מי שומעת גל"צ עכשיו?

יש דמות אחת בספר של מאיר שלו

(אולי כימים אחדים?) שנאמר עליו שהוא הולך כאדם שחי בשלום עם גופו. קראתי והבנתי מה אני באמת רוצה להיות. לא שמנה ולא רזה, רק לחיות בשלום עם הגוף שלי.

אחד הנושאים המורכבים ביותר

קשה, קשה לי בכלל לכתוב על הנושא הזה. אני מודה, אני די רזה. אני לא עושה דיאטות. אני אף פעם לא מרוצה מאיך שאני נראית במראה. אני חיה בחרדה מתמידה של "איך אני נראית". ואני מודה שאני קורבן של הסביבה והחינוך שאני חיה בהם ואני לא יודעת איך יוצאים מזה.

../images/Emo4.gifמה שאותי הכי מבאס

מכל העניין זה הבגדים. אני מאז הלידה (שנתיים) במאבק עם המשקל. בחודשים האחרונים הצלחתי לרדת קצת ומה הכי שימח אותי? הבגדים - אני יכולה לקנות מכנסיים לא רק ב"מתאים לי"..יש מבחר, זה נראה טוב וזה כיף - גם אם אין לי גזרה של דוגמנית. נמאס לי להתפשר על בגדים או להוציא סכומי עתק בגלל המשקל. למה אי אפשר להחזיק בכל רשת חנויות מידות מעל 42? אני לא נכנסת לקסטרו כבר שנתיים (הם מצהירים שיש להם מידות מעל אבל איכשהו מעולם לא ממצאתי) וזו הרגשה של "מוקצה" - לכי לקנות אוהלים במתאים לי אם איבדת את הגזרת ה "טיפש עשרה" שלך..

חושחושה

New member
ואני רק רוצה לשתף ולומר לכן, שהדבר

שהכי מדכא אותי זה השומן שלי.....ושל הבן שלי...... ויש לי המון מודעות, והבית שלנו מיום שנולדו הילדים מלא באוכל בריאות, וממתקים הם משהו שמקבלים בהגבלה של אחד ליום (על פי הוראות הדיאטנית, לא להחסיר מהם)וירקות ופירות הם חלק בלתי נפרד מהתפריט היומי.....וכלום! אנחנו שמנים, ואני מתעבת את זה! מצטערת אם זה נשמע נורא, אבל אני מרגישה נורא ברגע זה!

shuly1

New member
../images/Emo24.gif

אני כל כך מבינה אותך ומזדהה עם מה שכתבת תמיד הבקשה שלי היתה לקום בבוקר ולהראות אחרת עכשיו אחרי לידה (שנה וחצי) מרגישה שנגמר לי האישור להראות כך... והכי מעצבן (תסלחו לי ) כשבאה חברה ממש שבוע שבועים אחרי לידה והיא כזאת קטנה

rnati

New member
אפשר לעודד אתכן קצת?

חברה שלי עובדת בעולם הפירסום ולטענתה גם הדוגמניות הכי שוות תמיד מבקשות שייצרו אותן בתמונות. מסקנות:
התמונות לא אותנתיות ולכן לא צריכות להוות מודל לשומדבר.
גם הדוגמניות הכי "שוות" והכי רזות, חושבות שיש להן עוד מה להוריד. מכיוון שכך - לא עדיף פשוט להיות מרוצים ממה שניתן לחיות איתו בשלום ??? גם אם החלום אומר 5 (10 וכו...) קילו פחות

למעלה