך לקנות פרחים לאמא שלי לכבוד שבת. אולי נדבר אחר כך?" ועוד לפני שהספקתי לענות, נשמע שוב פעמון הדלת. בסטריאו. "כן, נדבר עוד מעט", גמגמתי אל תוך הפומית. רונית כבר עמדה ליד הדלת והחלה להתעסק עם אוסף המנעולים שלה. מצויין", הוא ענה לי, "אז ביי בינתיים." "אהלן רונית". ואת המשך המשפט כבר שמעתי ללא התיווך של מכשיר הקרינה האישי שלי. עוד כמה שניות, ואליאב כבר עמד בסלון. "אתה!", הוא צעק לעברי והסמיק, "מה אתה עושה פה?" "אה, אתם מכירים?", אמרה רונית וחייכה שוב את החיוך הזדוני שלה. מוטי הקרצייה קפץ מיד ממקומו וניגש אל אליאב. ´יופי´, חשבתי לעצמי, ´עכשיו יהיה על הכוסון שלי ריח של מוטי´. "שלום, אני מוטי!", אמר מוטי, "ואני חבר של גיא. מי אתה? אתה חבר של רונית? מאיפה אתה מכיר את גיא? איזה יופי זה שכולכם מכירים, אה?" אליאב רחרח מעט את האוויר. "מה הריח הזה?", הוא שאל את רונית בתמיהה. "אל תדאג, זה שום דבר", היא ענתה, "בוא תשב." אליאב התקרב לעברי ואני כבר התחלתי להתרגש ולהתבייש בו זמנית מכך שהוא עומד לשבת על ידי. אבל באותו רגע הופיע שוב מוטי והסתער על המקום לידי. מוטי נאלץ לשבת משמאלו, כשהקרציה תקועה בינינו. "אז מה קורה איתכם?", שאל מוטי והניח את ידיו המיוזעות על הירכיים שלי ושל אליאב.

פרק שביעי- רונית הכלבה

אהההםםם... אמרה רונית בקול רישמי, יש סיבה להתכנסות הזו, נכון? שאלה בכלבתיות והפנתה את מבטה הסקסי אל מוטי ואליאב... ואני בנתיים מריץ לי בראש אין סוף דברים שיכולים לקרות דווקא עכשיו כדי שהיא לא תמשיך את המשפט שלה.. שיפול עלינו מטוס, מצידי גם על עזריאלי שיהיה קצר בחשמל, שיפגע ברק... מממממשששהההוווו.... בבקשה.. אז תכירו- אליאב, מוטי, מוטי אליאב... מוטי, נכון שהוא מקסים כמו שאמרתי לך?!? אני עולמי חרב עליי היא לא עושה לי את זה.... ידעתי שאי אפשר לסמוך על בנות עם פטמות יפות, שיקצצו לה אותן, הלוואי... שתיחנק, אני הולך להרוג אותה...אאאאאאאאאאאאיייייייייייכככככסססססס... אהה.... אליאב החל לגמגם מעט, ואני התחלת ילהרגיש אי נוחות מסויימת בזמן שמוטי הסתובב עם חיוך מנצח על פניו המצחינות, שיקבל צרעת אמן.... אז מה אתה אומר אליאב?... רונית המשיכה ללחוץ... שתקבל התקף לב או משהו בסגנון.. כן, אני בחור סימפטי, חינני, מקסים שובה לב ומתחשב, (כן ושכחת לציין מסריח, מצחין, משעמם פחד, אידיוט עד טירוף ולא קולט רמזים)... אני מצטער, אמר אליאב בקול מתנצל, אני לא ממש בנוי לקשר עכשיו כל כך , אני בדיוק נפרדתי מאישתי ויש לי בעיה קטנה בדרך, אז... אההה... אני לא יודע.... ואל מי מביננו הוא דיבר?!?!?, חשבתי לעצמי, מה הוא אומר.... ולמה עכשיו. לרונית נמחק החיוך מהפרצוף והנה היא כמעט עומדת לבכות... מגיע לה, אבל למה זה מגיע לי?!?!?

