גברבר מס 24 כי מי תגיד לו לא ?!
G Ghost Of Me New member 8/3/10 #40 ואחרון -גברבר מס 29 למרות שיכולתי להמנע מתמונה שלו , אי אפשר שרשור יום הולדת בלי הגבר הכי חתיך באזור ...
ואחרון -גברבר מס 29 למרות שיכולתי להמנע מתמונה שלו , אי אפשר שרשור יום הולדת בלי הגבר הכי חתיך באזור ...
מ מורי לנצח New member 8/3/10 #62 וואי אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל ... את כזו מדהימה! וכל כך מכירה אותי שזה קצת מפחיד! תודה
R RobbiesOfficialBabe New member 8/3/10 #65 מי שינתה צבע?../images/Emo3.gif יקירתי, כבר המון זמן שאני חושבת לעשות את זה, ולא מצאתי תזמון יותר טוב מאשר ביום ההולדת שלך באמת שמגיע לך, את תורמת הרבה מעצמך למען כולנו, ואני חושבת שכולם יסכימו איתי שבאמת מגיע לך אז נעבור לאיחולים, שתהיה לך שנה נהדרת, מאחלת לך הצלחה שגשוג, אהבה והגשמה עצמית
מי שינתה צבע?../images/Emo3.gif יקירתי, כבר המון זמן שאני חושבת לעשות את זה, ולא מצאתי תזמון יותר טוב מאשר ביום ההולדת שלך באמת שמגיע לך, את תורמת הרבה מעצמך למען כולנו, ואני חושבת שכולם יסכימו איתי שבאמת מגיע לך אז נעבור לאיחולים, שתהיה לך שנה נהדרת, מאחלת לך הצלחה שגשוג, אהבה והגשמה עצמית
F FourMinuteWarning New member 8/3/10 #67 מורילה../images/Emo24.gif מאחלת לך המון המון מזל טוב, המון אושר, בריאות והצלחה בכל מה שתרצי
H Hadar07 New member 9/3/10 #76 מזל טוב מורי../images/Emo65.gif המון המון מזל טוב שיהיה לך רק אושר ובריאות ושכל מה שתרצי להגשים בשנה הקרובה יתגשם וכמובן מאחלת לך להיות בקרוב מאוד גם בהופעה של הבנים וגם בשל קוקי ומזל טוב על היותך אדומה בהחלט מגיע לך.
מזל טוב מורי../images/Emo65.gif המון המון מזל טוב שיהיה לך רק אושר ובריאות ושכל מה שתרצי להגשים בשנה הקרובה יתגשם וכמובן מאחלת לך להיות בקרוב מאוד גם בהופעה של הבנים וגם בשל קוקי ומזל טוב על היותך אדומה בהחלט מגיע לך.