מי רוצה סיפור?

OMO

New member
אימאל´ה!!!! איזה פחד!!!!

אלוהים ישמור אותי מפניכם. כשירדתי על ברכיי לפני לירוי לא תיארתי לעצמי את הזוועות שהוא יכול לתרום... לקח סיפור פשוט-עשה אותו פושע... התעוררו אצלי מספר שאלות, הרי הן פניכם: האם עצם זה שהפכתי את המשרד של רונית לדירתה הצפונבונית גרמתי לסיפור להיות מעט יותר הומו-אירוטי? מדוע מוטי לא משתמש בדיאודורנט? האם הדמות הראשית נוסעת במוניות לכל מקום או שמה היא בעלת שברולט ורדרדה? מדוע צחקה רונית במקלחת? מדוע מוטי לא צחק? מי החליט שזה דווקא מוטי שם עומד איתה עירום במקלחת? ואם הם אחים, מה הם לעזאזל עשו שם? מה הייתה הבעיה ה"קטנה" של אליאב? האם הוא רק ניסה להתחמק ממוטי? האם רונית היא הלנה עמרם הבאה וניסתה לשדך בין אליאב ומוטי? מה היו צבע התחתונים שנשארו אצל אליאב? באיזה מסעדה אכלו רונית ואליאב? מי מהם הומו, מי מהם בי ומי מהם דראג-דרמה קווין? למה רונית ומוטי לא עברו לסן פרנסיסקו? ומתי החתונה??? שאלות אלו ואחרות, יישארו ככל הנראה ללא תשובות, עד שיגיע הספין אוף.....

לירוי25

New member
תאר לך מה היה קורה לו היית יורד

ולא רק לפני הברכיים שלי? תאר לעצמך איזו השראה אלוהית יכולתי לקבל ממך! חוץ מזה שמרתי את ההודעה שלך למזכרת.

OMO

New member
גרמת לי להסמיק ../images/Emo9.gif

קודם כל, אני אמרתי במפורש שירדתי על ברכיי, דהיינו לא רמזתי באיזו פוזיציה אתה היית.... וחוץ מזה, אני תמיד מעניק השראה אלוהית לאנשים שאני מממ(
)מממ.... להם. שווה לכם לבדוק את הנושא (אויש, כמה זאני מתבזה. זה מה שקורה אחרי חצי שנת התנזרות? מה יקרה בעוד חצי שנה כזו?) אני שומר את ההודעות של כולם (רמז, רמז, יש המון מקום, נא לפעול לשינוי העניין). וחברים, אני ממש דורש ספין אוף לסיפור. משהו בסגנון, "כשמוטי פגש את יריב" או משהו כזה...

OMO

New member
משהו שמתחבר למספר שרשורים

When i first saw you, i saw love And the first time you´ve touched me, i felt love And after all this time, you still the one i love You still the one that i love The only one i dream of You still the one i kiss good night שאניה טווין, שיר פרידה-אהבה אולטימטיבי, וגם מהלב שלי למיסטר פרפקט

לירוי25

New member
דרך אגב, ראיתי בסופ"ש את הפרק

האחרון של "הכי גאים שיש", באיחור אני יודע... איזה בכי היה אצלנו בסלון! חבל לכם על הזמן!! לא שלי, של הנסיך שלי...

MARMELAD

New member
דמעות דמעות

אצלי זה לא היה הנסיך אלא אני..... אל תזכיר לי. עד שהתגברתי על הטראומה!

לירוי25

New member
האמת שקצת קינאתי בו...

טיפשי אני יודע, אבל לאור כל מערכות היחסים הכושלות שהיו לי בשנתיים האחרונות מאגר הרגש שלי סובל מבצורת קלה. מצד אחד הענין מאוד התאים לי עד כה, לא להרגיש ולא להפגע. עכשיו הענינים קצת שונים, יש לי המון סיבות אבל זה לא ממש יוצא...נקווה שעם הזמן זה ישתפר.

MARMELAD

New member
שימו ../images/Emo23.gif שימו ../images/Emo23.gif

הסיפור הראשון של הפורום נמצא במאמרי הפורום. הרשיתי לעצמי לערוך אותו טיפטיפה... אבל אני מבטיח שהשינויים מזעריים לחלוטין. לא תשימו לב. בקיצור - מגיעות לנו מחיאות כפיים. רק שתדעו - הרעיון הזה כבר נוסה בכמה פורומים. לא נעים להשוויץ, אבל לא נעים מת מזמן - שלנו הכי טוב. נקודה. הסיפור הבא ייצא לדרך אחרי תקופת התאוששות קלה (שמתם לב שהפורום הופך לפורום תרבות משום מה
?) ובינתיים שיהיה לנו לילה טוב. מי בא לשאדאו? (משנה תורן ואני)

MARMELAD

New member
../images/Emo18.gif כך היה בשאדאו

אז הלכנו אני ומשנה תורן, אחי הקטן לשאדאו. אני חייב לציין שזאת הייתה הפעם הראשונה שלי. וכך היה: משנה תורן, למי שלא ידע, הוא רקדן - מעלף. ולא בצחוק. הוארוקד כאילו אין מחר, מדי פעם פולט איזו שאגת שמחה ובכלל - להיט מאילנית. בקיצור - המקום מלא באוחצ´ות צעירות וזקנות, גברברים עליזים הרוקדים כמו נערת גומי בקרקס תימני, וערסים שונים ומשונים (באחד מהם התאהב משנה תורן) למי שלא מכיר את המקום: הוא נמצא ברחוב אלנבי - ממש למטה - קרוב לים. יש לו שלט כחול שרשום עליו "שאדאו". (כמה מפתיע) לכל מי שרצה לדעת - כן, מצאתי זיון (יש לי עד)... אפילו די חמוד. אמנם לא עונה לשום קריטריון שהצבתי לעצמי אבל בכ"ז שוו"ז. ולמען האמת... בסופו של דבר הלכתי הביתה בלעדיו. אני לא בחורה שמתפשרת. זכותי. המלאה. ועד כאן. משנה - יש לך משהו להוסיף? (הוא צורח) עד כאן לילה מצוין שיהיה והרבה זיונים לכולם ג. (ומ.תורן)

אהוד_

New member
הייתי בשאדו פעמיים בקיץ...ומה ש...

עשיתי שם, הממממ....XXX יותר מידי גס לפורום הזה

MARMELAD

New member
../images/Emo5.gif אז ככה אני נשמע...

הייתי שיכור לגמרי בסוף הערב - לא ייאמן. ועכשיו כשאני קורא את ההודעה... אני גם רואה את זה. איזה בושות שעשיתי לעצמי. והקטע המצחיק הוא - שכולה כולה שתיתי שני קווארבו. העניין הוא שלא אכלתי אתמול - אז זה סחרר אותי לגמרי. אולי זאת גם הסיבה שמצאתי את עצמי מפלרטט עם מישהו שבכלל לא נראה לי...

לירוי25

New member
דווקא נורא רציתי ללכת!

קצת לשחרר לחץ לפני הבחינה אבל KM-AIR הבריז לי אז נשארתי בבית עם בעלי וצפינו ביחד ב"סקס בעיר הגדולה" שהיה מעולה דרך אגב!!!

למעלה