OMO

New member
../images/Emo41.gif פרק שמיני-אוי הבושה

"טוב זה היה באמת עונג לפגוש את כולכם במכה אחת, אבל אני חייב לרוץ" אמרתי, קמתי וטרקתי את הדלת מאחוריי לפניי שאחד מהם עוד הספיק להגיד לי שהג´ינס שלי לא מכופתר כהלכה. קונספירציה זנותית! נכנסתי לאוטו, נשמתי עמוק עמוק את האויר הטהור, ללא מוטי-סקנק, והייתי מאוד קרוב להכניס את המפתח למקומו, כשנפל לי האסימון. השארתי את המפתחות אצל רונית. "אלוהים אדירים! עכשיו תהרוג אותי! תכה בי בברק, בשרון, במה שאתה לא רוצה... למה ככה???" בבכי תמרורים בלתי נראה לעין בלתי מזויינת, עשיתי את דרכי בחזרה לדירה של רונית, ופעם נוספת להתבזות כשאני רואה את הפרצופים של כל השותפים לפשע. אה, כן, הפשע הוא כמובן חיסול כל סיכוי שלי לחיים מאושרים! ושוב מצאתי את עצמי נכנס לדירה, ופתאום אני קולט שהם הלכו. קולות של מים במקלחת. איזה מזל, בטח אליאב נמלט מכאן מיד אחריי ומוטי נגרר אחריו, על כל פריחתו. המפתחות היו בדיוק איפה שהשארתי אותם, על הגיליון האחרון של הזמן הורוד. איזה חתיך זה שבשער, בטח קדמי הצלם עשה אותו. "רוניתי, זה אני" אמרתי בעודי עושה את דרכי למקלחת המזמינה "שכחתי את המפתחות על ה...." "אאאאאאאאאאאאא" "אויש סליחה, לא לא התכוונתי" רונית עמדה וגיחכה עירומה במקלחת, הוא, גם כן עירום, לא ממש צחק.

MARMELAD

New member
ושוב אני מתקרצץ ../images/Emo6.gif

להזכירכם - נותרו עוד שני פרקים בלבד... אז הגיע הזמן להתחיל לקשור את הקצוות....! מאי, לירוי - איך עוד לא תרמתם פרק?

לירוי25

New member
ועכשיו תורו של החתול!

הייתי בהלם! הנה אני עומד עם פה פעור, מולי עומדת רונית עירומה כיום היוולדה, נוטפת מים על השטיח החדש ולידה עומד מי אם לא יותר מוטי הקרציה! "סססלייחה..."גמגמתי"שכחתי את המפת..על פשו.. לא חשוב.." עשיתי מהר אחורה פנה, לקחת את המפתחות ולהשאיר מאחורי את הזוועה שעמדה מולי. לא רוצה לדעת מה היה שם, איך היה, למה היה, לא רוצה!! רוצה לברוח! רוצה למות! רוצה לאמא! הכל רק בשביל לשכוח את זה! לא זוכר מה קרה, אני רק זוכר כאב חזק בראש וחושך. לא יודע כמה זמן עבר או מה קרה ואיך, פתחתי את העיניים עם מגרנה עצבנית, הכל מסביבי היה עדיין מעורפל ולא ברור. ניסיתי להתרומם אבל הידיים שלא כאילו לא נענו לבקשתי. היתה לי סחרחורת וארוחת הצהריים התחילה לעלות במורד הגרון. "הוא מתחיל לפקוח את העיניים" שמעתי את קולה של רונית. "טאאאחחח" סטירה עזה נחתה על פני. "עכשיו הוא יהיה יותר עירני!" שמעתי את קולו של מוטי. לקח לי כמה שניות בכדי להחזיר לעצמי את המיקוד ולהבין שאני עירום, והסיבה שלא יכולתי לזוז היא שאני נמצא על הבטן, ידי ורגלי קשורות לרגלי השולחן. "תשחררו אותי זונות! תנו לי ללכת מכאן!" הראש כואב לי, הבטן מתהפכת ומולי עומדים להם מוטי ורונית לבושים בתחתוני עור ומחייכים להם ברשעות. רונית נגשה אלי, ובבת אחת תפסה את שערות ראשי ומשכה לאחור בחזקה. "אאההההה" צרחתי "זה כואב מטומטמת!" "כואב לך מתוק?" צחקקה רונית "אבל רק התחלנו את המשחק! מוטי, מה דעתך שנכיר לו את החתול?" הסתכלתי על מוטי, הוא החזיק בידו מוט שחור אשר בקצהו היו מספר רצועות עור ארוכות עם גולה בקצה של כל אחת מהן. הוא הביט בי מחייך. היתה לי תחושה שזה לא הולך להיות נעים.

