או-הו, כמה שיש לי להגיד בסוגיה הזו
אף פעם לא היתי מהרזות-רזות, ותמיד ידעתי שאין מה לעשות. גם 20 קילו פחות ממה שאני שוקלת יום תהיה לי בטן קטנה, ואגן עגלגל. זה הגוף לי, זו נקודת ההתחלה שלי, וטוב לי איתה. (כן.) ויש משהו מרגיז ומקומם, לשמוע הערות על המשקל שלך, ועל כמויות האוכל שאת אוכלת, כשאם היה מדובר בבחור בן גילי, שסובל (או חי בשלום, תלוי בענין) מאותו עודף משקל באופן יחסי ואכל ככה, הוא ממש, אבל *ממש* לא היה מוגדר כשמן.גם לא כמלא. אולי, כ"לא רזה". והעובדה שגם כשאני שוקלת 15 קילו פחות, אני לא מוצאת אף זוג מכנסיים שנראה סביר, כי כידוע, גוף האשה צר במתניים אך רחב בקרסוליים, ולא ההפך, והישבן זה החלק שאורכו 2.5 סמ' מעל לקצת הירך ותו לא. לפני כמה שנים, נמאס לי להרעיב את עצמי למוות ולטמטום, נמאס לי תמידית להלחם בעוד 2-3 קילואים שהם מה שמפריד בין כ"כ הרבה נשים נבונות ונאות לבין האושר האוטימטיבי, והחלטתי להשקיע אנרגיות בלחנך את העולם. כן, אני מגדולות המאמינות בתיאורית הקונספירציה- שמעודדים נשים להיות רזות, כדי לשלוט בהן. ואני לא אשכח את הבוסית שהיתה לי פעם, אשה גבוה ורזה (וכעורה וגסת רוח, אבל זה לסיפור אחר), סיפרה שבעלה אוהב רזות-רזות, ולכן היא חיתה במשך שנים על תקציב של 700 קלוריות ליום. אשה מבוגרת, עם ילדים בגיל בה"ס יסודי. משכילה, בעלת עמדה, ממשפחה טובה והכל. יום אחד היא הראתה לי ציור שצייר הבן שלה (אז בן 8) של פרה, ואמר לה בסגנון "אמא, שלא תאכלי ותהי כמו הפרה הזו". אותה זה שעשע שהבן דומה לאבא שלו.