מי שחושב, שבהונגריה הכל בסדר....

B T1

New member
גלי- חמודה, לא צריך שפה גבוהה

מספיק גם רמז נמוך, ואם לא אז צרפי אייור מתאים.

vera2

New member
לגליקם יש לך ד"ש מבוטי וקוטי../images/Emo140.gif

הקישור מלבב מעלה חיוך להתכתבה Vera

גלי®

New member
בוטי וקוטי (וגם לופי הארנבון)

שולחים לך ד"ש בחזרה.. :)))))))

LEONA

New member
אם אינני טועה כבר כתבתי...

פעם כאן על בתי שלמדה בבודפסט ,באוניברסיטת EOTVAN(מקווה שלא שיבשתי את השם).בתור צברית היתה לה פעם ראשונה שנתקלה באנטישמיות ממש בוטה! רוב הכיתה שלה היתה מורכבת מישראלים,וכולם כמעט נתקלו באנטישמיות! אפילו מצד מרצים שלהם,שלא אהבו (בלשון המעטה!)את היהודים האלה שנוסף על הכל הם גם ישראלים!!! (לצערי עליי לציין שאינני חושבת שאחרי שהם סיימו לימודיהם,היו למרצים האלה סיבות לאהוב אותנו יותר!)

ישרון

New member
גם אני ניתקלתי בתגובה דומה

כשביקשתי את אימי לסוע לטיול שרשים איתי ועם אחותי ענתה חד משמעית בזו הלשון "מוטב תהרוג אותי כאן בגרזן ושהנבלות לא יראו אותי בוכה לא מגיע להם הכבוד עוד יחשבו שזה מצער על שגורשתי משם" בקיצור הגברת זוכרת להם "חסד נעורים"איך במצוות הגרמנים עשו הכל באהבה יתרה .

sabajakov

New member
מה שמצא חן בעני בכתבה,

שהדווח היה ענייני, ללא סמפטיה למפגינים. על פי הכתבה המפגינים הוגבלו בבחירת מקום ההפגנה, ובמסרים שלהם. מדינה נורמלית, מרשה לאזרחיה להביע את רגשותיהם הן בהפגנות, והן במסרים ספרותיים או אחרים. אינני חושב שלפני 60 70 שנה או יותר 100% מההונגרים, היו אנטישמים, ואינני חושב שזה המצב גם היום.

sabajakov

New member
בקשר למפגש, ימי חמישי הם ימים

מאוד עמוסים אצלנו. ותודה על ההתעניינות.

כדי להשמיד 6 מיליון יהודים לא הייה

צריך 100% אנטישמיות, רק (?) שילטון תומך, משטר מאיים, והרבה אנשים שותקים... בימים האלה קרתי שוב את הספר על השמדת הארמנים ב: 1915 על יד הטורקים...בילדותי קרתי את "ארבעים מימים של מוסה-דג" אבל אז, לא הבנתי את מקור השינה, את מארכבות הבעייה...לפני כשנה ראיתי את הסרט "אררט", ואז התחלתי לאסוף חומר היסטורי על השמדת הארמנים- מ: 2 מיליון ארמנים, שגרו באימפריה האוטומנית, בשנת 1915 השמידו מיליון וחצי! עד היום לא מוכנים להודות הטורקים בזה, כל הזמן מדברים, שרק העבירו אותם למדבר במזופוטני...ברגל...כאשר את הגברים הפרידו לבנית כבישים, וכל פעם, שאבדו את יכולת עבודתם, הרגו אותם ביער...אנשים שיש להם הרגשת נחיתות מול אחרים, ישנו זרים...בטורקיה המוסלמית את הנוצרים הארמנים, בהונגריה הנוצרית את היהודים... אותו דבר הבסיס לטרור הישלאמי היום. קנה של דפוקים על הצלחה של אחרים...ואלוהים יעזור, שטיפוסים האלה לא יעלו לשילטון בשום מקום. שנה שעברה, ביום הצמעות הדליקה מסוע אישה ארמנית, שרצתה להגיד את המשפט, שעל זכר שואה עם הארמני ב: 1915....ובממשלה שלנו היו כאלה שפנים, שאסרו לה להגיד את זה, שהטורקים לא יכסו! התביישתי, שיש למדינתי מנהיגים כאלה אלובי נפש!

אלהלה

New member
ספר מדהים ומי שלא קרא באמת צריך!

ארבעים הימים של מוסא דג - פרנץ וורפל (שנדמה לי שהיה דווקא יהודי
)

פילומנה

New member
כתבה בחדשות הבוקר ברשת ב

בוקר טוב, אני משתתפת לא קבועה בפורום. מזה זמן רב שלא השתתפתי, אולם לא יכולתי הפעם שלא להסב את תשומת לב הפורום לכתבה שפורסמה היום בחדשות הבוקר על האנטישמיות המתגברת בהונגריה.תופעת הניאונאצים הולכת וגדלה,גלוחי הראש מפגינים ןומפחידים. כל זאת על רקע הליברליזציה וההתחברות לשוק האירופי. אין חדש תחת השמש. לא יעזור, שונאים את היהודים!!!!

למעלה