MARMELAD

New member
../images/Emo41.gif פרק אחרון - קשירות וקשרים

מאז אותו הלילה עברו כמה חודשים. אני מנסה לשכוח מכל הסיפור, אבל לא כל כך מצליח. אליאב המליץ לי על פסיכיאטר טוב שהוא מכיר. השיחות איתו ארוכות, הן קצת מורידות לי את הלחץ, אבל אני עדיין לא נרדם לפעמים. טוב שאליאב נמצא לידי כדי לחבק אותי. אני לא יודע מה הייתי עושה בלעדיו. לפעמים אני חולם על אותו הלילה. הצלקות כבר נעלמו, אבל הצלקת שנשארה בפנים כבר לא תעלם, מסתבר. אני רק יכול להשלים איתה ולהמשיך הלאה. "אתה זוכר את יריב?" שאלה אותי רונית. "בטח..." אמרתי לה, שוכב כפות אל השולחן "בטח שכן..." "אתה זוכר שהוא סיפר לך על החברה שלו כשהתחלת איתו במועדון כמו איזה זונה?" לא עניתי לה. הכל היה ברור פתאום. "אתה יודע מה עשית לי? אתה יודע כמה סבלתי בגללך? אתה יודע שאנחנו עמדנו להתחתן? חתיכת זבל, זה מה שאתה. בחיים אני לא אסלח לך על זה! בחיים!" שריקה חזקה ופתאום צריבה בגב. כאב נוראי מתפשט בי. לא ייאמן. החתול הזה... חשבתי שאני הולך למות. היא הרביצה לי חזק, מהר. הרגשתי את הגב שלי מתפרק לחתיכות קטנות. הדם טפטף על הרצפה. מוטי גיחך. רונית המשיכה לצרוח. רציתי למות, להיעלם, להתעלף, להתעורר. זה לא קרה. עד המכה האחרונה הרגשתי. הכל הרגשתי. בכל פעם שהמקל המפלצתי הזה נכנס בי בגב צעקתי וצרחתי והתחננתי לרחמים. אבל זה לא עזר. את מה שהם עשו לי באותו הלילה אני לא אשכח. המקל הצליף בי, זיין אותי, חבט לי בראש. מוטי אנס אותי כמה פעמים ברציפות. רונית המשיכה להתרוצץ בבית, ממלמלת לעצמה כמו מטורפת. החבלים השתפשפו בידיים שלי, שרטו אותי, פתחו לי פצעים במפרקים. הקאתי כמה פעמים. בכיתי הרבה. התחננתי בפניהם שישחררו אותי, שיתנו לי ללכת. אבל הם המשיכו. התעלפתי. סוף סוף. "אני לא מבין" אמר לי אליאב אתמול. "למה לא התלוננת במשטרה? למה לא עשית משהו עם הסיפור הזה?" "אני לא יודע." עניתי לו. "אני באמת לא יודע." לא רציתי לספר לו את האמת. הוא אוהב אותי. הוא היה היחיד שעזר לי אחרי שכל זה קרה. הוא זה שחיבק אותי כשבכיתי, הוא זה שניקה את הפצעים שלי. באותו היום עברתי לגור אצלו. זה לא היה מתוכנן, באתי רק לכמה לילות. אבל אח"כ הוא כבר לא רצה שאני אעזוב. גם אני לא רציתי. את מוטי ורונית אני כבר לא אראה יותר. הם עזבו את הארץ מזמן. שמעתי מחבר שהם גרים בלוס אנג´לס, שרונית מנסה להתחיל קריירה של זמרת. אני מקווה שהיא תצליח. בסה"כ היא בחורה נהדרת. אני מודה, כל הטריקים שעשיתי ליריב בזמן שהם יצאו כדי שהוא יזרוק אותה, באמת היו מגעילים. אבל לא יכולתי אז לדעת שהיא החברה שלו. מעולם לא ראיתי אותה. הוא סיפר לי שהחברה שלו אובססיבית לגביו. הוא אמר לי שהיא כבר מתכננת להתחתן איתו. הוא אפילו סיפר לי שיש לה עבר של מחלת נפש. אבל לא היה לי אכפת. אני רציתי אותו אז. הוא היה כזה חתיך. החברה שלו לא עניינה אותי כהוא זה. ואיך יכולתי בכלל לדעת שמוטי היה אחיה הגדול. היא סיפרה לי שההורים שלה נהרגו כשהיא הייתה בת אחת עשרה ושאחיה גידל אותה. אבל היא אף פעם לא אמרה לי שהוא הומו. חבל שלא טרחתי להכיר אותה קצת יותר. אולי כל זה היה נגמר אחרת. אליאב ואני נהיה בעוד חודש חצי שנה ביחד. המסעדה שלו מצליחה בטירוף. היא נורא אינית, באים אליה סלבריטיז´ כל הזמן, ואנחנו מופיעים קבוע בעיתונים. מי שיסתכל עלנו מהצד יחשוב שאנחנו איזה זוג הומואים רגיל ונחמד. אף פעם לא שאלתי אותו מה באמת קרה בינו לבין רונית אותו הלילה שאחריו מצאתי את התחתונים שלה אצלו בשירותים. הוא גם לא דיבר על זה. אני מניח שכשהוא ירצה לספר לי הוא יעשה את זה. בינתיים זרקנו את הסודות שלנו לארגז גדול, וקשרנו חזק. לפעמים הכי טוב זה לשכוח.

למעלה