מי שחשוב שרוחניות זה קשקוש שירים יד

השאלה שלך

מניחה בתוכה שפעם היה מצב כזה שלא הייתי קיים, או שאנחנו לא היינו קיימים. ואז בא משהו ועשה שכן ניהיה קיימים. שאני כבר חולק על זה מתוך המחשבה שתמיד הייתי קיים וכולנו היינו קיימים. אולי רק בדרכי ביטוי שונים.. כשהשאלה מנוסחת נכון, היא כבר עונה על עצמה.

lilit jam

New member
../images/Emo11.gif

"תמיד הייתי קיים וכולנו היינו קיימים"-אז אם תמיד היית קיים, אז משהו כן היה צריך ליצור אותך... מה זה היה? ובתור מה היית קיים?

ממש לא

אם תמיד הייתי קיים, אז שום דבר מעולם לא יצר אותי, כי תמיד הייתי קיים. לא? משהו שאת יוצרת יש לו התחלה.. ובד"כ גם סוף. משהו שהיה קיים מאז ומתמיד מעולם לא הייתה לו נקודת התחלה.

lilit jam

New member
טוב, טוב...

מה שתגיד... אתה בטח גם מאמין בתאורית המפץ הגדול... ותעשה לי טובה, תענה בכן או לא, כי "סבבה", לא אומר לי כלום...

את מפספסת את הנקודה

וגם לא מקשיבה לי כל כך אני חושב.. אין קשר בין מה שעניתי לבין התגובה שלך. ואני לא יכול לענות לך בכן ולא על שאלות שמכשילות את עצמן.

lilit jam

New member
אם כבר...

מי שלא מקשיב פה, זה אתה... אני שואלת אותך שאלות פשוטות יחסית ואתה כל הזמן "עונה" לי בדרכים עקיפות... תראה, עדיף שנסיים את ה"דיון" הזה כבר עכשיו, כי הרי ברור שזה גם ככה לא יוביל לשום דבר...

אני חולק עליך

אני חושב שזה יכול להוביל למשהו נפלא. אבל.. כרצונך. אני מכריז על סיום הדיון

אין לך סבלנות

לראות לאן זה יתפתח.. את רוצה ישר את התשובות. את שואלת שאלות לא נכונות, ואז שאני מצביע לך על זה את אומרת שאני מתחכם לך. הסיבה שאי אפשר לענות על השאלות שלך היא כי את שואלת שאלות בלתי אפשריות. שאלות שמכשילות את עצמן ע"י זה שהן מניחות כבר חלק מהתשובה שאת רוצה לקבל בפנים. ואז אי אפשר לענות לך. השאלה אם את רק רוצה לשמוע משהו מסויים, או שאת פתוחה לגלות וללמוד דברים חדשים. כמו עכשיו.. ישר את רוצה לדעת לאיזה דבר נפלא זה יכול להוביל, במקום לזרום עם הדרך הטבעית שזה קורה ולתת לזה להגיע לבד. למשל.. אם הייתי שואל אותך אם את מאמינה בתורת חלקיקיי האבץ? היית צריכה לשאול אותי "מה זה תורת חלקיקיי האבץ?" "אלוהים", זאת מילה. מה המשמעות שלך לגביה? וכשאת שואלת אותי אם אני מאמין באלוהים, אני חייב להבין על מה בדיוק את מדברת. כשאת שואלת אותי "מי יצר אותי?" התשובה היא אמא שלי, מי יצר את המציאות? השאלה מניחה בתוכה שהמציאות פעם לא הייתה קיימת, עד שיום אחד מישהו יצר אותה ומאז היא קיימת. שזאת כבר הנחה שגויה. שורה תחתונה........... כשאת מנסחת את השאלה נכון, היא עונה על עצמה.

Zot ani 1

New member
אז ככה.....

תגיד מה האובססיה לגבי האטימום אצל אנשים רוחניים? רציתה שיופיעו סימני שאלה בהודעות אז ככה: מה אתה חושב שאם בן אדם מאמין במשהו הוא אטום לכל השאר?? אז תרשה לי לענות על זה את דעתי- לא הוא לא אטום. פשוט כשבן אדם מתחיל להיות "רוחני" הוא מוצא משהו מוצא כיוון בחיים מוצא סיבה לחיים כשאדם מגלה את האלוקים הוא בעצם מגלה את האמת בחיו. וכשאדם מגלה את האמת הוא רוצה להפיץ אותה שגם אחרים יהנו ממנה ולא רק הוא ואין פה שום הגנה אלה רצון להראות את האור שמצאתה לאחרים, לכן כשאומרים משהו שמנוגד לדעה שלך זה טבעי שבן אדם יתחיל להגיד את דעתו וינסה להסביר לך מה נכון ורק אחרי זה ישאל שאלות, אם בכלל..... ואני לא חושבת שבכך שאני אשאל אותך במה אתה מאמין אני אעיד על פתיחות או משהו כזה, אולי זה יעשה לך נעים זה הכל....

Zot ani 1

New member
לא כתבתי את כל מה שכתבתי

כדי לשמוע את המילים "את צודקת"..... אני לא מחפשת הצדקה לאמונתי.

seeyou

New member
אם אתה לא רואה את הישבן שלך...

....זה אומר שהוא לא קיים?

למעלה