מי שאומר פעם שלישית גלידה סתם מבלבל

נועם@בת

New member
ריסית, האיקקלומין יכול לגרום לביוץ

מאוחר יותר מהרגיל. אם קיבלת כוריגון- אין לאיקקלומין שום השפעה, אבל אם את מבייצת תמיד ביום קבוע פחות או יותר, האיקקלומין יכול לגרום לכך שתבייצי מאוחר מהרגיל. האיקקלומין לא משפיע על הוסת אלא באופן עקיף- כי משפיע לפעמים על הביוץ. מחזיקה לך אצבעות לחיובי פראי משתולל
נועם

eyelash

New member
נועם תודה, אבל יצא שלילי עוד פעם

אולי בפעם הבאה, אני אומרת את זה באופן מאוד מכאני, כמובן שאני מבואסת, בעיקר שעדיין לא קיבלתי את המחזור, בטח היום. אבל בדיקת הדם נראתה נחרצת למדי, המילה שלילי התנוססה לה בגאווה יתרה. בי אילה

טוויטי

זו לא תחרות ואין פה יותר זכויות למי שיותר "מתקדמת" בטיפולים או למי שמנסה זמן רב יותר. בסך הכל אנשים שמאוחדים בשאיפה לאותה מטרה, ילד משלהם. בטח שאת מרגישה רע אחרי השלילי, זה בסדר וזה חשוב לתת לתחושות הקשות את הביטוי שלהן. לוקח כמה ימים (לפעמים פחות - לפעמים יותר
) אבל גם מהן אנחנו קמות, מנערות את היאוש והאכזבה, וממשיכות הלאה. מקווה שההתנערות שלך לא תארך זמן רב יותר, ושמהר מאוד תוכלי להיכנס לכאן לעודד אחרות מנקודת המבט של מי שכבר הצליחה.

TWEETY =^.^= 3

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif גדולללל לכולן

האמת שכנראה די התפוררתי סופשבוע,,,,,אבל חזרתי לעצמי הודות לכן ואפילו התקשרתי אתמול להזמין תור ל- הממממ המממ ל- הממממ הצילום הזה, והתעצבנתי שדוחים אותי לעוד חודש בגלל החגים. חחחחח ממש צחוק הגורל,,,,לא רוצה לעבור אותו ונלחמת שכן ועכשיו - נו מה גם פיצול אישיות להוסיף לסל הצרות שהטיפולים גורמים?
נועם,,,שמת לב שהסירה ריקה
?..?? שוב מלאנים של תודה לכן והמון המון חיבוקים חמים לכולם

למעלה